From right now on, most you have to carry out is to download our own latest Oracle Oracle 1Z0-821 exam questions as well as test serp on your PC as well as take full advantage of all of them. Getting certified easier and quicker, youll be able to take help from Actualtestss Oracle 1Z0-821 simulated tests. Weve got designed the particular latest Oracle 1Z0-821 examine guide which in turn aims to make our own customers properly understood for tackling just about any issues when taking the particular real exam. Weve got developed the particular Oracle study guide to ensure an individual pass the exam in the first period. 100% passing rate and full money again policy include! As well as you can speak to our customer support as well as require an additional Oracle exam product in the same benefit. We will promptly deliver to you.

2016 Dec 1Z0-821 test engine

Q151. - (Topic 1) 

zone1 is a non-global zone that has been configured and installed. 

zone1 was taken down for maintenance,and the following command was run: 

zoneadm -z zone1 mark incomplete 

The following information is displayed when listing the zones on your system: 

Which task needs to be performed before you can boot zone1? 

A. The zone needs to be installed. 

B. The zone needs to be brought to the ready state. 

C. The zone needs to be uninstalled and reinstalled. 

D. The zone needs to be brought to the complete state. 

Answer:

Explanation: 

If administrative changes on the system have rendered a zone unusable or inconsistent,it is 

possible to change the state of an installed zone to incomplete. 

Marking a zone incomplete is irreversible. The only action that can be taken on a zone 

marked incomplete is to uninstall the zone and return it to the configured state. 


Q152. - (Topic 2) 

Which three Installation option allow for a "hands free" and "unattended'" Installation of the Solaris 11 environment? 

A. Jumpstart 

B. LiveCD 

C. A text Installation over the network 

D. An Automated Installation performed on an x86 client 

E. An Automated Installation using media from a local DVD or USB drive 

F. An Automated Installation using a networked repository 

Answer: D,E,F 

Explanation: 

Oracle Solaris 11 uses Automated Installer (AI) for unattended installations. 

Unattended installations are possible by placing the contents of the AI Image media (or ISO image contents from a download) on an AI server. 


Q153. - (Topic 1) 

You have a ticket from a new user on the system,indicating that he cannot log in to his account. The information in the ticket gives you both the username and password. The ticket also shows that the account was set up three days ago. 

As root,you switch users to this account with the following command: 

su – newuser 

You do not get an error message. 

You then run 1s -1a and see the following files: 

local1.cshrc local1.login local1.profile .bash_history .bashrc .profile 

As root,you grep the /etc/passwd file and the /etc/shadow file for this username,with these results: 

/etc/passwd contains newuser:x:60012:10:/home/newuser:/usr/bin/bash 

/etc/shadow contains newuser:UP: : : : :10: : 

As root,what is your next logical step? 

A. Usermod –f 0 

B. passwd newuser 

C. mkdir /home/newuser 

D. useradd –D 

Answer:

Explanation: 

The content of the /etc/shadow document indicates that the newuser account has no 

password. 

We need to add a password. 

The passwd utility is used to update user's authentication token(s). 

D: Here the user account already exist. There is no need to create it. 

When invoked without the -D option,the useradd command creates a new user account using the values specified on the command line plus the default values from the system. Depending on command line options,the useradd command will update system files and 

may also create the new user's home directory and copy initial files. 


Q154. - (Topic 1) 

In order to display the IP addresses of network interfaces,what command would you use? 

A. dladm 

B. ipconfig 

C. sves 

D. ipadm 

E. ipaddr 

Answer:

Explanation: 

'ipadm show-addr' displays all the configured addresses on the system. 

Example: # ipadm show-addr ADDROBJ TYPE STATE ADDR lo0/v4 static ok 127.0.0.1/8 lo0/v6 static ok ::1/128 


Q155. - (Topic 2) 

Review the information taken from your server: 

Which option describes the command used to create these snapshots of the root file system? 

A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer:

Explanation: 

zfs snapshot [-r] [-o property=value] ... filesystem@snapname|volume@snapname Creates a snapshot with the given name. All previous modifications by successful system calls to the file system are part of the snapshot. See the “Snapshots” section for details. 

-r Recursively create snapshots of all descendent datasets. Snapshots are taken atomically,so that all recursive snapshots correspond to the same moment in time. 


Far out 1Z0-821 exam question:

Q156. - (Topic 1) 

What determines which bits in an IP address represent the subnet,and which represent the host? 

A. Subnet 

B. unicast 

C. netmask 

D. multicast 

E. broadcast 

Answer:

Explanation: 

A subnetwork,or subnet,is a logically visible subdivision of an IP network. The practice of 

dividing a network into two or more networks is called subnetting. 

The routing prefix of an address is written in a form identical to that of the address itself. 

This is called the network mask,or netmask,of the address. For example,a specification of 

the most-significant 18 bits of an IPv4 address,11111111.11111111.11000000.00000000,is 

written as 255.255.192.0. 


Q157. - (Topic 1) 

Review the storage pool information: 

Choose the correct procedure to repair this storage pool. 

A. Shut the system down,replace disk c3t3d0,and boot the system. When the system is booted,execute the zpool clear pool1 command. 

B. Shut the system down,replace disk c3t3d0,and boot the system. When the system is booted execute the zpool online pool1 command. 

C. Shut the system down,replace disk c3t3d0,and boot the system. When the system is booted,execute the zpool replace pool1 c3t3d0 command. 

D. Shut the system down,replace disk c3t3d0,and boot the system. When the system is booted,execute the zpool replace pool1 c3t3d0 c3t3d0 command. 

Answer:

Explanation: 

You might need to replace a disk in the root pool for the following reasons: 

The root pool is too small and you want to replace it with a larger disk 

The root pool disk is failing. In a non-redundant pool,if the disk is failing so that the system 

won't boot,you'll need to boot from an alternate media,such as a CD or the network,before 

you replace the root pool disk. 

In a mirrored root pool configuration,you might be able to attempt a disk replacement 

without having to boot from alternate media. You can replace a failed disk by using the 

zpool replace command. 

Some hardware requires that you offline and unconfigure a disk before attempting the 

zpool replace operation to replace a failed disk. 

For example: 

# zpool offline rpool c1t0d0s0 

# cfgadm -c unconfigure c1::dsk/c1t0d0 

<Physically remove failed disk c1t0d0> 

<Physically insert replacement disk c1t0d0> 

# cfgadm -c configure c1::dsk/c1t0d0 # zpool replace rpool c1t0d0s0 # zpool online rpool c1t0d0s0 # zpool status rpool <Let disk resilver before installing the boot blocks> SPARC# installboot -F zfs /usr/platform/`uname -i`/lib/fs/zfs/bootblk /dev/rdsk/c1t0d0s0 x86# installgrub /boot/grub/stage1 /boot/grub/stage2 /dev/rdsk/c1t9d0s0 


Q158. - (Topic 2) 

When setting up Automated Installer (AI) clients,an interactive tool can be used to generate a custom system configuration profile. The profile will specify the time zone,data and time,user and root accounts,and name services used for an AI client installation. This interactive tool will prompt you to enter the client information and an SC profile (XML) will be created. 

Which interactive tool can be used to generate this question configuration? 

A. sys-unconfig 

B. installadm set-criteria 

C. sysconfig create-profile 

D. installadm create-profile 

Answer:

Explanation: 

Use the installadm set-criteria command to update the client criteria associated with an AI manifest that you already added to a service using installadm add-manifest. 

Use the installadm add-manifest command to add a custom AI manifest to an install service. 

The value of manifest is a full path and file name with .xml extension. The manifest file contains an AI manifest (installation instructions). The manifest file can also reference or embed an SC manifest (system configuration instructions). 


Q159. - (Topic 2) 

How should you permanently restrict the non-global zone testzone so that it does not use more than 20 CPU shares while it is running? 

A. While configuring the zone,add this entry:add rct1set name = capped.cpu-sharesadd value (priv = privileged,limit = 20,action = none)endexit 

B. While configuring the zone,add this entry: add rct1set name= zone.cpu-sharesadd value (priv=privileged,limit=20,action=none)endexitfrom command line,enter: # dispadmin - d FSS 

C. From the command line enter: #prct1 -n zone.cpu-shares - r - v 20 - i zone testzone 

D. From the command line,enter:#prct1 - n zone.cpu-shares - v 80 - r - i zone global 

Answer:

Explanation: 

The.prctl.utility allows the examination and modification of the resource controls associated 

with an active process,task,or project on the system. It allows access to the basic and 

privileged limits and the current usage on the specified entity. 

How to Change the.zone.cpu-shares.Value in a Zone Dynamically 

This procedure can be used in the global zone or in a non-global zone. 

For more information about roles,see.Configuring and Using RBAC (Task Map) in.System 

Administration Guide: Security Services. 

# prctl -n zone.cpu-shares -r -v value -i zone zonename 

idtype.is either the.zonename.or the.zoneid..value.is the new value. 

Note: project.cpu-shares 

Number of CPU shares granted to a project for use with the fair share scheduler 


Q160. - (Topic 1) 

Consider the following commands: 

What is displayed when this sequence of commands is executed using the bash shell? 

A. Hello,world 

B. cat: cannot open file1: No such file or directory Hello,world 

C. cat: cannot open file1: No such file or directory 

D. bash: syntax error near unexpected token '| |' 

E. bash: syntax error broker pipe 

Answer: