Exambible are the owners of high-quality goods that tend to be modified informed to trap program the authentic exam. Candidates who apply Exambible checkups will automatically successfully pass the particular Oracle 1Z0-053 exam. Through pressing the particular Let us know and also Survive Speak web page, you obtain the online assistance. That may contact him or her occasionally along with go over the particular The item technological know-how along. Exambible signifies that a person successfully pass the particular Oracle 1Z0-053 exam very easily. Anybody who ceases to successfully pass gets rear all of purchase costs in Exambible perform checkups through the particular evidence the particular unsuccessful exam. Dont you however uncertainty concerning the proficiency involving Exambible Oracle 1Z0-053 exam along with 1Z0-053? To eradicate your survive stress when shopping from Exambible, they provide Totally free Tryout Demo. Like this, you could make good plan determined by your verdict in lieu of what we should claim.

2016 Dec exams 1z0-051 1z0-052 1z0-053:

Q21. To manually configure the SGA components using Oracle Enterprise Manager Memory Advisor, you can set values for which of the following initialization parameters? (Choose all that apply.)

A. DB_CACHE_SIZE

B. SHARED_POOL_SIZE

C. LARGE_POOL_SIZE

D. JAVA_POOL_SIZE

E. SGA_MAX_SIZE

F. SORT_AREA_SIZE

Answer: ABCD


Q22. Which of the following are correct about block media recovery? (Choose all that apply.)

A. Physical and logical block corruption is recorded automatically in V$DATABASE_BLOCK_ CORRUPTION.

B. Logical corruptions are repairable by BMR.

C. Physical corruptions are repairable by BMR.

D. RMAN can use any backup for a BMR restore.

E. ARCHIVELOG mode is not required if you have both a full and incremental backup for restore.

Answer: AC


Q23. Which of the following calendaring syntax expressions would evaluate to the last day of every month?

A. FREQ = MONTHLY; BYMONTHDAY = 31

B. FREQ = MONTHLY; BYMONTHDAY = -1

C. FREQ = DAILY; BYDAY = -1

D. FREQ = MONTHLY; BYDAY = 31

E. FREQ = DAILY; BYMONTHDAY = LAST_DAY

Answer: B


Q24. A user performs an update on a table. Shortly after committing the transaction, they realize that they had an error in their WHERE clause causing the wrong rows to be updated. Which Flashback option would allow you to undo this transaction and restore the table to its previous state?

A. Flashback Drop

B. Flashback Query

C. Flashback Versions Query

D. Flashback Transaction Query

E. Flashback Table

Answer: E


Q25. If a job references a schedule that has been disabled, what will be the result?

A. The job will be automatically disabled.

B. The job will never execute.

C. The job will attempt to execute but will fail.

D. The job will inherit the DEFAULT_SCHEDULE schedule.

E. A schedule object cannot be disabled.

Answer: E


Renovate 1z0-053 practice test:

Q26. Which two activities are NOT supported by the Data Recovery Advisor? (Choose two.) 

A. Diagnose and repair a data file corruption offline.

B. Diagnose and repair a data file corruption online.

C. Diagnose and repair failures on a standby database.

D. Recover from failures in the Real Application Cluster (RAC) environment.

Answer: CD


Q27. Which two statements about workload capture and replay operations are true? (Choose two.)

A. The clients must be created manually on the test machines to perform more realistic testing.

B. Restart the database in RESTRICTED mode before beginning workload replay to enable a clean state for workload replay.

C. Restart the database in RESTRICTED mode before beginning workload capture to enable a clean state for capturing the workload.

D. The application state of the capture system must be identical to the application state of the replay system when the workload replay begins.

Answer: CD


Q28. A user named Arren is executing this query:

select table_name, operation, undo_sql

from

flashback_transaction_query t,

 (select versions_xid as xid

from employees versions between scn minvalue

and maxvalue

where employee_id = 123) e

where t.xid = e.xid;

When the query runs, he receives an ORA-01031: insufficient privileges error. Since the user owns the employees table, you know that it is not the problem. Which of the following SQL statements will correct this problem?

A. GRANT SELECT ANY TRANSACTION TO ARREN;

B. GRANT SELECT ON FLASHBACK_TRANSACTION_QUERY TO ARREN;

C. GRANT SELECT_ANY_TRANSACTION TO ARREN;

D. GRANT FLASHBACK TO ARREN;

E. GRANT SELECT ANY VIEW TO ARREN;

Answer: A


Q29. Which of the following tasks does the tool Incident Packaging Service (IPS) perform?

A. Cleans up the ADR by deleting files not associated with an incident uploaded to Oracle Support.

B. Identifies all files associated with a critical error and adds them to a zip file to be sent to Oracle Support.

C. Automatically opens a Service Request with Oracle Support for each critical error and sends all relevant files.

D. Displays a high-level view of critical errors on the database home page.

Answer: B


Q30. You have enabled backup optimization for the RMAN environment. Identify two criteria on which RMAN will skip the file, if it has already been backed up. (Choose two.)

A. The data file backup is done with multiple channels

B. The data files is in the read-write mode after being backed up in the read only mode

C. The backup was taken after the data files was taken offline-normal or is in the read only mode

D. The data file backup complies with the back retention policy and the backup duplexing fe ture

Answer: CD