The actual Examcollection Oracle research instructions are already enjoying a more and much more important role in candidates researching life, this help save enough time for folks steer clear of to go to this course. Our Oracle 1Z0-573 dumps also include numerous simulators workouts concerns. The actual simulators workouts concerns are mixed in to the PeopleSoft Payables 9.1 Essentials responses of our Oracle 1Z0-573 instructions. All of us assure you that you will get the actual achievement deffinately providing you work hard with our 1Z0-573 accreditation research components. The greater you practise the actual Examcollection 1Z0-573 dumps, the greater mark you can attain. It is possible to take Oracle 1Z0-573 guides or even the eBooks anyplace and also anytime you would like inside the purpose of they are all portable. Examcollection will assure the actual maximize advantages of customers as a result of our high-quality goods.

2016 Jul 1Z0-573 free question

Q21. Which three reports are useful for verifying the Accounts Payables setup?

A. Business Unit List

B. Payables Open Liability Report

C. Business Unit Options

D. Control Group Register

E. List of Voucher Origin

Answer: A,C,D


Q22. Vendors can have multiple addresses and multiple locations. Addresses are the physical addresses of the vendor; a location corresponds to a unique way of doing business. Identify the four correct statements regarding locations.

A. Defines the primary physical address where business is conducted

B. Defines payment terms and banking information for the vendor

C. Defines a number of payment parameters that are used during payment processing

D. Generates separate checks for each voucher at the location level

E. Specifies matching options if matching is used to approve vouchers for payment

Answer: A,B,D,E


Q23. Which action will you perform to restrict a user so that he/she can only enter vouchers in control groups?

A. Enable the feature in the user profile.

B. Restrict access through the use of row-level security.

C. Enable the feature in the user preferences.

D. Only grant page-level access to the Control Group Voucher Entry page.

Answer: C

Explanation: Reference:

http://docs.oracle.com/middleware/maf210/mobile/develop/maf-user-preferences.htm


Q24. Which three are supported by the Peoplesoft payment interface?

A. Peoplesoft Payroll payments

B. Peoplesoft Treasury settlement payments

C. Peoplesoft Expenses expense sheet

D. Peoplesoft purchasing rebate claim process

E. PeoplesoftExpenses cash advance payments

Answer: A,C,D


Q25. What report is used to reconcile data from the Payables and Procurement departments?

A. Control Group Register

B. Voucher Register

C. AP/GL Journal Reconciliation Report

D. Match Exception Report

E. AP/GL Open Liability Account Reconciliation Report

Answer: C


certifyforall.com

Down to date 1Z0-573 practice exam:

Q26. Which three options can be defined on the Voucher Origin page:

Set Up Financials/Supply Chain>Product Related>Procurement Options>Vouchers>Voucher Origin

A. Bank Information (Bank Code and Account)

B. Voucher Amount Limit

C. Payment Terms

D. Control Group usage

E. Workflow Approvals

Answer: A,C,D


Q27. After the regular voucher was matched, approved, posted, and paid, the AP Manager realized that there was an issue with chartfields during voucher distribution. Which voucher type should the AP Manager use to adjust the chartfields?

A. Reversal voucher

B. Adjustment voucher

C. Journal voucher

D. Regular voucher

E. Claim voucher

Answer: D


Q28. What step is mandatory when creating pay cycles using the Payment Selection Criteria component?

A. Define bank replacement rules.

B. Set up banks and bank accounts.

C. Set up vendor pay groups.

D. Set up netting reference codes and exclusion parameters.

E. Tailor your pay cycle definition.

Answer: D


Q29. The Past Due Matching metric can chart vouchers where payment is outstanding for

A. 1-30 and 31-60 days only

B. 1-30, 31-60 days, and 61-90 days only

C. 1-30, 31-60 days, and days specified over 60 days

D. only vouchers greater than 30 days

Answer: C


Q30. At the location Set Up Financials/Supply Chain>Product Related>Procurement Options>Vouchers>Session Defaults, what three Voucher Session Defaults can be defined?

A. All Users

B. By SetID

C. By Primary Permission List

D. By User

E. By User Groups

Answer: D