The 1z0-808 software of Examcollection can easily examine a testee whether to learn the Java SE 8 Programmer I knowledge firmly as well as real responses. The Examcollection 1z0-808 items are include several choose. Prospect can choose different bundle goods for the 1z0-808 pdf file or 1z0-808 vce software based on their particular grasp of the 1z0-808 situation.

2016 Jul 1z0-808 exam cram

Q1. Given the code fragment: 


What is the result if the integer aVar is 9? 

A. 10 Hello world! 

B. 10 Hello universe! 

C. 9 Hello world! 

D. Compilation fails. 

Answer: A 


Q2. Given the code fragment: 

System.out.println(2 + 4 * 9 - 3); //Line 21 

System.out.println((2 + 4) * 9 - 3); // Line 22 

System.out.println(2 + (4 * 9) - 3); // Line 23 

System.out.println(2 + 4 * (9 - 3)); // Line 24 

System.out.println((2 + 4 * 9) - 3); // Line 25 

Which line of codes prints the highest number? 

A. Line 21 

B. Line 22 

C. Line 23 

D. Line 24 

E. Line 25 

Answer: B 

Explanation: The following is printed: 35 51 

35 

26 

35 


Q3. Given: 


What is the result? 

A. 120 

B. 120D 

C. A NumberFormatException will be thrown. 

D. Compilation fails due to error at line 5. 

E. Compilation tails due to error at line 8. 

Answer: E 

Explanation: 

At line 5, we have created a wrapper object of double by passing 120D, which is convertible to a Double, so there won't be any exception there. But if you check carefully, you can see the variable number is declared inside try block, so the scope of the variable number is limited to that block, so trying to access it outside causes a compile time error. httpsy/docs.oracle.com/javase/tutorial/iava/nutsandbolts/variables.html 


Q4. Given: 


How many objects have been created when the line / / do complex stuff is reached? 

A. Two 

B. Three 

C. Four 

D. Six 

Answer: C 


Q5. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. May 04, 2014T00:00:00.000 

B. 2014-05-04T00:00: 00. 000 

C. 5/4/14T00:00:00.000 

D. An exception is thrown at runtime. 

Answer: D 

Explanation: 

java.time.temporal.UnsupportedTemporalTypeException: Unsupported field: HourOfDay 


certifyforall.com

Improve 1z0-808 exam fees:

Q6. Given the code fragment: 


Which code fragment, when inserted at line n1, enables the App class to print Equal? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q7. Which statement is true about the default constructor of a top-level class? 

A. It can take arguments. 

B. It has private access modifier in its declaration. 

C. It can be overloaded. 

D. The default constructor of a subclass always invokes the no-argument constructor of its superclass. 

Answer: D 

Explanation: In both Java and C#, a "default constructor" refers to a nullary constructor that is automatically generated by the compiler if no constructors have been defined for the class. The default constructor is also empty, meaning that it does nothing. A programmer-defined constructor that takes no parameters is also called a default constructor. 


Q8. Given the code from the Greeting.Java file: 


Which set of commands prints Hello Duke in the console? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q9. Given: 


What is the result? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: C 


Q10. Given the fragment: 


What is the result? 

A. 13480.0 

B. 13480.02 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: A