The particular Oracle 1z0-808 answers and questions are usually updated through the technical engineers in real time. You will get the newest simulated examination questions that are in line with the existing Oracle exam. A lot more significantly, the actual up-date date extended to be able to One hundred and eighty nights, showing you will probably have 50 percent a seasons time for you to research 1z0-808 dumps.

2016 Jun 1z0-808 exams

Q31. Given: 


A. Ym Xm2 

B. Ym Xm1 

C. Compilation fails 

D. A ClassCastException is thrown at runtime 

Answer: B 


Q32. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. Values are : [EE, ME] 

B. Values are : [EE, EE, ME] 

C. Values are : [EE, ME, EE] 

D. Values are : [SE, EE, ME, EE] 

E. Values are : [EE, ME, SE, EE] 

Answer: E 


Q33. What is the proper way to defined a method that take two int values and returns their sum as an int value? 

A. int sum(int first, int second) { first + second; } 

B. int sum(int first, second) { return first + second; } 

C. sum(int first, int second) { return first + second; } 

D. int sum(int first, int second) { return first + second; } 

E. void sum (int first, int second) { return first + second; } 

Answer: D 


Q34. Given: 


A. ns = 50 S = 125 ns = 125 S = 125 ns = 100 S = 125 

B. ns = 50 S = 125 ns = 125 S = 125 ns = 0 S = 125 

C. ns = 50 S = 50 ns = 125 S = 125 ns = 100 S = 100 

D. ns = 50 S = 50 ns = 125 S = 125 ns = 0 S = 125 

Answer: B 


Q35. Given: 


What is the output? 

A. 2015-03-27 

B. 2015-04-27 

C. 2015-02-27 D. Compilation fails due to error at line 6. 

E. Compilation fails due to error at line 8. 

Answer: A 

Explanation: 

To create we have used following method with LocalDate class; 

public static LocalDate of(intyear, int month, int dayOfMonth) 

Here we need to remember that month is not zero based so if you pass 1 for month, then 

month will be January. 

Then we have used period object of 1 day and add to date object which makes current date 

to next day, so final output is 2015-03-27. Hence option A is correct. 

https://docs.oracle.com/javase/tutorial/datetime/iso/datetime.html 


certifyforall.com

Updated 1z0-808 practice exam:

Q36. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. Reading Card Checking Card 

B. Compilation fails only at line n1. 

C. Compilation fails only at line n2. 

D. Compilation fails only at line n3. 

E. Compilation fails at both line n2 and line n3. 

Answer: D 


Q37. Given the code fragment: 

public class Test { 

static String[][] arr =new String[3][]; 

private static void doPrint() { 

//insert code here 

public static void main(String[] args) { 

String[] class1 = {"A","B","C"}; 

String[] class2 = {"L","M","N","O"}; 

String[] class3 = {"I","J"}; 

arr[0] = class1; 

arr[1] = class2; 

arr[2] = class3; 

Test.doPrint(); 

Which code fragment, when inserted at line //insert code here, enables the code to print 

COJ? 

A. int i = 0; 

for (String[] sub: arr) { 

int j = sub.length -1; 

for (String str: sub) { 

System.out.println(str[j]); 

i++; 

B. private static void doPrint() { 

for (int i = 0;i < arr.length;i++) { 

int j = arr[i].length-1; 

System.out.print(arr[i][j]); 

C. int i = 0; 

for (String[] sub: arr[][]) { 

int j = sub.length; 

System.out.print(arr[i][j]); 

i++; 

D. for (int i = 0;i < arr.length-1;i++) { 

int j = arr[i].length-1; 

System.out.print(arr[i][j]); 

i++; 

Answer: B 

Explanation: 

Incorrect: 

not A: The following line causes a compile error: 

System.out.println(str[j]); 

Not C: Compile erro line: 

for (String[] sub: arr[][]) 

not D: Output: C 


Q38. Given: 


Which constructor initializes the variable x3? 

A. Only the default constructor of class X 

B. Only the no-argument constructor of class Y 

C. Only the no-argument constructor of class Z 

D. Only the default constructor of object class 

Answer: C 


Q39. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. true true 

B. true false 

C. false false 

D. false true 

Answer: C 


Q40. Given: 


What will be the output? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: D