Some sort of Cisco 300-115 Official certifications is one of the best profession proceeds you possibly can make yourself in case you are fitness professional a component of any 300-115 brand name to have a Cisco. This concludes that you just owned by this particular corporation as well as on auto-pilot confers attributes with skilled, liable, as well as able in a person. Obtaining on the net 300-115 documentation schooling around may improve your practical knowledge and even understanding.

2021 Mar 300-115 dumps

Q81. Refer to the exhibit.

Why would the switch be considered as a root bridge?

A. The bridge priority is 1 and all ports are forwarding.

B. The switch priority for VLAN 1 and the macro specifies "This Bridge is the root".

C. The bridge priority is 128.19 and all ports are forwarding.

D. The switch priority value is zero, it has the lowest priority value for VLAN 1.

Answer: D


Q82. A network engineer is installing a switch for temporary workers to connect to. The engineer does not want this switch participating in Spanning Tree with the rest of the network; however, end user connectivity is still required. Which spanning-tree feature accomplishes this?

A. BPDUblock

B. BPDUfilter

C. BPDUignore

D. BPDUguard

E. BPDUdisable

Answer: B


Q83. A network engineer has just deployed a non-Cisco device in the network and wants to get information about it from a connected device. Cisco Discovery Protocol is not supported, so the open standard protocol must be configured. Which protocol does the network engineer configure on both devices to accomplish this?

A. IRDP

B. LLDP

C. NDP

D. LLTD

Answer: B


Q84. which statement about the use of PAgP link aggregation on a Cisco switch that is running Cisco IOS Software is true?

A. PAgP modes are off, auto, desirable, and on. Only the combinations auto-desirable, desirable-desirable, and on-on allow the formation of a channel.

B. PAgP modes are active, desirable, and on. Only the combinations active-desirable, desirable-desirable, and on-on allow the formation of a channel.

C. PAgP modes are active, desirable, and on. Only the combinations active-active, desirable-desirable, and on-on allow the formation of a channel.

D. PAgP modes are off, active, desirable, and on. Only the combinations auto-auto, desirable-desirable, and on-on allow the formation of a channel.

Answer: A


Avant-garde 300-115 exam price:

Q85. Which statement about using native VLANs to carry untagged frames is true?

A. Cisco Discovery Protocol version 2 carries native VLAN information, but version 1 does not.

B. Cisco Discovery Protocol version 1 carries native VLAN information, but version 2 does not.

C. Cisco Discovery Protocol version 1 and version 2 carry native VLAN information.

D. Cisco Discovery Protocol version 3 carries native VLAN information, but versions 1 and 2 do not.

Answer: A


Q86. What is the default amount by which the hot standby priority for the router is decremented or incremented when the interface goes down or comes back up?

A. 1

B. 5

C. 10

D. 15

Answer: C


Q87. Which statement about the UDLD protocol is true?

A. UDLD is a Cisco-proprietary Layer 2 protocol that enables devices to monitor the physical status of links and detect unidirectional failures.

B. UDLD is a Cisco-proprietary Layer 2 protocol that enables devices to advertise their identity, capabilities, and neighbors on a local area network.

C. UDLD is a standardized Layer 2 protocol that enables devices to monitor the physical status of links and detect unidirectional failures.

D. UDLD is a standardized Layer 2 protocol that enables devices to advertise their identity, capabilities, and neighbors on a local area network.

Answer: A


Q88. Which option lists the modes that are available for configuring UDLD on a Cisco switch?

A. normal and aggressive

B. active and aggressive

C. normal and active

D. normal and passive

E. normal and standby

Answer: A