Actualtests older Oracle teachers and also professionals can easily say yes to which Actualtests Oracle 1Z0-877 exam questions tend to be nearly correct. The pass price associated with Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part I has been nearly 95 %. Previously mentioned s, we might prove that the 1Z0-877 examine supplies created valuable guide regarding Oracle candidates. The 1Z0-877 pdf definitely worth the examinees sparing with out to examine. You can bet your own boot youll have a good result by the Actualtests Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part I apply tests.

2016 Jun 1Z0-877 actual exam

Q151. The power-on self-test (POST) information on a SPARC-based workstation needs to be viewed while it executes. What actions should you take? 

A. Bring the machine to the ok prompt, then type the boot -a command. 

B. Bring the machine to the ok prompt, then type the reset-all command. 

C. Attach a terminal device to serial port A with a null modem cable and turn the machine on. D. With a graphic console and keyboard attached, turn the machine on, then press the Ctrl-Alt- Backspace key combination. 

Answer: C 


Q152. Which three FORTH Monitor commands allow you to boot a SPARC-based system? (Choose three.) 

A. ok boot net 

B. ok reboot 

C. ok boot net:rarp 

D. ok boot -as cdrom 

E. ok boot ip=192.168.1.1 

Answer: A,C,D 


Q153. After you back up /export using a file system snapshot, and you have removed the snapshot, you also need to remove the backing store. If the snapshot was created with: 

# mkdir /var/tmp/backup-snaps 

# fssnap -o bs=/var/tmp/backup-snaps /export 

Which file do you need to remove? 

A. /var/tmp/backup-snaps 

B. /var/tmp/backup-snaps/0 

C. /var/tmp/backup-snaps/snapshot 

D. /var/tmp/backup-snaps/snapshot0 

Answer: D 


Q154. Given: 

Which two statements are true ? (Choose two.) 

A. The PID of cron is 156. 

B. The process cron has the privileged user id. 

C. Running pkill -KILL `pgrep cron` kills cron. 

D. The process cron is logging to /var/spool/cron/atjobs. 

E. The process cron is using /var/cron/log as the working directory. 

Answer: A,B 


Q155. The disk slice /dev/dsk/c2t2d0s3, which has the /opt/software file system mounted, is starting to report errors that indicate it might crash soon. It is imperative that the file system is unmounted and the disk taken offline quickly. A check indicates that a number of people are accessing this file system. 

Which command forcibly unmounts this file system? 

A. umount -f /opt/software 

B. unmount -f /dev/dsk/c2t2d0s3 

C. umount /dev/dsk/c2t2d0s3 

D. unmount /opt/software 

Answer: A 


certifyforall.com

Replace 1Z0-877 answers:

Q156. While setting up the /etc/vfstab file for a workstation, a junior administrator becomes confused about the differences between entries in the /dev/dsk and /dev/rdsk directories. Which three statements about Solaris OS disk device naming conventions are true? (Choose three.) 

A. Physical device names are symbolic links to logical device names kept in the /devices directory. 

B. Every disk device has an entry in both the /dev/dsk and /dev/rdsk directories. 

C. Block disk device entries are found in the /dev/rdsk directory. 

D. Physical device entries are found in the /dev/dsk directory. 

E. Logical character disk device entries are found in the /dev/rdsk directory. 

F. Logical disk device entries are found in the /dev/dsk directory. 

Answer: B,E,F 


Q157. Given: 

Which two statements are always true? (Choose two.) 

A. This file must be read by the process inetd. 

B. This is a part of the content of the /etc/inittab file. 

C. This system will start /lib/svc/bin/svc.startd for run level 1. 

D. Whenever booting this system, svc.startd will start at all the times. 

E. When this system gets the powerfail signal, svc.startd will be respawned. 

Answer: B,D 


Q158. You have a spare disk on your x86-based Solaris system, c1t0d0, and you would like to create a ZFS file system on it. Given the following requirements: 

ZFS storage pool named data. 

ZFS file system named data (located in the data pool). 

Mount the /data file system so that it is mounted and ready for use after each system boot. 

Which command(s) would you use to setup the ZFS file system? 

A. zpool create data c1t0d0 

B. zpool create data c1t0; zfs create data/data; newfs /dev/rdsk/data/data; make entry in the /etc/vfstab file 

C. zpool create data c1t0d0; zfs create data/data 

D. zpool create data data c1t0d0; make an entry in the /etc/vfstab file 

Answer: A 


Q159. When modifying the Solaris boot behavior on an x86-based server, the modification can be permanent or temporary. Which describes the procedure used to change the boot behavior temporarily, for a single boot cycle, until the next time that the system is booted? 

A. Edit the bootenv.rc file with the temporary boot command. 

B. Use the kernel command to set the temporary boot command. 

C. Use the eeprom command to set the temporary boot command. 

D. Modify the boot_archive file with the temporary boot command. 

E. Use the bootadm command to set the temporary boot command. 

Answer: B 


Q160. Your x86-based system with Solaris 10 OS installed on it is not booting correctly. You think the problem might be that a BIOS setting is not correctly configured. 

What should you do to abort the boot process and reboot into the BIOS configuration menu? 

A. You press the Ctrl-Alt-Del keys and reboot the system, or press the reset button. When the screen tells indicates the key to enter the BIOS, you press it and examine your BIOS settings. 

B. You press the middle mouse button. When the screen times out, you enter the BIOS configuration menu and examine the BIOS settings. 

C. You press the Stop-A keys then type reset-all. You reboot directly into the BIOS configuration menu and examine the BIOS settings. 

D. While holding down the reset button, you power cycle the system. 

Answer: A