The actual Oracle specialists potentially have to get a professional within it field should also attain the maximum associated with capability and accomplishment, so they really need to participate in various Oracle accreditation exams. Oracle 1Z0-554 named Oracle Application Development Framework Essentials Exam is actually stepping-stone to examine the actual candidates knowledge and ability in the relevant field at work. Examcollection Oracle 1Z0-554 on the internet apply checks can guarantee that you can to manage those highly trained and competent operates. The 1Z0-554 apply exam provides the actual questions, ensuring an individual move the actual 1Z0-554 exam along with leading marks.

2016 Jun 1Z0-554 free exam questions

Q51. In an HR replication you want to add validation using Groovy language. The validation is defined on the salary attribute. It needs to ensure that if an employee’s job is not that of a salesman’s then the new value of the salary must be greater than 500 or greater than zero. What is the Groovy expression you use? 

A. ( Job "SALESMAN" ? newValue > 500 : newValue > 0) 

B. (job != "SALESMAN" ? currentValue > 500 : currentValue > 0) 

C. (job !="SALESMAN" : newValue > 500 ? newValue > 0) 

D. (job !='SALESMAN' ? newValue > 500 : newValue > 0) E. (job != "SALESMAN" ? newValue > 500 : newValue > 0) 

Answer: E 


Q52. What type of reusable component is being described here? “They define reusable skeletons which are available to be extended, and therefore, cannot be run on their own. They can be based on another reusable component of same type. To reuse mechanisms are provided: by copy and by reference” 

A. Application modules 

B. Page templates 

C. Task flow templates 

D. Task flows 

E. Declarative components 

Answer: D


Q53. Your application has a page that displays information about employees in a company. Trace the sequence of the EmpId binding, starting from its role as an item on the page to its source Business component In the Model. 

A. EmpId item, EmpView iterator binding, EmpId attribute value, AppModuleDataControl data control EmpView view object, Emp entity object 

B. EmpId item, EmpId attribute value, AppModuleDataControl data control, EmpView iterator binding, EmpView view object, Emp entity object 

C. EmpId item, EmpId attribute value, EmpView iterator binding, AppModuleDataControl data control, EmpView view object, Emp entity object 

D. EmpId item, EmpView iterator binding, EmpView view object, EmpId attribute value, AppModuleDataControl data control, Emp entity object 

E. EmpId item, AppModuleDataControl data control, EmpId attribute value, EmpView iterator binding EmpView view object, Emp entity object 

Answer: B 


Q54. After implementing ADF authentication in an application, what file contains the ADF authentication Servlet definition and mapping, defines a security constraint on authentication (to which you can then add further security constraints), and defines the login configuration? 

A. adfc-config.xml 

B. faces-config.xml 

C. jazn.data.xml 

D. web.xml 

E. weblogic.xml 

Answer: D 


Q55. You want to define that a panel box titled should display information about the currently selected customer: “currently editing Customer Surname: <Customer’s Last Name> < Credit limit>”. If the credit limit is null, then a zero should be displayed. Furthermore, in case the label for the surname field changes, this string should reference the ADF Business Components control hints for the label. 



A. Currently editing Customer Surname: # 

{ bindings. CustLastName. Input Value} # {bindings. 

CreditLimit. inputValue} 


B. Currently editing # {bindings. CustName. Hints. label}: # 

{bindings. CustLastName. InputValue} # {empty bindings. 

CreditLimit. inputValue ? 0 : bindings. CreditLimit.InputValue} 


C. Currently editing # {bindings. CustName. Hints. label}: # 

{bindings. CustLastName. InputValue} # {Null bindings. 

CreditLimit. inputValue ? 0 : 


D. Currently editing # {bindings. CustName. Hints. label}: # 

bindings. CustLastName. InputValue} # {if empty bindings. 

CreditLimit. inputValue then 0 else bindings. CreditLimit. INputValue} 


Answer: A 


certifyforall.com

Most recent 1Z0-554 exam price:

Q56. Identify two characteristics of an unbounded task flow. 

A. It cannot be called from another task flow. 

B. It may have multiple entry points. 

C. It has a well-defined boundary. 

D. It can be used as a region on a page. 

E. It can accept parameters and can return values. 

Answer: AB 


Q57. Which three statements are correct about task flow control flows? 

A. A control flow would typically be initiated from a button or link that is being clicked 

B. A view activity can be the source for many control flow rules. 

C. A control flow can exist between a view activity and a method call. 

D. The definition of control flows for a page is stored in the page backing bean. 

E. The name of a control flow must match the name of the view activity to which it navigates 

Answer: ACE 


Q58. A view link defines a basic master-detail relationship between two view objects. Which three masters detail hierarchy’s can you achieve by creating more view links? 

A. multilevel master-detail-detail 

B. multilevel detail-master-master 

C. detail with multiple masters 

D. master with multiple (peer) details 

Answer: ACD 


Q59. Valid order status codes for an application are contained in the StatusCode attribute of an OrderStatusCodes view object. In the orders view object, the OrderStatusCode attribute should be selected from a drop-down list. How does ADF Business Component refer to the OrderStatusCodes view OrderStatusCode attribute? 

A. It uses a view accessor in the Orders view object to refer to the OrderStatusCode view object. 

B. It uses a view link between the Orders .OrderStatusCode and OrderStatusCodes.StatusCode attributes. 

C. Ituses a whereclausein theOrders view object andincludes: WHEREOrders . OrderStatusCode = OrderStatusCodes. StatusCode 

D. It uses a where clauseIn the Ordersview object andincludes: WHERE Orders. 

OrderStatusCode=OrderStatusCodes. Id 

E. It uses a joined view object to include both the Orders and OrderStatusCodes entity objects. 

Answer: A 


Q60. You have default Department and Employee Business Components and want to show all the employees in a single Department. You create a default JSF Master-Detail page with the master as a form (Department) and the details as a table (Employees) page. It also contains navigation to move from department to another. What three binding types would you expect to find in the page definition file? 

A. attributeValue, action, table 

B. attributeValue, action, tree 

C. attributeValue, button, table 

D. attributeValue, button, tree 

E. attributeValue, action, list 

F. attributeValue, button, list 

Answer: D