Ucertify Exam Engine Features: 1. Oracle Oracle 1z0-482 exam provides questions and answers in details. Two. Take a Oracle prep analyze before anyone buy it. 3. Promptly update your Oracle 1z0-482 exam dump. 4. Nearly 100% guarantee for the Oracle exam questions and answers. 5. The Oracle certification stimulation exam is similar to the true Oracle exam.

2016 Aug 1z0-482 rapidshare

Q21. Select the correct statement. When running an interface in ODI, is it possible to see a simu- lation of the code?

A. No, that is a current limitation in ODI.

B. No, but it is possible to query the metadata repository in order to see the generated code.

C. Yes, but it is only possible to see a code simulation on ODI Console.

D. Yes, before executing the interface, it is possible to set a flag to request the code simulation.

Answer: D


Q22. One of the parameters retrieve column properties in a knowledge module is odiRef.getcolList.

What is the name of the parameter that retrieves the datatype of a mapped target column?

A. DEST_DT

B. SOURCE_DT

C. COL_DESC

D. COL_FORMAT

Answer: A


Q23. Identify one correct statement regarding Exception steps in Load Plans.

A. Exception steps cannot be defined in a Load Plan.

B. Exception steps can only be defined for Parallel Steps in a Load Plan

C. Exception steps can only be defined for Serial Steps in a Load Plan.

D. Exception steps can be defined for most Step types in a Load Plan.

Answer: D


Q24. In ODI, is it possible to reverse a COBOL flat file using a Copybook definition?

A. Yes, only using the file driver

B. Yes, using the file and complex file drivers

C. Yes, but only if the source file is an EBCDIC file.

D. No, you need to manually add the columns definition in all the cases.

Answer: A


Q25. In Topology, can a query be defined to retrieve native database sequences?

A. Yes, in the technology details in the Topology submodule, there is a tab that defines queries for specific database elements.

B. Yes, but you need to specify an option in the knowledge modules of the mapping using sequences.

C. No, only the timestamp definition can be set in Topology.

D. No, the query for native sequences is defined in ODI Data Models, under ODJ Studio Designer.

Answer: A


certifyforall.com

Down to date 1z0-482 free download:

Q26. Is it possible to import a knowledge module into project (A) and then reference that knowledge module in another project (B)?

A. Yes, knowledge modules can be imported.

B. Yes, but three specific variable;; have to be declared to indicate the data environment.

C. No, to use a knowledge module, it must be imported into each project.

D. No,because a variable needs to be set to define it as a global knowledge module-

Answer: C


Q27. Identify three objects from which scenarios can be generated.

A. Interface

B. Variable

C. Package

D. Knowledge modules

E. Trail

F. Extract

Answer: ABC


Q28. Do all project developers using ODI need to consolidate their own local metadata repositories?

A. No, ODI uses a centralized relational metadata repository that all the developers share.

B. No, ODI proprietary metadata server allows all developers to share the common metadata of a specific project.

C. Yes, you have to invoke a dedicated web service to synchronize the metadata using the Oracle Service Bus.

D. Yes, the local metadata needs to be transmitted via FTP and synchronized with a dedicated proprietary engine, creating a common metadata model for all developers.

Answer: A


Q29. Select the two correct statements about the Date Profiler.

A. It can profile string dates written in a variety of formats, such as DD/MM/YYYY or MM/DD/YYYY.

B. It provides a distribution for the day in the year, such as February 21, regardless of the year.

C. It allows the EDQ user to define a valid range of dates.

D. By clicking a date in blue, the user can drill down to the records that carried that value.

E. It rejects February 29 as an invalid date.

Answer: BD


Q30. In an ODI interface, can source tables be declared as not joined?

A. Yes, ODI generates the code calculating a sample of the data, profiling it, and deciding automatically if a join exists.

B. Yes, it is possible to create an ODI procedure to declare joins for the source tables.

C. No, in ODI, it is mandatory that all the source data stores are joined directly or indirectly.

D. No, by default, every added data store in the source declaration of an interface is joined with an inner join.

Answer: C