The particular 1Z0-590 software of Testking can easily check the testee if they should grasp the particular Oracle VM 3.0 for x86 Essentials understanding strongly as well as genuine answers. The particular Testking 1Z0-590 goods are contain multiple choose. Candidate can pick diverse package goods for your 1Z0-590 pdf or perhaps 1Z0-590 vce software based on their own grasp from the 1Z0-590 scenario.

2016 Jul 1Z0-590 free exam

Q31. When a domain is live migrated, what resources are migrated between the source and target servers? 

A. First the VM files are migrated between the servers, then the memory, then the CPU registers. 

B. First the VM files are migrated between the servers, then the memory. 

C. First the memory is migrated between the servers, and then the CPU registers. 

D. Only memory is migrated. 

Answer: A 


Q32. In which directory should an Oracle VM guest be placed In order to Import It as a virtual machine? 

A. running_pool 

B. publlsh_pool 

C. seed_pool 

D. iso_pool 

E. sharedDisk 

Answer: C 


Q33. What command(s) will create a new 10 GB virtual disk named Apps, and attach it to a virtual machine named Test? 

A. sd new -d 10240 -n Apps vm sd attach -n Test -d Apps 

B. sd new -d 10240 -n Apps sd reg -n Apps vm sd attach -n Test -d Apps 

C. vm disk add -n Test -d Apps -S 10240 

D. vm sd attach -n Test -d Apps -S 10240 

E. vm disk add -n Test -d Apps -S 10240 vm sd attach -n Test -d Apps 

Answer: E 


Q34. A virtual machine is needed once per week to run reports, but the rest of the time it Is idling. What method will unallocate resources such as CPU and memory, while keeping the virtual machine intact and ready for rapid re-deployment? 

A. Pause the virtual machine when not in use, then unpause it when needed. 

B. Suspend the virtual machine when not in use, then resume it when needed. 

C. Live migrate the virtual machine to a spare server when not in use, then live migrate it back when needed. 

D. Power off the virtual machine when not in use, then power it back up when needed. 

Answer: C 


Q35. What are the correct steps for doing a V2V conversion? 

A. 1. Copy the entire virtual machine directory for the guest to be converted to the seed_pool directory. 

2. Open Oracle VM Manager to the Import Virtual Machines page. 

3. Click the Import button and choose Select from Server Pool. 

4. Select the server pool and virtual machine image name. 

B. 1. Copy the entire virtual machine directory for the guest to be converted to the running_pool directory. 

2.Open Oracle VM Manager to the Import Virtual Machines page. 

3. Click the Import button and choose Select from Server Pool. 

4. Select the server pool and virtual machine image name. 

C. 1. Copy the entire virtual machine directory for the guest to be converted to the running_pool directory. 

2. Open Oracle VM Manager to the Import Virtual Machines page. 

3. Click the Import button and choose Linux/Windows V2V Import. 

4. Select the server pool and virtual machine image name. 

D. 1. Copy the entire virtual machine directory for the guest to be converted to the seed_pool directory. 

2. Open Oracle VM Manager to the Import Virtual Machines page. 

3. Click the Import button and choose Linux/Windows V2V import. 

4. Select the server pool and virtual machine image name 

Answer: B


certifyforall.com

Most up-to-date 1Z0-590 practice exam:

Q36. A customer has installed Oracle VM Manager from the Oracle-provided template onto a server pool of ten servers. As additional VMs are being added, the user interface for the Oracle VM Manager application is becoming slow. 

What is the problem? 

A. The Oracle VM Manager guest does not have the HA flag set, and is therefore not being moved to a server with sufficient capacity. 

B. The Oracle VM Manager guest is on a server that has insufficient memory. 

C. The Oracle VM Manager guest is on a server that has insufficient CPU capability. 

D. The Oracle VM Manager guest has been put in maintenance mode by the Administrator. 

E. The Oracle VM Manager guest is located on a master pool server, which is consuming a large portion of the I/O and processing of the server. 

Answer: A 


Q37. What is the best use case for using the JeOS tools to build templates? 

A. Windows administrators looking for a wizard-based approach to template-building Linux templates. 

B. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Linux templates. 

C. Windows administrators looking for a wizard-based approach to template-building Windows templates. 

D. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Windows templates. 

E. Linux administrators looking for a command-line approach to template-building Windows and Linux templates. 

Answer: B 


Q38. How can you tell that a virtual network interface in a virtual machine is set up to use Paravirtualization? 

A. The vm.cfg file will have a 

xenbrX = [type=netfront] 

setting. 

B. The vm.cfg file will have a 

vif = [type=netpv] 

setting. 

C. The vm.cfg file will have a 

vif = [type=netfront] 

setting. 

D. The vm.cfg file will have a 

xenbrX ttype=pvfront] 

setting. 

E. The vm.cfg file will have a 

xenbrX = [type=netpv] 

setting. 

Answer: C 


Q39. What two configuration files are associated with an OCFS2 cluster? 

A. /etc/ocfs2/cluster.conf 

B. /etc/sysconfig/ocfs2 

C. /etc/sysconfig/cluster.conf 

D. /etc/sysconfig/o2cb 

Answer: BD 


Q40. What information is required to connect to a YUM repository from Oracle Template Builder? 

A. the URL of the YUM repository only 

B. the URL of the YUM repository and a SHA5 key from Oracle for the repository 

C. the name and URL of the YUM repository, along with the user name and password for the YUM server's administrator 

D. the name of the YUM repository only 

Answer: D