Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-514 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-514 Oracle Database 11g Essentials exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection 1Z0-514 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Aug 1Z0-514 torrent

Q31. View the exhibit below and examine the details entered.




User HR has made some modifications to the data in the HR.EMPLOYEES table. You need to now restore the data in the table to a previous version and use the Enterprise Manager.

From which source dose the operation flash back the table data to the specified time?

A. redo logs

B. undo tablespace

C. flash recovery area

D. temporary tablespace

Answer: C


Q32. Which three statements are true regarding an Oracle instance? (Choose three)

A. One instance is associated with only one database.

B. Multiple database instances can run on one computer.

C. Only one database instance can run on one computer.

D. One instance can be associated with multiple databases.

E. A database instance is created based on the information in the control file.

F. A database instance is created based on the information in the SPFILE file.

Answer: A,B,F


Q33. Your database instance in running.db01 is a net service name. You issue a connection request

using the following command:

SQL> CONNECT scott/tiger@db01

Which component receives the request and establishes the appropriate connection?

A. listener

B. user process

C. service name

D. server process

Answer: A


Q34. Which statement is true regarding the OracleUniversal Installer (OUI)?

A. OUI supports the installation of several active Oracle homes on the same host.

B. Operating system environment variables need to be set before running the OUI.

C. OUI can be usedto uninstall only the complete Oracle software and not specific products.

D. OUIenables configuring of listener as part of the installation process but not the creation of Net

Answer: A


Q35. Evaluate the following command:

$sqlplus / noblog

In which scenario would the above command execute successfully?

A. Only from the server if the database instance is not up.

B. Either from the server or client even if the database instance is not up.

C. Either from a client or server only if the database instance is up and the command connectsthe session to the instance.

D. Either from a client or server only if the database instance is up but the command does not connect the session to the instance.

Answer: B


certifyforall.com

Up to the immediate present 1Z0-514 exam cram:

Q36. Which two statements are true regarding the database control file? (Choose two.)

A. Control files must be multiplexed on different disks.

B. A database must have a minimum of two control files.

C. It is used to create the instance when the database is started.

D. The locations of control files are stored in the initialization parameter files.

E. It stores the current names and locations of the d.ita files and redo log files.

Answer: D,E


Q37. Which two statements are true regarding consistent backups? (Chooser two)

A. Database can be opened immediately after the restore operation.

B. Database can be opened only after the restore and recovery operations.

C. Consistent backups can be taken only when the instance is running and the database is closed.

D. Consistent backups can be taken only when the instance is shut clown and the database is closed.

E. Consistent backup are taken before the changes in the online redo log files haw been applied to the data files.

Answer: A,D


Q38. Choose three areas for which Oracle Database 11g Release 2 and Enterprise Manager offer tools that can recommended solutions on optimal implementation.

A. Indexes

B. Compression

C. Data recovery

D. Data block size

E. CPU usage

F. Availability

Answer: A,B,E


Q39. Your test database is currently running in the ARCHIVELOG mode and you plan to switch to the NOARCHIVELOG mode temporarily.

Which type of backup should you perform before switching the mode to ensure database recovery

is possible?

A. whole backup

B. level o incremental backup of data files

C. full backup of data files using only backup sets

D. full backup of data files using only image copies

Answer: A


Q40. Which statement is true regarding Automatic Memory Management?

A. You need to specify only the SGA memory size.

B. You need to specify the SGA and PGA memory sizes separately.

C. You need to specify the total memory size, which is dynamically sized forSGA and PGA components and can beexchanged between the SGA and PGA.

D. You need to specify the total memory size, which is dynamically sizedfor SGA and PGA components but cannot be exchanged between the SGA and PGA.

Answer: C