High top quality and fantastic value associated with our Oracle 1Z0-053: 100% passing promise and money back. In case you use Pass4sures Oracle Oracle exam practice resources, we assure you wonderful achievement on your 1st try. In any other case, you will receive the full refund of your respective purchasing costs. And you will take pleasure in free updated Oracle 1Z0-053 exam questions as well as answers within 120 days following buying.

2016 Oct 1z0-053 itpub:

Q381. Which three types of files can be automatically placed in the flash recovery area (fast recovery area in 11g Release 2)? (Choose three.)

A. Alert log file

B. Archived redo log files

C. Control file autobackups

D. Server Parameter file (SPFILE)

E. Recovery Manager (RMAN) backup piece

Answer: BCE


Q382. Which of the following parameters defines the location where Oracle should create archived redo logs?

A. LOG_ARCHIVE_1

B. LOG_DESTINATION_1

C. LOG_ARCHIVED_DESTINATION_1

D. LOG_ARCHIVE_DEST_1

E. LOG_ARCHIVE_SOURCE_1

Answer: D


Q383. You decided to use Direct NFS configuration in a non-RAC Oracle installation and created the oranfstab file in /etc. Which two statements are true regarding this oranfstab file? (Choose two.)

A. Its entries are specific to a single database.

B. It contains file systems that have been mounted by Direct NFS.

C. It is globally available to all Oracle 11g databases on the machine.

D. It contains file systems that have been mounted by the kernel NFS system.

Answer: CD


Q384. What is the default AU size of an ASM disk group? What is the maximum AU size in an ASM disk group?

A. 100KB default, 10TB maximum

B. 256KB default, 1024MB maximum

C. 10MB default, 126PB maximum

D. 64KB default, 1EB maximum

E. 1MB default, 64MB maximum

Answer: E


Q385. Examine the following set of RMAN commands:

RMAN> CONFIGURE CHANNEL dc1 DEVICE TYPE DISK FORMAT ?/u02 /backup/ %U' ,"

RMAN> RUN

 (

ALLOCATE CHANNEL Chi DEVICE TYPE DISK;

EXECUTE SCRIPT full_backup;

)

Which statement is true when the RMAN RUN block Is executed?

A. The execution of the script fails because multiple channels cannot coexist.

B. The script is executed and both the channels are used for the script execution.

C. The new channel, CHI, is Ignored because a channel has been configured already.

D. ration parameter DCI is overridden because a new channel is allocated in RMAN RUN block.

Answer: D


Renovate 1z0-053 exam:

Q386. You have a database with the following tablespaces: SYSTEM, SYSAUX, UNDO, USERS, TEMP. You want to"roll back" the data in the USERS tablespace to the way it looked yesterday. Which tablespaces do you need to perform a point-in-time restore operation on in order to complete this task? (Choose all that apply.)

A. SYSTEM

B. SYSAUX

C. UNDO

D. USERS

E. TEMP

F. This restore is not possible.

Answer: ABCDE


Q387. You want to disable resumable space allocation for all sessions.

Which value should be assigned to the RESUMABLE_TIMEOUT parameter to disable resumable space allocation for all sessions?

A. 0

B. 10

C. 100

D. NULL

Answer: A


Q388. Which commands are used for RMAN database recovery? (Choose all that apply.)

A. restore

B. repair

C. copy

D. recover

E. replace

Answer: AD


Q389. Your database initialization parameter file has the following entry:

SEC_MAX_FAILED_LOGIN_ATTEMPTS=3

Which statement is true regarding this setting?

A. It drops the connection after the specified number of login attempts fail for any user.

B. It is enforced only if the password profile is enabled for the user.

C. It locks the user account after the specified number of attempts.

D. It drops the connection after the specified number of login attempts fail only for users who have the SYSDBA privilege.

Answer: A


Q390. View the Exhibit.

You are creating a database by using Database Configuration Assistant (DBCA). You have chosen the File System option as the storage mechanism. What would be the result of choosing this option?

Exhibit:

A. Disk mirroring and striping would be done automatically

B. The database files would be managed by the operating system's file system

C. DBCA would not save the database files by using Optimal File Architecture (OFA)

D. The data files are automatically spread across all available storage devices to optimize performance and resource utilization

Answer: B