Testking senior Oracle lecturers and also specialists can easily accept that Testking Oracle 1z0-482 examination questions and answers tend to be practically correct. The actual move rate regarding Oracle Data Integrator 11g Essentials had been practically 95 %. Previously mentioned ing, we might demonstrate how the 1z0-482 study materials created useful research with regard to Oracle prospects. Our own 1z0-482 pdf file worth the examinees sparing with out to examine. You can bet your own boot you will have a good result through the Testking Oracle Data Integrator 11g Essentials practice assessments.

2016 Jun 1z0-482 exam

Q11. Select two correct answers. ODI and EDQ can share the same infrastructure If .

A. They use an Oracle DB as a repository and WebLogic to host the web application

B. They use an Oracle DB as a repository and WebSphere to host the web application

C. They use any DB as a repository and any compatible web application server

D. They use an Oracle DB as a repository and Tomcat to host the web application

E. ODI and EDQ cannot share the same infrastructure, they both have different architecture

Answer: AB


Q12. In an ODI Interface, can filters be added automatically?

A. Yes, if they were reverse-engineered-

B. Yes,if they exist in the datastore definition.

C. No, filters can never be added automatically.

D. No, because each interface instance is unique and different from others.

Answer: D


Q13. In ODI Operator, is it possible to view code in the second level (the step) represented?

A. No, it is only possible to see code in the first higher level (the session) represented.

B. Yes, all generated code can be viewed together in the step-level, with a complete list of executed code.

C. Yes, depending on the auditlevel declared when running the execution, some of the generated code at the step-level can be viewed.

D. No, it is possible to view code in the thud level(the tasklevel)represented.

Answer: D


Q14. In an ODI interface, is it mandatory to use a join to describe a lookup?

A. Yes,there are not many other graphical Objects to describe a lookup.

B. Yes, it is not possible to set anything other than a join in an ODI Interface.

C. No, there is a graphical object dedicated to set a lookup in the source area of an interface.

D. No, you can use variables in ODI to declare lookups.

Answer: C


Q15. Your Package logic requires you to retrieve the status of the previous Package step into a variable. How do you implement this?

A. Create a variable, use odiRef. getPrevsteptog ()in the SQL query in its Refreshing tab, and add a variable as a Refresh Variable step into Package

B. Create a variable, use odiRef.getinfooin the SQL query in its Refreshing tab, and add a variable as a Refresh Variable step into Package

C. Create a variable, use odiRef.getStep()in the SQL query in its Refreshing tab; and add a variable as a Refresh Variable step into Package

D. Create a variable, use odiRef .getPrevstepstatus ()in the SQL query in its Refreshing tab, and add a variable as a Refresh Variable step into Package

Answer: A


certifyforall.com

Rebirth 1z0-482 dumps:

Q16. When profiling data with EDQ, how can you ensure that the latest data is being used?

A. By creating a snapshot

B. By refreshing a snapshot by running it

C. New data is automatically loaded by EDQ, no action is required.

D. By creating a data store

Answer: B


Q17. When defining a data store in ODI metadata, is it possible to add a primary key even if it does not physically exist on the related database catalog?

A. No, you can only reverse-engineer existing constraints.

B. No, you can only flag non-null conditions to be checked.

C. Yes, by adding constraints to the datastore diagram.

D. Yes,by adding constraints on the datastore.

Answer: D


Q18. Identify two operations that can be achieved using the ODI SDK.

A. Create users

B. Create interfaces

C. Create Master and Work repositories

D. Create security profiles

Answer: BC


Q19. You are designing a Load Plan in which you need to run Interfaces A and B one after the other while running Interface C at the same time. Which steps do you need to follow to achieve this?

A. Add a Parallel step, add two Serial steps underneath it, and then add A and B to one serial step and C to the other one

B. Add a Parallel step, drag A and B and C into the Parallel step

C. Add aParallel step, add two Parallel steps underneath it, and then add A and B to one Parallel step and C to the other one

D. Add a Parallel step, add three serial steps underneath it, and then add A to the first Serial step, to the second one, and then C to the last one

Answer: A


Q20. You have to load three tables A, B, and C in parallel, wait for them to be loaded, and then

load a fourth table D. Which steps do you have to go through in order to do this?

A. Generate three scenarios to load A, B, and C, add them to a Package, set their Synchronization mode to Asynchronous, use an OdiWaitForChildSession step before adding an Interface to load D

B. Generate three scenarios to load A, B, and C, add them to a package, set their Synchronization mode to Synchronous, use an OdiWaitForChildSession step before adding an interface to load D

C. Add three Interfaces to load A, B, and C to a package, use an OdiWaitForChildSession step before adding another Interface to load D

D. Generate three scenarios to load A, B, and C, add them to a package, use an OdiWaitForChildSession step before adding an Interface to load D

Answer: A