Cause all that matters here is passing the Oracle 1z0-482 exam. Cause all that you need is a high score of 1z0-482 Oracle Data Integrator 11g Essentials exam. The only one thing you need to do is downloading Ucertify 1z0-482 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Jul 1z0-482 exam engine

Q31. To load a specific table using ODI, do you need to draw directly in the flow all details about how the different servers involved are connected?

A. Yes, and also specify with variables the passwords for connecting to the data contained in the servers.

B. No, the code will be black box-generated directly by ODI.

C. No, ODI automatically designs the flow and how servers are connected.

D. In the ODI interface palette, choose the more convenient graphic objects to link the involved servers.

Answer: C


Q32. You are designing a Load Plan in which you need to create multiple branches based on the value of a variable. How do you implement this using the Load Plan editor?

A. Drag the variable into Load Plan and define a Case Step

B. Add a Case Step in Load Plan and select variable- in the wizard

C. Create a scenario from the variable and add the scenario to Load Plan to create a Case Step

D. Add a Case Step, then drag the variable into Case Step

Answer: B


Q33. You are loading a file into a database but the file name is unknown at design time and will have to be passed dynamically to a Package at run time; how do you achieve this?

A. Create a variable, use it in Topology at the File dataserver-level, and add it to a package as a Declare Variable step

B. Create a variable, use it in Topology at the File dataserver-level, and add it to a package as a Set Variable step

C. Create a variable, use it as the Resource Name of the File datastore, and add it to a package as a Declare Variable step

D. Create a variable, use it as the Resource Name of the File datastore, and add it to a package as a Set Variable step

Answer: C


Q34. Which property file parameter stores the location of the OBBIE web catalog folder?

A. OBIEE_WEBCAT_FOLDER_TO_EXPORT

B. OBIEE_WEBCAT_EXPORT_FILE

C. OBIEE_WEBCAT FILE

D. OBXEE WEBCAT

Answer: D


Q35. When working with delimited flat files, is it possible to enforce primary key on a flat file using a CKM?

A. No, it is not possible to enforce constraints on some technologies such as flat files and JMS queues.

B. No, it is not possible to enforce constraints on any technology.

C. Yes, it is possible also to forward-engineer it to the flat file definition.

D. Yes, but you have to save it as a fixed file.

Answer: A


certifyforall.com

Refresh 1z0-482 pdf exam:

Q36. Select the correct statement- When an ODI interface is designed, target and source tables are defined with metadata imported directly from databases and other sources.

A. Yes, their definition is imported with a direct reverse-engineering process.

B. Yes, their definition is imported with a direct reverse-engineering process, but you must manually define all the keys and constraints existing on the database.

C. No, for every loading, the definition of the tables used, their columns, and their constraints must be manually built.

D. No, an external engine must be run in order to describe what metadata is needed for an O interface.

Answer: A


Q37. Identify two true statements regarding the ODI SDK.

A. The ODI SDK is used to load data between Teradata and Oracle.

B. The ODI SDK can be used to embed ODI processes into another product.

C. The ODI SDK is required to be used by ETL developers in order to develop ODI processes,

D. The ODI SDK allows developers to execute most ODI operations through a Java program.

Answer: AD


Q38. Is it possible to manage five metadata work repositories together with ODI and a single master repository in order to have a software lifecycle generation respecting the best practices that my company uses?

A. No, every repository needs as mandatory a related separated master repository.

B. No, unless I also have live data environments because it is mandatory that the production work repository is installed on the data production server, the test work repository on the test data server and so on.

C. Yes, it is possible to create separate metadata environments with work repositories, that define for instance, a current level of development work repository, next level development, maintenance, production, and so on.

D. Yes, but also install a mandatory agent for every work repository and compile all its Java archives separately.

Answer: C


Q39. Select two infrastructure components that can be used to deploy both ODI and EDQ components.

A. JDeveloper

B. Oracle WebLogic Server

C. IBM WebSphere Application Server

D. Oracle SOA Suite

Answer: BC


Q40. When using a customized reverse knowledge module, can the execution be done only on the development environment?

A. No, all environments linked to a logical schema can be used to reverse-engineer table structure,

B. No, only the production environment can be used.

C. No, only a Java engine intermediate environment can be processed.

D. Yes, as long as the other environment is a mirrored copy.

Answer: A