Exam Code: 1Z0-516 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-516 Exam.

2016 Jun 1Z0-516 Study Guide Questions:

Q511. Oracle Fusion Intelligence Release 12 is a set of new Application products and one of the first of the Fusion Applications. Select four features that Oracle Fusion Intelligence Release 12 provides. (Choose four.) 

A. Guided drilldown 

B. Integrated security 

C. Workflow notifications 

D. Guided navigation and action links 

E. Extends and configures Key Performance Indicators 

Answer: ABDE


Q512. Your client wants to report with Financial Statements Generator (FSG) and perform account inquiry at the summary (business unit) level of the cost center segment. A business unit is a group of cost centers, and a business unit manager typically has several cost centers under his or her responsibility. Which option will meet the client's requirements? 

A. defining parent cost centers and a hierarchy of parent/child cost centers; defining rollup groups for the parent cost centers; creating FSG based on the rollup groups 

B. defining parent cost centers and a hierarchy of parent/child cost centers; creating summary accounts based on the parent cost centers; creating FSG based on the parent cost center values 

C. defining parent cost centers and a hierarchy of parent/child cost centers; defining summary accounts for the parent cost centers; creating FSG based on the parent cost center values or summary accounts 

D. defining parent cost centers and a hierarchy of parent/child cost centers; defining rollup groups for the parent cost centers, and summary accounts; creating FSG based on the parent cost center values or summary accounts 

Answer: D


Q513. Michael is responsible for the accounting setup. Here is the list of accounts for the accounting setup structure mapped to their requirement. 

1. suspense account - suspense posting 

2. reserve for encumbrance account - exchange rate gain/loss 

3. non-postable net income account - average balance processing 

4. ledger currency balancing account - for using Oracle subledgers and balance subledger journals by the entered currency and balancing segment value 

5. entered currency balancing account - for using Oracle subledgers and balance foreign currency subledger journals by the ledger currency and balancing segment value 

Identify two correct mappings of accounts. (Choose two.) 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

E. 5 

Answer: AC


certifyforall.com

Most up-to-date 1Z0-516 practice test:

Q514. To set up and use Multiple Organization Access Control (MOAC) most effectively, you need to define three profile options. (Choose three.) 

A. MO: Operating Unit 

B. HR: Security Profile 

C. MO: Security Profile 

D. HR: Business Group 

E. MO: Default Operating Unit 

Answer: ACE


Q515. XYZ Corp. has shipped goods against purchase orders to ABC Corp. ABC Corp. now has to pay for the goods received, and also account and reconcile the transactions. Identify the Oracle E-Business Suite Release 12 Applications involved in these activities for ABC Corp. 

A. Cash Management, Inventory, Payables, and Purchasing 

B. Inventory, General Ledger, Purchasing, and Cash Management 

C. Inventory, Order Management, General Ledger, and Cash Management 

D. Cash Management, General Ledger, Inventory, Payables, and Purchasing 

Answer: D


Q516. To review All of Todays selected invoices from the payment process request in the Payment Manager, perform these actions: 

1. Navigate to the Payment Process Request component. 

2. Navigate to the (B) Views window. 

3. Select All of Todays from the drop-down list. 

4. Click the Go button. 

5. The payment process request for today is displayed. 

Select the actions, arranged in their proper sequence. 

A. 2, 3, 4, 5 

B. 5, 2, 3, 4 

C. 1, 2, 3, 4, 5 

D. 5, 2, 3, 4, 5 

Answer: C


1Z0-516  exam question

Tested 1Z0-516 cram:

Q517. XYZ Company uses financial statement generator reports to produce profit and loss statements and balance sheet reports. Occasionally, XYZ Company needs to run a report that is slightly different from the standard ones that have been created. Identify two types of changes the XYZ Company can make by using the Row Order feature to accomplish this need. (Choose two.) 

A. Adding a new calculation 

B. Sorting based on column values 

C. Displaying segment values and descriptions 

D. Changing how rounding options are performed 

Answer: BC


Q518. The clients GL accountant, George, is responsible for taking care of recurring journals. He comes to you with a problem. He defined a recurring journal batch, and after that he generated the recurring journal from the definition. He wants to know whether he can add new lines in this unposted journal. What explanation would you give to George? 

A. The Allow Dynamic Insert box is not selected for the accounting flexfield. 

B. The GL period is closed. 

C. Additional lines can be added to an unposted recurring journal through Review journal window. 

D. The GL accounts entered in the Enter Journal form relate to items that do not exist in the item master organization in the inventory module. 

E. The GL account code combination is invalid. 

Answer: C


Q519. Revenue accounts can be viewed only by the head of the Finance team, who has a GL Superuser responsibility. She has successfully created a standard Profit and Loss statement for the company. Another member of the department with a General Ledger Supervisor responsibility has been asked to run the standard Profit and Loss statement for Feb-06. The report shows only the expenses accounts. Which two steps should she perform so that the Profit and Loss statement will run successfully? (Choose two.) 

A. Perform an on-line inquiry to get the revenue balances. 

B. Recreate the Profit and Loss under her own responsibility. 

C. Ask to have the profile option FSG: Enforce Segment Value Security changed to No. 

D. Ask to have security removed from her responsibility. 

Answer: CD


Q520. How many data source views can you register for the Lines data source in Bill Presentment Architecture? 

A. Five 

B. One 

C. Nine 

D. Seven 

Answer: B