Breathing of 1Z0-516 simulations materials and testing bible for Oracle certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-516 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials exam Today!

2016 Nov 1Z0-516 exam

Q201. What are the four required fields when defining a request set? (Choose four.) 

A. Set 

B. Owner 

C. Set Code 

D. Application 

E. Description 

F. Active Date 

Answer: ACDF


Q202. XYZ Limited has hired Jack as the Oracle General Ledger implementation consultant. 

Select three steps that are required for creating a new accounting structure. (Choose three.) 

A. Define jurisdictions. 

B. Define period types. 

C. Assign legal entities. 

D. Save the accounting structure. 

E. Define accounting representations. 

F. Define subledger accounting methods. 

Answer: CDE


Q203. Identify three ways that an invoice can be submitted for validation. (Choose three.) 

A. online by clicking the Validate button in the Invoice Batches window 

B. online by clicking the Validate and Account button in the Invoice Batches window 

C. in batch by submitting the Payables Invoice Validation program from the Invoice Workbench 

D. in batch by submitting the Payables Invoice Validation program from the Submit Request window 

E. online by selecting either the Validate check box or the Validate Related Invoices check box in the Invoice Actions window 

Answer: ADE


Q204. ABC.com, the GL accountant comes to you and says that she has defined two budgets, but after selecting the budget organization in the Enter Budget Amounts form, she can select only one budget from the list of values (LOV). What is your response? 

A. Budget status is Current. 

B. The first fiscal year of the budget was never opened. 

C. The last fiscal year of the budget is Closed. 

D. Accounts need to be reassigned to the budget organization. 

Answer: B


Q205. Company XYZ has received an invoice that includes freight charges. They want to distribute the freight charges proportionately to the same accounts that were charged for the items. Identify the steps they need to follow to create the freight distributions. 

A. Manually enter freight-type distributions for each account that was charged. 

B. Enable Automatically Create Freight Distribution in the invoice region in the Payables Options window. 

C. Create a freight distribution by selecting the Create Freight Distribution check box in the Invoices window. 

D. In the Distributions window, click the Allocate button, identify the distribution type as Freight, select Prorate, and select the distributions to which freight charges would be allocated. 

Answer: D


Renew 1Z0-516 free practice exam:

Q206. Which three payment terms validations are performed by AutoInvoice for imported balance forward billing (BFB) transactions? (Choose three.) 

A. The transaction is stamped with legal entity information. 

B. All transactions are batched by batch source name and request ID. 

C. Transactions with balance forward billing payment terms having the external billing cycle have a billing date. 

D. Transactions with balance forward billing payment terms have balance forward billing enabled at the account and site profiles. 

E. Transactions with nonbalance forward billing payment terms for balance forward customers have the override terms check box selected. 

Answer: CDE


Q207. You have the option to define your own accounting rules in Oracle Subledger Accounting to meet your implementation's business requirements by using ______. 

A. AutoCash rule sets 

B. Application rule sets 

C. The accounting methods builder 

D. The Revenue Accounting Management wizard 

Answer: C


Q208. Select the correct sequence of tasks required for period closing in Oracle General Ledger. 

1. Verify that all journals are posted. 

2. Close the period of each subledger. 

3. Run the Trial Balance report and other month-end reports. 

4. Close the period and open the next period. 

5. Perform reconciliation of subsidiary ledgers. 

6. Transfer and import data from all subledgers. 

A. 6, 5, 2, 1, 4, 3 

B. 3, 2, 1, 6, 4, 5 

C. 6, 5, 1, 3, 2, 4 

D. 6, 5, 2, 1, 3, 4 

E. 6, 2, 3, 1, 5, 4 

Answer: D


Q209. There are numerous Oracle modules that are integrated into or out of the Payables module. Identify four Oracle modules that are directly integrated with Oracle Payables. (Choose four.) 

A. Loans 

B. Purchasing 

C. Bill of Materials 

D. E-Business Tax 

E. Order Management 

F. Cash Management 

G. System Administrator 

Answer: ABDF


Q210. What are two benefits of using the Journals Import: Group By Effective Date profile option? (Choose two.) 

A. Facilitate more transparent exchange rate conversions. 

B. Make daily updates to daily business intelligence. 

C. Facilitate consolidation. 

D. Account for business transactions by effective date or by accounting date. 

Answer: BD