Real of 1Z0-432 free practice questions materials and pdf for Oracle certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-432 pdf dumps vce Materials. 100% PASS PeopleSoft Payables 9.1 Essentials Exam exam Today!

2016 Sep 1Z0-432 test engine

Q31. You want to add host03 to a Flexcluster.In which order will you execute these commands? 

1.[grid@host01]$ cluvfy stage –post hwos –n host03 2.[grid@host01]$ cluvfy comp peer –refnode host01 –n host03 –orainv oinstall –osdba 3.[grid@host01]$ cluvfy stage –pre nodeadd –n host03 –fixup 4.[grid@host01]$ cluvfy stage –post nodeadd –n host03 –verbose 5.[grid@host01]$ oclumon manage –get resize 6.[grid@host01]$ ./addnode.sh –silent“CLUSTER_NEW_NODES=(hosr03)” “CLUSTER_NEW_VIRTUAL_HOSTNAMES=(host03-vip,)” 

“CLUSTER_NEW_NODE_ROLES=(hub1leaf)” 

A. 1, 2, 3, 4, 5, 6 

B. 1, 2, 5, 3, 6, 4 

C. 3, 5, 6, 2, 1, 4 

D. 3, 6, 5, 1, 2, 4 

E. 5, 6, 3, 1, 4, 2 

Answer: B 


Q32. According to the OEM Log Checker, the OCR has failed and must be restored. Which option accurately describes how to fix the problem? 

A) #su – oracle ocrconfig –showbackup ocrconfig –replace/oraocfs/crs/data.ocr –replacement +ADMINDG 

B) #su – grid ocrconfig –showbackup ocrconfig –replace/oraocfs/crs/data.ocr –replacement +ADMINDG 

C) As root execute: ocrconfig –showbackup ocrconfig –local /oraocfs/crs/data.ocr –recover +ADMINDG 

D) As root execute: ocrconfig –showbackup ocrconfig –replace/oraocfs/crs/data.ocr –replacement+ADMINDG 

E) #su – grid ocrconfig –showbackup ocrconfig –cluster/oraocfs/crs/data.ocr –recover +ADMINDG 

A. Option A 

B. OptionB 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: D 


Q33. Which code must youuse to increase the cardinality of the ASM inthe cluster? A)[root@o16r02 bin]# ./srvct1 add asm –count 1 [root@o16r02 bin]# ./srvct1 modify asm ASM home: /u01/app/12.1.0/grid Password file: +DATA/orapwASM ASM listener: LISTENER ASM instance count: 1 Cluster ASM listener: ASMNETILSNR_ASM 

B)[root@o16r02 bin]# ./crvct1modifyasm –count 1 [root@o16r02 bin]# ./crvct1addasm ASM home: /u01/app/12.1.0/grid Password file: +DATA/orapwASM ASM listener: LISTENER ASM instance count: 1 Cluster ASM listener: ASMNETILSNR_ASM C)[root@o16r02 bin]# ./srvct1 modify asm –count 1 [root@o16r02 bin]# ./srvct1 config asm ASM home: /u01/app/12.1.0/grid Password file: +DATA/orapwASM ASM listener: LISTENER ASM instance count: 1 Cluster ASM listener: ASMNETILSNR_ASM D)[root@o16r02 bin]# ./crvct1 modify asm –count 1 [root@o16r02 bin]# ./srvct1 config asm ASM home: /u01/app/12.1.0/grid Password file: +DATA/orapwASM ASM listener: LISTENER ASM instance count: 1 Cluster ASM listener: ASMNETILSNR_ASM 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q34. Consider the server pools configured in the following scenario.There are no servers inthecluster, and all server pools are empty. 

When server1 joins the cluster, it will be assigned to… 

A. sp1 

B. sp2 

C. sp2 and sp2_1 

D. sp2 and sp2_2 

E. sp2, sp2_1,and sp2_2 

F. sp3 

Answer: C 


Q35. Oracle 12cR1 Flex Cluster introduces a new topology, which allows for a higher level of 

scalability. Which four statements accurately describe the new topology's properties? 

A. Hub and Leaf topologies allow tightly and loosely coupled server membership 

B. Hub and Leaf topologies supportimplicit Server Pools. 

C. Leaf servers are standard as in previousversions. 

D. Leaf servers arelight-weight, no shared storage, no peer-to-peer communication and dedicatedtoapplication service. 

E. Hub servers do not support Oracle ASM. 

F. Oracle Flex Cluster 12cR1 supports bare metal and OVM serversincommon cluster 

Answer: A,B,D,F 


certifyforall.com

Latest 1Z0-432 exam question:

Q36. Inanadvanced GridInfrastructure lnstallation,you can optionally configureGridNaming Service (GNS).In which two cases must you configure the GNS? 

A. Youconfigured a dedicated network for Automatic Storage Management (ASM) 

B. You decided to configure a Flex Cluster 

C. You decided to configure a Standard Cluster 

D. You decided to use 1Pv6 addressesinclient connections 

E. You use Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) to assign IP addresses tocluster nodes 

Answer: B,E 


Q37. A node ina four-node cluster encounters corruption on the OLR and must be restored from backups taken using clusterware utilities.Identify the option that shows the correct OLR restore commands. 

A)crsct1 stop crs ocrconfig –local –restore /my_olr_backup_location ocrcheck –local crsct1 start crs cluvfy comp olr 

B)ocrdump –local –backupfile /my_olr_backup ocrcheck –local 

C)crsct1 stop crs ocrdump –restore –backupfile +DG_FRA/myolr_backup ocrcheck –local crsct1 start crs 

D)crsct1 stop crs ocrconfig –local –manualbackup ocrconfig –local –restore /my_olr_backup_location cluvfy comp olr crsct1 start crs 

E)crsct1 stop crs ocrcheck –local –restore /my_olr_backup_location cluvfy comp olr crsct1 start crs 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

Answer: A 


Q38. Which statementaccurately describes the benefit of the policy-managed database feature with OracleRAC12cR1? 

A. Itprotects against cascade failures due to network usage. It migratesworkload isolation to specific pools. Less important workloads shut down immediately. 

B. It protects against cascade failures due to load. It ensures that workload isolation is balanced between pools. Less important workloads start transactionally 

C. Itprotects against cascade failures due to load.It ensures workload isolation between pools.Less important workloads shut down transactionally 

D. It protects against cascade failures due to load.It ensures workload isolation between pools. Less important workloads shut down and start uniformly. 

E. It protects against cascade failures due to load.It ensures workloads are not isolated between pools.Less important workloads shut downtransactionally. 

Answer: C 


Q39. The Flex ASM instancesinyour four-node cluster currently have a cardinality of two.Identify the correct command that willchange the cardinality to three: 

A. $ srvctlmodify asm -cardinality 3 

B. $srvctlupdate asm -count=3 

C. $srvctlmodify asm -count 3 

D. $srvctlmodify flex count = 3 

Answer: C 


Q40. What device path do you have to specify in ASM, if you want to use the multipath device? 

/dev/sdd = first path 

/dev/sdd = second path 

/dev/multipatha = path of the multipath OS driver 

A. Only /dev/sdc is enough, because asmlib knows it is a multipath device. 

B. /dev/sdc as disk group and /dev/sdd as failure group. 

C. You need to specify all the three devices and only then ASM will know this is a multipath device. 

D. Only /dev/multipatha is enough. 

Answer: D