Act now and download your Oracle 1Z0-573 test today! Do not waste time for the worthless Oracle 1Z0-573 tutorials. Download Improve Oracle PeopleSoft Payables 9.1 Essentials exam with real questions and answers and begin to learn Oracle 1Z0-573 with a classic professional.

2016 Dec 1Z0-573 actual exam

Q41. Which option on the Payment Terms Page when selected enables the system to apply unapplied vouchers to prepayments automatically during the Voucher Posting process?

A. Prepay/Third/Claim Pay Terms

B. Automatically Apply Prepayment

C. All other claims

D. Prepayment by BU

E. Payment Terms

Answer: D


Q42. The automated “Duplicate Invoice Checking” feature in Payables can be enabled to check against .

A. Invoice Number

B. Gross Amount

C. Invoice Date

D. Vendor Number

E. Business Unit

F. Item Category

G. Ship To Location

H. Unit Of Measure

Answer: A


Q43. Which four Payables Options are available when defining the vendor location?

A. Invoicing and remitting addresses

B. Preferred freight delivery address

C. Matching and approval options

D. Electronic file options

E. Self-billed invoice options

Answer: A,C,D,E


Q44. Which three items are validated against the Financial Sanctions List?

A. Names

B. Payment alternate names

C. Years in Business

D. Withholding alternate names

Answer: A,B,D


Q45. Is it possible to define voucher entry limits to restrict users from entering vouchers over a

certain threshold? Ifyes, how?

A. Yes, voucher entry limits are defined in User Preferences.

B. No, it is not possible to define voucher entry limits.

C. Yes, voucher entry limits are defined in Session Defaults.

D. Yes, voucher entry limits are defined through a workflow around voucher entry.

E. Yes, voucher entry limits are defined through the use of Control Groups.

Answer: D


Abreast of the times 1Z0-573 rapidshare:

Q46. Where do you define recurring vouchers?

A. The Voucher Build Criteria page:

Set Up Financials/Supply Chain>Product Related>Procurement Options>Vouchers>Voucher Build Criteria

B. The Session Defaults page:

Set Up Financials/Supply Chain>Product Related>Procurement Options>Vouchers>Session Defaults

C. The Define User Preferences page:

Set Up Financials/Supply Chain>Common Definitions>User Preferences>Define User Preferences

D. The Voucher Origin page:

Set Up Financials/Supply Chain>Product Related>Procurement Options>Vouchers>Voucher Origin

E. The Set Controls-Contracts page:

Set Up Financials/Supply Chain>Product Related>Procurement Options>Purchasing>Set Controls-Contracts

Answer: D


Q47. Which three statements are true about voucher payments?

A. Manual payments cannot be cancelled.

B. Payments cancelled with the “Void” option get reconciled automatically.

C. The reference ID for a voucher payment is derived from “Last Ref Number” defined at the bank account – payment method level.

D. Payment for a prepaid voucher cannot be recorded manually.

E. Payment cancellation can be undone as long as the payment posting is not run.

Answer: A,C,D


Q48. The purpose of the Payables search criteria in the Review Accounts Payable Info is

A. to save the values in the search fields on inquiry pages so that they need not be keyed in for repeated searches

B. to define the values of the prompts in the inquirypages to limit the data that can be searched

C. to define the search fields that display on specific payables inquiry components

D. to store the results of an inquiry for future retrieval

Answer: B


Q49. Which two statements are true about prepayment application to regular vouchers?

A. A Prepaid voucher can be applied to many regular vouchers but not vice versa.

B. A Prepaid voucher cannot be paid in more than one regular payment schedule.

C. A Prepaid voucher will not be available for applying to regular vouchers until it is paid.

D. Withholding cannot be applied on prepaid vouchers.

Answer: C,D

Explanation: Reference:

http://docs.oracle.com/cd/E39583_01/fscm92pbr0/eng/fscm/fapy/task_EnteringPrepaidVouchersOnline-9f6e82.html


Q50. Which four dates are used in conjunction with the voucher payment terms to calculate the net due date, discount due date (if applicable), and the scheduled due date?

A. Inv Date (invoice date)

B. Doc Date (document date–date voucher is entered)

C. Rec Date (reconciliation date)

D. Recpt Date (receipt date)

E. User Date (user-specified date)

Answer: A,B,D,E