The particular Oracle 1Z0-803 questions are usually updated through our own technicians in real time. Youll get the latest simulated test concerns which can be in step with the existing Oracle examination. More significantly, the revise time extended to 180 times, showing that you may have fifty percent a seasons time to study 1Z0-803 puts.

2016 Jun 1Z0-803 practice test

Q71. Given: 


public class SampleClass { 

public static void main(String[] args) { 

AnotherSampleClass asc = new AnotherSampleClass(); SampleClass sc = new 

SampleClass(); 

sc = asc; 

System.out.println("sc: " + sc.getClass()); 

System.out.println("asc: " + asc.getClass()); 

}} 

class AnotherSampleClass extends SampleClass { 

What is the result? 

A. sc: class Object asc: class AnotherSampleClass 

B. sc: class SampleClass asc: class AnotherSampleClass 

C. sc: class AnotherSampleClass asc: class SampleClass 

D. sc: class AnotherSampleClass asc: class AnotherSampleClass 

Answer: D 


Q72. You are writing a method that is declared not to return a value. Which two are permitted in 

the method body? 

A. omission of the return statement 

B. return null; 

C. return void; 

D. return; 

Answer: AD 


Q73. Given the code fragment: 

Which code fragment prints blue, cyan, ? 


A. Option A 

B. Option B 

C. Option C 

D. Option D 

Answer: B 


Q74. Given: 


Which two modifications are necessary to ensure that the class is being properly encapsulated? 

The class is poorly encapsulated. You need to change the circle class to compute and return the area instead. 

A. Remove the area field. 

B. Change the getArea( ) method as follows: public double getArea ( ) { return Match.PI * radius * radius; } 

C. Add the following method: public double getArea ( ) {area = Match.PI * radius * radius; } 

D. Change the cacess modifier of the SerRadius ( ) method to be protected. 

Answer: BD 


Q75. Given: 


What is the result? 

A. Red 0 

Orange 0 

Green 3 

B. Red 0 

Orange 0 

Green 6 

C. Red 0 

Orange 1 

D. Green 4 

E. Compilation fails 

Answer: E 


certifyforall.com

Abreast of the times ocajp 1z0-803:

Q76. A method is declared to take three arguments. A program calls this method and passes only two arguments. What is the results? 

A. Compilation fails. 

B. The third argument is given the value null. 

C. The third argument is given the value void. 

D. The third argument is given the value zero. 

E. The third argument is given the appropriate falsy value for its declared type. 

F. An exception occurs when the method attempts to access the third argument. 

Answer: A 


Q77. Given the code fragment: 


Which statement is true? 

A. After line 8, three objects are eligible for garbage collection 

B. After line 8, two objects are eligible for garbage collection 

C. After line 8, one object is eligible for garbage collection 

D. After line 8, none of the objects are eligible for garbage collection 

Answer: C 


Q78. Given the class definitions: 


And the code fragment of the main() method, 

What is the result? 

A. Java 

Java 

Java 

B. Java 

Jeve 

va 

C. Java 

Jeve 

ve 

D. Compilation fails 

Answer: D 


Q79. Which code fragments, inserted independently, enable the code compile? 


A. t.fvar = 200; 

B. cvar = 400; 

C. fvar = 200; cvar = 400; 

D. this.fvar = 200; this.cvar = 400; 

E. t.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

F. this.fvar = 200; Test2.cvar = 400; 

Answer: B 


Q80. View the Exhibit. 

public class Hat { 

public int ID =0; 

public String name = "hat"; 

public String size = "One Size Fit All"; 

public String color=""; 

public String getName() { return name; } 

public void setName(String name) { 

this.name = name; 

Given 

public class TestHat { 


public static void main(String[] args) { 

Hat blackCowboyHat = new Hat(); 

Which statement sets the name of the Hat instance? 

A. blackCowboyHat.setName = "Cowboy Hat"; 

B. setName("Cowboy Hat"); 

C. Hat.setName("Cowboy Hat"); 

D. blackCowboyHat.setName("Cowboy Hat"); 

Answer: D