Cause all that matters here is passing the Oracle 1Z0-573 exam. Cause all that you need is a high score of 1Z0-573 PeopleSoft Payables 9.1 Essentials exam. The only one thing you need to do is downloading Ucertify 1Z0-573 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2017 Feb 1Z0-573 brain dumps

Q31. What are four different options for making payments?

A. Wire transfer

B. ACH

C. Giro

D. Chips

E. FIX

F. DTCC

Answer: A,C,E,F


Q32. Which“Match Rule Type” will identify missing data on a voucher, such as invalid PO ID or missing match control ID?

A. Data Entry

B. Summary-Global

C. System Rules

D. Merchandise – Amount

E. Merchandise – Quantity

Answer: E


Q33. What are three different ways to deactivate a vendor?

A. On the Identifying Information page in the Vendor Information component, set the vendor status to Inactive.

B. When you add a vendor, set the vendor’s persistence to One-time.

C. Change the effective date for the vendor.

D. Change the vendor pay cycle dates.

E. Run the Inactivate Vendors process.

Answer: A,B,D


Q34. The Vendor Match metrics .

A. have identical parameters as in the Match Workbench

B. have Match Workbench page parameters and the option to export to Microsoft Excel

C. provide a report for all Match Statuses

D. do not report Match Exceptions

Answer: D

Explanation: Reference:

http://docs.oracle.com/cd/E39583_01/fscm92pbr0/eng/fscm/fapy/task_ManagingMatchesandMatchExceptions-9f7058.html


Q35. Which four items are required when creating a new vendor?

A. Information used to process withholding

B. Location information, including remit to and pricing locations

C. Procurement defaults thatdefine your relationship with your vendor

D. Payment options thatestablish defaults for payment processing

E. The list of different products from the vendor

F. The vendor point of contact

G. Vendor sales history

Answer: A,C,E,F


Updated 1Z0-573 download:

Q36. PeopleSoft Payables enables you to use alternate bankaccounts to replace the original bank accounts defined for a pay cycle according to bank replacement rules. All are bank replacement options except .

A. Replace All Bank Accounts: Replace the original bank accounts for all payments in a pay cycle with multiple alternate bank accounts.

B. Replace Bank with Another Bank: Replace a particular original bank account or payment method with an alternate bank account or payment method.

C. Replace by Currency: Assign an alternate bank account, payment method, and currency to all payments scheduled to be made with a particular original currency.

D. Replace by Individual Payment Limit: Assign an alternate bank account to any individual payment that exceeds a monetary amount limit that is predefined for the original bank account.

E. Replace by Bank Maximum Limit:Assign an alternate bank account to any payments that remain after the monetary total of accumulated payments from a single bank account exceeds a defined monetary limit for that bank account.

Answer: D

Explanation: Reference: http://docs.oracle.com/cd/E13228_01/fscm9pbr0/eng/psbooks/fapy/htm/fapy10.htm


Q37. Which two drilldowns are available from the voucher inquiry page?

A. Voucher entry page

B. Voucher details

C. Match Workbench

D. Journal entry page

Answer: D

Explanation: Reference:

http://docs.oracle.com/cd/E39583_01/fscm92pbr0/eng/fscm/fapy/task_DrillingDowntoEntryEventJournalLines-9f6d45.html


Q38. What information does the Scheduled Due Aging metric display?

A. the summary of scheduled payments less than 30 days only

B. the summary of scheduled payments in aging categories 1-30 days, 31-60 days, and over 60 days

C. only overdue payments

D. only overdue payments in aging categories 1-30 days, 31-60 days, and over 60 days

Answer: C


Q39. When is a registered voucher entered?

A. An organization receives multiple similar invoices from a vendor

B. A company wants to pay a rebate or refund to a one-time vendor

C. The accounting distribution is unknown

D. Invoices received from vendors contain charges other than merchandise charges

E. An organization purchases goods or services without generating a purchase order

Answer: B

Explanation: Reference:

http://docs.oracle.com/cd/E39583_01/fscm92pbr0/eng/fscm/fapy/task_EnteringSinglePaymentVouchers-9f7146.html


Q40. Which four default vendor location options can be defined for where a service is most often performed – that is, the place at which the VAT liability is incurred?

A. Buyer’s Location

B. Ship From Location

C. Ship To Location

D. Supplier’s Location

E. Dealer’s Location

Answer: A,C,D,E