Youre going to get the detailed explanation when you deal with troubles in your 1Z0-879 research. Actualtests give you the 1Z0-879 Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Upgrade Exam key points legibly inside the 1Z0-879 places. These types of greatly saving your own expenses to take part in the Oracle training courses.

2016 Jun 1Z0-879 exam

Q71. Which two profile keywords are required to install a differential flash archive? (Choose two) 

A. install_type 

B. arch±ve_location 

C. Flash_update 

D. flash_install 

E. local customization 

Answer: A,B 


Q72. A few months ago, your department received several new SPARC-based Sun workstations. As part of your Solaris 10 OS installation procedure, you want to make sure that the firmware on these workstations is at the latest revision. Which two ok prompt commands allow you to see the firmware revision? (Choose two.) 

A. version 

B. banner 

C. .version 

D. show-devs 

E. .registers 

Answer: B,C 


Q73. Which three are true about the getent command? (Choose three.) 

A. It is only configured when using LDAP. 

B. It is only available to the super-user (root), 

C. It provides a generic user interface for NIS, LDAP, and DNS. 

D. It provides caching services to a host for NIS, LDAP, and DNS. 

E. It can be used to resolve both IPv6 and IPv4 host names and addresses, 

F. It consults the naming services in the order listed in the /etc/nsswitch.conf file. 

Answer: C,E,F 


Q74. A SPARC-based system, but you are not sure of the physical path information. Which OBP command shows you this information? 

A. probe-all B. prtdiag -v C. show-devs D. printenv 

E. probe-scsi-all 

Answer: C 


Q75. Given: 

# metadb flags first blk block count a u 16 8192 /dev/dsk/c1t0d0s3 a u 16 8192 /dev/dsk/c1t1d0s6 a u 8208 8192 /dev/dsk/c1t1d0s6 a u 16 8192 /dev/dsk/c1t2d0s6 a u 8208 8192 /dev/dsk/c1t2d0s6 a u 16 8192 /dev/dsk/c1t3d0s6 a u 8208 8192 /dev/dsk/c1t3d0s6 # metastat -c d100 s 77GB c1t1d0s6 c1t2d0s6 c1t3d0s6 

Which statement is true about this configuration? 

A. The d100 metadevice is a three-way RAID-0 striped volume. B. The d100 metadevice is a seven-way RAID-0 striped volume. C. The d100 metadevice is a three-way RAID-1 mirrored volume. D. The d100 metadevice is a seven-way RAID-1 mirrored volume. 

Answer: A 


certifyforall.com

Most up-to-date 1Z0-879 study guide:

Q76. A junior administrator wants to mount an XFS file system on a Solaris 10 OS workstation. This file system is NOT supported in the Solaris OS. Which five file systems are natively supported in the Solaris 10 OS? (Choose five.) 

A. UDFS 

B. NTFS 

C. HSFS 

D. PCFS 

E. VFS 

F. UFS 

G. DFS 

H. NFS 

Answer: A,C,D,F,H 


Q77. The security policy of your company dictates that root logins are only allowed on the console of a system. Which variable should be set? 

A. CONSOLE=/dev/console in /etc/default/login 

B. CONSOLE=yes in /etc/default/su 

C. CONSOLE=yes in /etc/default/login 

D. CONSOLE=/dev/console in /etc/default/su 

Answer: A 


Q78. Which three statements accurately describe the /etc/nsswiten.conf file? (Choose three.) 

A. The /etc/nsswitch.conf file includes a list of databases that are sources of information about IP addresses, users, and groups. 

B. The /etc/nsswitch.conf file can specify a number of data sources, such as NIS, NIS+, LDAP, DNS, or local files. 

C. The /etc/nssw itch, conf file must be created manually as part of the installation process. 

D. Each data item in the /etc/nsswiten.conf file must have at least one data source, but cannot have more than three data sources. 

E. The /etc/nsswitch.conf file is only necessary if multiple data sources are being used to track IP addresses, users, and groups. 

F. The lookup order for each item is specified in the /etc/nsswiten. conf file. 

Answer: A,B,F 


Q79. When using the Preboot Execution Environment to boot and install the OS over the network on x86 / x64 based systems, there are a few parameters that need to be configured. To ensure that the client, when booted has all of the information it requires in order to boot successfully. 

Which steps are required when configuring a DHCP server to support a PXE client? (Choose three.) 

A. Set a lease policy. 

B. Specify which profile to use for the client. 

C. Selecting a router address or router discovery. 

D. in.rarpd must be running on the DHCP server. 

E. Determine what configuration macro to assign to clients. 

Answer: A,C,E 


Q80. A user's LDAP client is not authenticating when the user tries to access the LDAP server. The file that contains the proxy agent authentication information should be checked. 

Which file contains this information? 

A. ldap_proxy_cred 

B. ldap_proxy_agent 

C. ldap_client_auth 

D. ldap_client_cred 

Answer: D