Oracle accreditation is the planets most authoritative international accreditation. Thus 1Z0-803 is quite essential for those who find themselves stressed to go in the That business. But its very hard if youre busy functioning or perhaps studying to pass the Java SE 7 Programmer I check. Exambible Oracle 1Z0-803 examine instructions will help you preserving a lot of time,power as well as useful resource inside the 1Z0-803 check. You can deal with this 1Z0-803 check efficiently through our 1Z0-803 pdf as well as check motor. We are able to keep the item on time and let visitors to learn Oracle knowledge very easily. Also you can down load the Oracle 1Z0-803 pdf demo version totally free.

2016 Jun 1Z0-803 brain dumps

Q81. Give: 


What value should replace kk in line x to cause jj = 5 to be output? 

A. -1 

B. 1 

C. 5 

D. 8 

E. 11 

Answer: E 


Q82. Given the code fragment: 

System.out.printIn("Result: " + 2 + 3 + 5); 

System.out.printIn("Result: " + 2 + 3 * 5); 

What is the result? 

A. Result: 10 

Result: 30 

Result: 10 

Result: 25 

C. Result: 235 

Result: 215 

D. Result: 215 

Result: 215 

E. Compilation fails 

Answer: C 


Q83. Given: 


What is the result? 

A. Compilation fails 

B. The code compiles, but does not execute. 

C. Paildrome 

D. Wow 

E. Mom 

Answer: B 


Q84. Given: 


Which two are possible outputs? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: AD 


Q85. Given the code fragment: 

nt a = 0; 

a++; 

System.out.printIn(a++); 

System.out.printIn(a); 

What is the result? 

A. 1 2 

B. 0 1 

C. 1 1 

D. 2 2 

Answer: A 


certifyforall.com

Updated ocajp 1z0-803:

Q86. Give: 


What is the result? 

A. 1525 

B. 13 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

E. The program fails to execute due to runtime error 

Answer: D 


Q87. What is the proper way to defined a method that take two int values and returns their sum as an int value? 

A. int sum(int first, int second) { first + second; } 

B. int sum(int first, second) { return first + second; } 

C. sum(int first, int second) { return first + second; } 

D. int sum(int first, int second) { return first + second; } 

E. void sum (int first, int second) { return first + second; } 

Answer: D 


Q88. Given: 


What is the result? 

A. 2 1 

B. 2 1 0 

C. null 

D. an infinite loop 

E. compilation fails 

Answer: E 


Q89. Given: 

 

Which two actions, used independently, will permit this class to compile? 

A. Adding throws IOException to the main() method signature 

B. Adding throws IOException to the doSoomething() method signature 

C. Adding throws IOException to the main() method signature and to the dosomething() method 

D. Adding throws IOException to the dosomething() method signature and changing the catch argument to IOException 

E. Adding throws IOException to the main() method signature and changing the catch argument to IOException 

Answer: CD 


Q90. The protected modifier on a Field declaration within a public class means that the field 

______________. 

A. Cannot be modified 

B. Can be read but not written from outside the class 

C. Can be read and written from this class and its subclasses only within the same 

package 

D. Can be read and written from this class and its subclasses defined in any package 

Answer: D