Actualtests provide you with the many sources everyone needed to increase the achievements of your respective 1Z0-432 examination, Oracle Accreditation 1Z0-432 apply examination questions and answers, built to place it all because of the professionals. Actualtests 1Z0-432 suitable analysis resources for your personal area of interest could be the genuine test out of your respective other qualifications Oracle 1Z0-432 examination. Used 1Z0-432 examination questions and answers, youre going to be designed the perfect reply written when using the intuition that individuals answers. 1Z0-432 examination the many answers in addition to arguments are verified by just skillfully developed. Consequently, the high quality in addition to reliability on the examination 1Z0-432 are usually sound.

2016 Sep 1Z0-432 exam answers

Q11. Which two statements about server pools are correct? 

A. Server pools logically apportion a clusterinto groups of servers offering database or application services 

B. MAX_SIZE and importance are valid server pool attributes, 

C. You can configure each server pool with a maximum size.The minimum size cannot be configured. 

D. Oracle Clusterware manages availability between server pools automatically.It cannot be manually configured. 

E. Servers are assigned to server pools by name 

Answer: A,D 


Q12. Identifythecorrectsrvct1commandto add thecrm01 instanceto the COB RAC 12cR1databasecrm onthe gm01node. 

A. Srvct1add cdb instance–dbcrm -instance crm01 -node gm01 

B. Srvct1add instance–dbcrm -instance crm01 -node gm01 

C. Srvct1add non-cdb instance–dbcrm -instance crm01 -node gm01 

D. Srvct1add pdb instance–dbcrm -instance crm01 -node gm01 

Answer: B 


Q13. You are upgrading from an earlier version of Oracle Clusterware to Oracle Clusterware12cR1 and want to store the OCR in an Oracle ASM disk group.What are the correct steps required to accomplish this task? 

A. Set the ASM Compatibility attribute to 10.2.0.1 or later. 

Verify you are running the correct version of Oracle Clusterware 12cR1 by issuing $crsctl 

query crsactiveversion 

Using srvctl create a disk group appropriately sized for the OCR you are migrating to ASM. 

As root, issue #ocrcheck -add +DG_OCR 

As root, issue # ocrcheck --delete old_ocr_location 

B. Set the ASMCompatibility attribute to 10.2.0.2 or later. 

Verify you are running the correct version of Oracle Clusterware 12cR1 by issuing $crsctl 

query crsactiveversion 

Using acmca configure and start Oracle ASM onallcluster nodes. 

Using asmca create a disk group appropriately sized for the OCR you are migrating to 

ASM. 

As root, issue #ocrcheck -add +DG_OCR 

As root, issue # ocrcheck-delete old_ocr_location 

C. Set the ASMCompatibilityattribute to 10.2.0.2 or later. 

Verify you are running the correct version of Oracle Clusterware 12cR1 by issuing $crsctl 

querycrsactiveversion 

Using crsctl, configure and start Oracle ASM on all cluster nodes. 

Using crsctl create a disk group appropriately sized for the OCR you are migrating to ASM. 

As grid infrastructure owner, issue # ocrconfig -add +DG_OCR 

As grid infrastructure owner, issue # ocrconfig-delete old ocr location 

D. Set the ASM Compatibility attribute to 10.2.0.2 or later. Verify you are running the correct version of Oracle Clusterware 12cR1 by issuing $crsctl query crsactiveversion Using acmca configure and start Oracle ASM on all cluster nodes. Using asmca create a disk group appropriately sized for the OCR you are migrating to ASM. As root, issue #ocrdump -add +DG_OCR As root, issue # ocrdump -delete old_ocr_location 

Answer: C 


Q14. How many ASM Disk Group(s) do you need, if you want to have the redundancy level set to high (triple mirroring) for a FILE? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. It depends on the number of different disks in a Disk Group, not the number of Disk 

Groups. 

Answer: D 


Q15. To configure the networkinpreparation for installing the Oracle Grid Infrastructure for a 

cluster, a number of tasks have been listed. 

1.Assign a public andprivate IP. 

2.Define a SCAN that resolves to six IP addresses in your DNS. 

3.Assign a virtual IP on a different subnet from the public 

4.Identify the interface and IP addresses for only the first node in your RAC 

5.Determine your cluster name 

6.Assign a Virtual IP on the same subnet as your public IP. 

Identify the correct order of the tasks that apply to this effort. 

A. 1, 2, 3, 4,5, 6 

B. 1, 5,6 

C. 2, 4, 6 

D. 1, 4,5,6 

Answer: B 


certifyforall.com

Up to the immediate present 1Z0-432 question:

Q16. In a clustered Oracle ASM environment, a diskgroup is mounted in restricted mode. Which statement is correct? 

A. You can mount the disk group on all the nodes. 

B. You can issue any command, as long as you are using the force option. 

C. You can open the database located on this disk group only in standalone mode. 

D. You can open the database on this disk group only in restricted mode. 

E. You know that nobody is using the disk group, so you can perform a fast rebalancing on the disk group. 

Answer: E 


Q17. Which two components are required to set up a SCAN listener for your customer's 12cR1 RAC environment? 

A. 3 virtual IP addresses on the same subnet DB 

B. 3 private IP addresses on the same subnet 

C. 3 private IP addresses on different subnets 

D. One single name that resolves to 3 1Pv4 or1Pv2 addresses 

E. One single name that resolves to 3 1Pv6 or 1Pv4 addresses 

Answer: A,E 


Q18. A customeris using thepolicy-managed database by name RACDB on a 4-node cluster. The server namesinthe Clusterare:dasher, vixen, comet, and dancer 

There are two server pools defined, frontoffice and backoffice The attributes are as followsServerpoolmportance MinMax 

Frontoffice1022 

Backoffice512 

There are two uniform services being created, crmsrv and hrsrv. 

crmsrv is being assigned toserverpoolfrontoffice and hrsrv is assigned to backoffice. 

Currently, allfour nodes are up and running. The database and its services are running as follows: 

The serverpoolfrontoffice , which is running thecrmsrv service is being run on the dasher and vixen hosts 

Theserverpoolbackoffice, whichis runninghrsvc service is being run on comet and dancer hosts. 

What happens when the dasher node fails? 

A. Nothing happens because any service relocation is a major interruption to the clients who are connecting to the services. 

B. One of the nodes is moved from the backofficeserverpool to the fronofficeserverpool . This is moved with the consideration or importance and minimum attributes configured. Effectively, the crmsrv service wil run intwo nodes andhrsvc will run in one node. 

C. Rebootlescrs cluster stack willbe tried inallthe duster nodes to resolve the issue.If this is notresolved, allnodes in thecluster get bounced to resolve the issues 

D. Because the crmsrv serviceis defined asuniform servicethe cluster ensures at least one node is up and running, which is the current case. So, there will be no service relocation thatwillhappen. 

Answer: A 


Q19. Which statement about ACFS and ADVM under Flex ASM is incorrect? 

A. ADVM proxy instance is required for ADVM and ACFS to connect to flex ASM. 

B. An ADVM proxy instance must run on the same node as ADVM and ACFS. 

C. The ADVM proxy instance is configured on all Hub and Leaf nodes in a Flex cluster. 

D. The ADVM proxy instance has its ORACLE_SID set to +APX<node number>. 

E. Administrators can shut down the ADVM proxy if ACFS is not running on the node. 

Answer: C 


Q20. Identify two correct statements about stopping instances and Oracle RAC databases 

A. To shut down an Oracle RAC database completely, you must shut down every instance that has the database open or mounted. 

B. After a NORMAL or IMMEDIATE shutdown, instance recovery is required 

C. srvctl stop instance shuts down the Oracle RAC database. 

D. crsctl stop crs stops the stack on the node, including the database instance. 

Answer: A,D