It is more faster and easier to pass the Oracle 1Z0-803 exam by using Free Oracle Java SE 7 Programmer I questuins and answers. Immediate access to the Rebirth 1Z0-803 Exam and find the same core area 1Z0-803 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Aug practice exam 1z0-803:

Q41. racle 1z0-803 : Practice Test 

j = (3 * ((2+4) + 5)); 

System.out.println("i:"+ i + "\nj":+j); 

What is the result? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q42. Given: 


What is the result? 

A. Shining Sun 

Shining Sun 

Shining Sun 

B. Shining Sun 

Twinkling Star 

Shining Sun 

C. Compilation fails 

D. A ClassCastException is thrown at runtime 

Answer: D 


Q43. ArrayList<Integer> list = new ArrayList<>(1); 

2. list.add(1001); 

3. list.add(1002); 

4. System.out.println(list.get(list.size())); 

What is the result? 

A. Compilation fails due to an error on line 1. 

B. An exception is thrown at run time due to error on line 3 

C. An exception is thrown at run time due to error on line 4 

D. 1002 

Answer: C 


Q44. public class ForTest { 

public static void main(String[] args) { 

int[] arrar = {1,2,3}; 

for ( foo ) { 

Which three are valid replacements for foo so that the program will compiled and run? 

A. int i: array 

B. int i = 0; i < 1; i++ 

C. ;; 

D. ; i < 1; i++ 

E. ; i < 1; 

Answer: ABC 


Q45. Which statement initializes a stringBuilder to a capacity of 128? 

A. StringBuilder sb = new String ("128"); 

B. StringBuilder sb = StringBuilder.setCapacity (128); 

C. StringBuilder sb = StringBuilder.getInstance (128); 

D. StringBuilder sb = new StringBuilder (128); 

Answer: D 


certifyforall.com

Rebirth 1z0-803 practice test free:

Q46. Which two packages are automatically imported into the java source file by the java compiler? 

A. Java.lang 

B. Java.awt 

C. Java.util 

D. Javax.net 

E. Java.* 

F. The package with no name 

Answer: AF 


Q47. Given: 


What is the result? 

A. Compilation fails 

B. An exception is thrown at runtime 

C. There is no result because this is not correct way to determine the hash code 

D. Hash is: 111111, 44444444, 999999999 

Answer: A 


Q48. Given: 


Which two classes use the shape class correctly? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

E. Option E 

F. Option F 

Answer: BE 


Q49. Given the fragment: 


A. 14 

B. 15 

C. 24 

D. 25 

E. 34 

F. 35 

Answer: F 


Q50. Given: 


A. X XX 

B. X Y X 

C. Y Y X 

D. Y YY 

Answer: D