High quality of 1Z0-146 free exam questions materials and bible for Oracle certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-146 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle 11g: Advanced PL/SQL exam Today!

2016 Jun 1Z0-146 Study Guide Questions:

Q81. Which two statements are true about the usage of the DBMS_DESCRIBE.DESCRIBE_PROCEDURE procedure? (Choose two.) 

A. You can describe remote objects. 

B. You can describe anonymous PL/SQL blocks. 

C. You can describe a stored procedure, stored function, packaged procedure, or packaged function. 

D. You can obtain information about the position, name, and data type of the arguments of a procedure. 

Answer: C,D 


Q82. Examine the following settings for a session: 

PLSQL_CODE_TYPE = NATIVE 

View the Exhibit and examine the PL/SQL code. 

You compile the program with the following attributes: 

SQL> ALTER PROCEDURE proc1 COMPILE PLSQL_OPTIMIZE_LEVEL = 1; 

Which statement is true about the execution of the PROC1 procedure in this scenario? 

A. The FUNC1 function would be called inline because PRAGMA INLINE forces a specific call to be inlined. 

B. The FUNC1 function would be inlined because the value set for the PLSQL_CODE_TYPE parameter is set to NATIVE. 

C. The FUNC1 function would be called inline irrespective of the value set for the PLSQL_OPTIMIZE_LEVEL parameter. 

D. The FUNC1 function would not be called inline because the value for the PLSQL_OPTIMIZE_LEVEL parameter is set to a lower value. 

Answer: D 


Q83. You executed the following command to alter the session parameter: 

SQL> ALTER SESSION SET PLSCOPE_SETTINGS = 'IDENTIFIERS:ALL' 

Which two statements are true in this scenario? (Choose two.) 

A. If the SYSAUX tablespace is unavailable, and you compile a program unit, PL/Scope does not collect data for the compiled object. 

B. All the identifiers declared in compiled program units before altering the parameter settings appear in the *_IDENTIFIER static data dictionary views. 

C. All the identifiers declared in compiled program units before altering the parameter settings do not appear in the *_IDENTIFIER static data dictionary views. 

D. If the SYSAUX tablespace is unavailable, and you compile a program unit, PL/Scope collects data for the compiled object and stores it in the SYSTEM tablespace. 

Answer: A,C 


certifyforall.com

Improve 1Z0-146 actual exam:

Q84. Which two statements are true about the query results stored in the query result cache? (Choose two.) 

A. If any of the tables used to build a query is modified by an ongoing transaction in the current session, the query result is not cached. 

B. A query result based on a read-consistent snapshot of data that is older than the latest committed version of the data is not cached. 

C. Adding the RESULT_CACHE hint to inline views enables optimizations between the outer query and the inline view, and the query result is cached. 

D. A query result for a query that has a bind variable is stored in the cache and is reused if the query is equivalent even when the bind variable has a different value. 

Answer: A,B 


Q85. You executed this command to gather information about the memory allocation for storing query results: 

SQL> execute dbms_result_cache.memory_report 

View the Exhibit and examine the output for the execution of the 

DBMS_RESULT_CACHE.MEMORY_REPORT procedure. 

Which two statements are true about the output in the Exhibit? (Choose two.) 

A. In total, four blocks are used by the result cache. 

B. Currently 52 KB is allocated to the result cache. 

C. Currently 32 KB is allocated to the result cache. 

D. The result cache can be increased by 65628 bytes. 

Answer: C,D 


Q86. Which two guidelines should be considered when designing and using cursors in a PL/SQL block? (Choose two.) 

A. When fetching from a cursor, fetch into a record. 

B. When fetching from a cursor, fetch required values into individually declared variables. 

C. Whenever possible, explicitly declare the cursor and use the OPEN, FETCH, and CLOSE statements to manipulate the cursor instead of using the cursor FOR loop. 

D. Whenever possible, use the cursor FOR loop instead of explicitly declaring the cursor and using the OPEN, FETCH, and CLOSE statements to manipulate the cursor. 

Answer: A,D 


1Z0-146  free exam questions

Simulation 1Z0-146 resource:

Q87. Which two statements are true about the context of an application? (Choose two.) 

A. It is attached to a session. 

B. It is owned by the user SYS. 

C. A user can change the context of his or her application. 

D. The PL/SQL package associated with the contex t must exist before the context is created. 

E. The predefined attributes in the USEREN V application context can be changed as per the requirements. 

Answer: A,B 


Q88. Which two types of query results cannot be stored in the query result cache? (Choose two.) 

A. subquery results 

B. results of a query having the SYSDATE function 

C. results of a query having the GROUP BY clause 

D. results of a query having the DATE data type in the WHERE clause 

Answer: A,B 


Q89. View Exhibit1 and examine the structure of the EMPLOYEES table. 

itexamworld.com 

View Exhibit2 and examine the code in the PL/SQL block. 

The PL/SQL block fails to execute. What could be the reason? 

A. Nested tables cannot be returned by a function. 

B. The NEWNAMES nested table has not been initialized. 

C. The assignment operator cannot be used to transfer all the element values from GROUP1 to GROUP2. 

D. The third element of OLDNAMES cannot be assigned to the third element of GROUP1 because they are of inconsistent data types. 

E. LAST_NAME values cannot be assigned to the V_LAST_NAMES nested table because local collection types are not allowed in SQL statements. 

Answer: E 


Q90. Which statements are true about temporary LOBs? (Choose all that apply.) 

A. They can be created only for CLOB and NCLOB data. 

B. They can be accessed only by the user who creates them. 

C. They generate more redo information than persistent LOBs. 

D. They exist for the duration of the session in which they are created. 

E. They are stored temporarily in the default tablespace of the user who creates them. 

Answer: B,D