Testking mature Oracle professors and specialists can easily accept in which Testking Oracle [productsort] test answers and questions are usually nearly appropriate. The particular move fee regarding Oracle VM 3.0 for x86 Essentials has been nearly 95 %. Previously mentioned al, we might prove how the [productsort] examine materials produced valuable guide for Oracle applicants. Our [productsort] pdf definitely worth the examinees sparing no effort to review. You are able to wager the trunk you will have good result by the Testking Oracle VM 3.0 for x86 Essentials exercise assessments.

2016 Aug 1Z0-590 exam engine

Q41. As you are grouping workloads into server pools, you decide you want to use network traffic as one of your criteria. Which answer describes how Network QoS (Quality of Service) might apply? 

A. throttles (restricts) the inbound and outbound network traffic for a virtual machine vif 

B. throttles (restricts) the inbound and outbound network traffic for a physical network interface 

C. throttles (unrestricts) the inbound and outbound network traffic for a virtual machine vif 

D. throttles (unrestricts) the inbound and outbound network traffic for a physical network interface 

E. is not yet available with Oracle VM 2.2 but will be added in a subsequent release 

Answer: A 


Q42. What two steps are required to create a root repository in an Oracle VM server pool? 

A. Use the repos.py command with the --new option, along with either a device path or an nfs path. 

B. Use the repos.py command with the --new option, along with the UUID assigned to the repository. 

C. Use the repos.py command with the--new option, along with the UUID assigned to the repository and a device path. 

D. Use the repos.py command with the path. —root option, along with either a device path or an nfs path. 

E. Use the repos.py command with the--root option, along with the UUID assigned to the repository. 

Answer: AE 


Q43. You have a large number of virtual machines that need access to a storage repository. Which answer describes the factors you use to determine your storage repository strategy? 

A. Oracle VM 3.x has multiple identical storage repositories. Additional identical repositories can be added as needed. A best practice is to select a medium size for the repository based on your usage. 

B. The way to grow an Oracle VM 3.x storage repository is to add additional space to the rootrepository as needed. A best practice is to only configure additional space when determined it is needed. 

C. Oracle VM 3.x has a single fixed storage repository. A best practice is to configure the repository with 30%-40% headroom for growth. 

D. The way to grow an Oracle VM 3.x storage repository is to add sub-repositories beneath the root repository. A best practice is to provision one or more larger repositories to avoid the management overhead of numerous sub-repositories. 

Answer: A 


Q44. Which two configuration files specify the cluster stack, boot cluster and network settings for the OCFS2 duster? 

A. /etc/ocfs2/cluster.conf 

B. /etc/sysconfig/ocfs2 

C. /etc/sysconfig/cluster.conf 

D. /etc/sysconfig/o2cb 

Answer: BD 


Q45. What command will show the current status of all Oracle VM Agent components? 

A. service ovs status 

B. xm show ovs-agent 

C. service ovs-agent status 

D. repos.py -1 

E. xm dmesg 

Answer: C 


certifyforall.com

Most recent 1Z0-590 exam engine:

Q46. Which disk protocol is the default disk type for disks in a paravirtualized guest? 

A. HD (IDE) 

B. SD (SCSI) 

C. XVD 

D. RAW 

Answer: A 


Q47. Which three attributes of an existing virtual disk can be changed using Oracle VM Manager? 

A. Virtual Disk N 

B. Virtual Disk Size 

C. Hard Drive Type 

D. QoS Enabled 

E. Priority Class 

Answer: BDE 


Q48. When setting up a server pool, enabling what option will persist the IP address of a server pool master after an HA failover? 

A. High Availability Mode 

B. Server Pool Virtual IP 

C. Live Migration 

D. 02CB service 

E. OCFS service 

Answer: C 


Q49. Which two are true of an NFS repository when used with Oracle VM? 

A. NFS repositories are excellent for storing guests' root file systems. 

B. NFS is a more expensive option than iSCSI or SAN fabrics. 

C. OCFS2 must be used as the filesystem format for volumes exposed through NFS. 

D. NFS shares mounted directly in a guest require the DM-NFS driver to be installed on the guest. 

E. NFS is supported for use in RAC only when mounted from the guest (not domO). 

Answer: AB 


Q50. What two benefits can be derived from having multiple utility servers? 

A. A second utility server can provide a backup in case the main utility server dies. 

B. Only one utility server is allowed per server pool. 

C. A second utility server can be configured to switch to a Server Pool Master role if no more ServerPool Masters are available. 

D. A second utility server can help load balance high I/O loads. 

E. A second utility server is only needed if HA is turned on. In that case, it can provide a backup in case the main utility server dies 

Answer: CD