Validated of 1Z0-432 test questions materials and testing bible for Oracle certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-432 pdf dumps vce Materials. 100% PASS PeopleSoft Payables 9.1 Essentials Exam exam Today!

2016 Aug 1Z0-432 free practice exam

Q21. The exhibit describes an Oracle Clusterware startup. 

Which itemis missing? 

A. ohasd 

B. ocssd 

C. crsd 

D. octssd 

E. osysmond 

F. oraagent 

Answer: A 


Q22. What is the maximum number of ASM disk groups in one ASM installation? 

A. 10 

B. 63 

C. 64 

D. 511 

E. 512 

F. Unlimited 

Answer: D 


Q23. There is an instance for which the instance type is set to ASMPROXY .Which two statements are correct? 

A. We know it can be shutdown when ACFS is not running. 

B. We know this clusteris using Flex ASM. 

C. We know Oracle ASM Dynamic Volume Manager is not supported here. 

D. We know this is an Oracle Restart configuration. 

E. We know this node must have a direct ASM client running 

Answer: B,E 


Q24. You are building a new 12c cluster to accommodate the upcoming projects.You arecurrently working with the networkadmin team to define the requirementsneeded. Currently, thenetworkteam wouldlike to get cleared on the protocols beingused by the various network interface needed. Which three statements about Clusterware communication are correct? 

A. For the public network, each network adapter must support TCP/IP. This requirement holds true for both Microsoft Windows and Linux/Unix environments 

B. For the private network, the interface must support the user datagram protocol (UDP) using high speed network adapters and switches that support TCP/IP. This holds true inthe Linux/Unix environment. 

C. For the publicnetwork, each network adapter needs tosupport only UDP, which provides lowlatency.This requirement holds true for both MicrosoftWindows and Linux/Unixenvironments 

D. For the private network,thenetworkadapters must use high-speed network adapters and switches that support TCP/IP. This requirement holds true inthe Microsoft Windows environment 

E. There is no mandatory requirement for the protocol being supported for bothprivate and public interfaces.Oracle RAC andClusterware aulomatically detect and support any current standard industry protocol 

Answer: A,B,D 


Q25. When creating a server poolusing the SRVCTL utility, which server pool attributes are available? 

A. CATEGORY ,MIN, MAX,AGL, EXECUITTVE_POOLS,ACTIVE_ SERVERS 

B. CATEGORY,IMPORTANCE, MIN, MAX, SERVERPOOL, SERVERS 

C. CATEGORY, MIN, MAX, AGL,EXCLUSIVE,_POOLS ,ACTIVE_ SERVERS 

D. IMPORTANCE, MIN, MAX,MIN_SIZE, NAME 

E. MIN_SIZE, MAX_SIZE, NAME, IMPORTANCE ,SERVERS_ CATEGORY 

F. SERVER_CATEGORY, SERVERS, SERVERPOOL, MIN,MAX, NAME 

Answer: B 


certifyforall.com

Leading 1Z0-432 exam fees:

Q26. Under which conditioncan Oracle Automated Storage Management (ASM) be considered to be a component of the Oracle Clusterware technology stack? 

A. Oracle ClusterRegistry (OCR)is stored on Oracle ASM 

B. Oracle Local Registry (OLR)is stored on aclustered file system (OCFS/ACFS/DBFS) 

C. Both Oracle Cluster Registry and Oracle Local Registry are stored on Oracle ASM 

D. Oracle ASM can never be considered a componentof Oracle Clusterware 

E. Oracle ASM can be considered a component of Oracle Clusterware technology stack only when deployed on engineered systems such asExadata or Oracle Database Appliance 

Answer: A 


Q27. You are doing a RACimplementation for a customer.Your customer states that they have the hardware toinstalladditional network adapters on each RAC node.ldentify three reasons for which theymight need additional adapters 

A. Each server has at least two network adapters 

B. Each server was accidentally ordered with only one network adapter 

C. Each serveris using network-attached storage on one or two of their adapters 

D. They want to use the Redundant Interconnect Usage feature 

E. Eachserver has two network adapters and RAC requires at least three 

Answer: B,C,D 


Q28. After creating a volume and file system for a new Oracle ASM Cluster Filesystem,you must associate the ASM volume name with a mount point.Which command creates this registration? 

A. acfsutil -r /dev/asm/volumel-123 /mnt/acfs1 

B. acfsutil-r -a /dev/asm/volumel-123 -ro /mnt/acfs1 

C. acfsutil register -v /dev/asm/volumel-123 /mnl/acfs1 

D. acfsutil registry -a /dev/asra/volumel-123/mnt/acfs1 

Answer: D 


Q29. You want to start the ASM1 instance on node host01. Which three options can you use? 

A)$ srvct1 start asm –n host01 B)$ srvct1 status asm –n host01 C)$ asmca Disk Groups - > Mount All D)$ . oraenv ORACLE_SID = (+ASM1) ?+ASM1 The Oracle base for ORACLE_HOME=/u01/app/12.1.0/grid is /u01/app/grid 

S asmcmd ASMCMD(+)>shutdown –abort 

E)$ . oraenv ORACLE_SID = (+ASM1) ?+ASM1 The Oracle base for ORACLE_HOME=/u01/app/12.1.0/grid is /u01/app/grid 

S asmcmd ASMCMD>startup 

F)$ export ORACLE_SID =+ASM1 

$ export ORACLE_HOME=/u01/app/12.1.0/grid 

$ $ORACLE_HOME/bin/squiplus/AS SYSASM 

SQL> startup 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

F. Option F 

Answer: A,E,F 


Q30. Identify the incorrect statement about server pools. 

A. Server pools divide a cluster into logical groups of servers inwhich the application can be a database or nondatabase. 

B. An application is considered a singleton when it runs on a single server ina pool. The database administrator must use the CRSCTL utility to create and manage clusters that contain Oracle RAC databases 

C. Oracle Default Server Pools are defined as FREE and GENERIC Server Pools. 

D. Database administrators can create and manage server pools that will contain Oracle RAC databases by using the SRVCTL utility. 

Answer: C