Relying on superb engineering, much better services for patrons. Ucertify provide Round the clock customer care for Oracle examinee and you can get what you need know anytime. Your satisfaction of our own 1Z0-863 is actually our services objective, their shared improvement along with customers is actually our continual quest inside a large number. Therefore please do not think twice to get hold of us for those who have any queries associated with 1Z0-863 exam.

2016 Jul 1Z0-863 actual exam

Q41. Which statement is true about JAX-WS dynamic invocation? 

A. Dynamic invocation clients use RPC typed interfaces to invoke the Web service. 

B. Dynamic invocation lets clients access a Web service without a WSDL. 

C. Dynamic invocation clients are bound at design-time to a single Web service. 

D. Dynamic invocation requires the client to statically configure the Web service proxy. 

E. The dynamic proxies provide dynamic invocation in JAX-WS. 

Answer: B 


Q42. Which two statements are true about JAX-WS support for data bindings? (Choose two.) 

A. Data binding is performed with only generated classes to reduce errors and hide complexity. 

B. JAXB 2.0 is preferred. 

C. Inline binding declarations with XML Schema are NOT supported for JAXB 2.0. 

D. SAAJ 1.3 is supported for data binding with SOAP. 

E. JAX-RPC data binding is recommended for cross-platform interoperability. 

Answer: B,D 


Q43. Which three can an EJB-based endpoint use? (Choose three.) 

A. HTTP sessions 

B. Java EE 5 declarative security 

C. Java EE 5 programmatic security 

D. client-demarcated transactions 

E. container-managed transactions 

Answer: B,C,E 


Q44. Which two statements are true about creating a Web service with JAX-WS? (Choose two.) 

A. Stateless Web services must be created with HTTP servlet endpoints. 

B. Creating the portable artifacts by hand is slow, but makes a service easier to maintain. 

C. All Java-based endpoints share a common packaging model. 

D. EJBs can serve as endpoints if hosted in a container with runtime and service support. 

E. JAX-WS supports creating services from source and compiled code without a WSDL. 

Answer: D,E 


Q45. Which two statements are true about creating a SOAP message with an attachment? (Choose two.) 

A. Binary attachments make SOAP incompatible with HTTP. 

B. A SOAP Message package must specify Content-Type as multipart/related. 

C. If one or more attachments are XML, they must be in the body of the SOAP message. 

D. MIME attachments referenced inside the SOAP body must use SOAP references. 

E. MIME provides a method to encode attachments in XML making them compatible with SOAP. 

Answer: B,D 


certifyforall.com

Abreast of the times 1Z0-863 simulations:

Q46. What are three best practices that can be implemented when generating WS-I Basic Profile compliant Web services? (Choose three.) 

A. send arrays of nulls to ensure .NET and Java clients receive the same data 

B. define data types early in the integration cycle 

C. use complex data types to reduce the number of items exchanged 

D. test interoperability at every stage of development 

E. insert conformance headers in all SOAP messages 

F. keep data types simple for speed and stability 

Answer: B,D,F 


Q47. Which situation requires the client to use the Dispatch interface to access the Web service? 

A. The client and the server are on different platforms. 

B. The client has access to the portable artifacts, but not to the WSDL. 

C. The client has access to the WSDL, but not to the portable artifacts. 

D. The client will access a REST-based service. 

Answer: D 


Q48. Which JAXR interface allows querying a business registry using SQL commands? 

A. javax.xml.registry.Connection at level 0 

B. javax.xml.registry.FederatedConnection at Level 1 

C. javax.xml.registry.BusinessQueryManager at level 0 

D. javax.xml.registry.DeclarativeQueryManager at level 1 

E. javax.xml.registry.BusinessQueryManager at level 1 

F. javax.xml.registry.DeclarativeQueryManager at level 0 

Answer: D 


Q49. What are two features of a WSDL 1.1 document? (Choose two.) 

A. Service defines a collection of related endpoints. 

B. Service describes the message's payload using XML. 

C. Service assigns an Internet address to a specific binding. 

D. Porttype declares complex data types and elements used elsewhere. 

E. Porttype elements are used to group a set of abstract operations. 

F. Porttype defines a concrete protocol and data format specification. 

Answer: A,E 


Q50. A company is refactoring an existing website to use Web services clients. The application retrieves lists of parts and displays them to the users in a browser window. Previously, the data was stored as files on the web server and, in order to access the files, the user would simply click on a hyperlink. Now the data must be dynamically generated via a service that another developer has created. They want the easiest way to refactor their website to use Web services. Which three technologies should they use? (Choose three.) 

A. SOAP 

B. REST 

C. Javascript 

D. XML 

E. JSON 

F. Java 

Answer: B,C,E