Want to know Ucertify 1Z0-489 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle SPARC M6-32 and SPARC M5-32 Servers Installation Essentials certification experience? Study Guaranteed Oracle 1Z0-489 answers to Far out 1Z0-489 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-489 (SPARC M6-32 and SPARC M5-32 Servers Installation Essentials) test on your first attempt.

2016 Oct 1Z0-489 exam guide

Q41. Which statement is true regarding the SPARC M5-32 server SP (service processor) and SPP (service processor proxies)? Each SPARC M5-32 server has_____ 

A. 2x SP, and works with 16x SPP local in 16x CMU 

B. 2x SP, and works with 4x SPP local in 4x IOU 

C. 2x SP, and works with 4x SPP local in 4x DCU 

D. 2x SP, and works with 16x SPP local in 4x DCU and 4x IOU 

Answer: B 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E24355_01/html/E41214/z4000f4d1453042.html 


Q42. You enter the following command from the service processor; start /HOSTO/console.What does this accomplish? 

A. Log in to the domain as user root via the console. 

B. Log In to the host as user root from another system. 

C. Confirm that the boot disk configuration is as expected. 

D. Connect to the console from the ACTIVE SP. 

Answer: D 

Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E19720-01/820-1188-12/core_ilom_appa.html 


Q43. There are 16x CMUs and 4x IOUs with up to 4x DCUs in a fully configured SPARC M5-32 server. The core interconnect component is Scalability Switch Board (SSB). How many SSBs can there be in a fully configured server? 

A. 16 

B. 4 

C. 20 

D. 12 

Answer: C 


Q44. While planning for the installation of a SPARC M5-32 server, you notice that a more recent version of a patch is available than what is currently on the EIS-DVD. According to the Enterprise Installation Standard (EIS) methodology, what should you do? 

A. Always install the most recent version of patch. 

B. Delay installation until the updated patch is published to the EIS-DVD. 

C. Do not install the patch unless instructed to do so by an EIS Alert. 

D. Never install patches outside of the EIS- DVD. 

Answer: B 


Q45. Which three statements are correct about the front and rear panels on SPARC M5-32 servers? 

A. The Component LED on the front panel and rear panel is the same, and you can monitor the front and rear components from both sides of the machine. 

B. You can find the Service Key on the rear panel. 

C. You can find the Power/Standby button on the front panel. 

D. The rear panel is primarily for showing status, not the control button or key on the rear panel. 

E. The front panel and rear panel are the same; you can monitor or control the server through either one. 

Answer: A,C,E 


Abreast of the times 1Z0-489 exam question:

Q46. The SPARC M5-32 server is well –suited for many workload requirements. Which requirement does the SPARC M5-32 server best fulfill? 

A. business-critical workloads that scale up to 32 cores 

B. applications that need fast and reliable virtualization technologies with no extra cost 

C. workloads that need encryption without sacrificing application performance 

D. consolidation of mission-critical workloads, where each needs physical isolation domains (PDoms) 

Answer: D 


Q47. There are a total of 36 fan modules in the SPARC M5-32 server, and all are redundant and hot- swappable. Which statement is correct? 

A. Half of the 36x fan modules are located on the front and the other half on the rear. 18x 

fan modules are in front fan cages and 18x fan modules are in back fan cages. 

B. 36x fan modules are located on the front and rear; 12x fan modules are in front fan 

cages, 12x fan modules are in back middle fan cages, and 12x fan modules are in back 

lower fan cages. 

C. All 36x fan modules are located on the front, 16x fan modules in upper fan cages, 

16xfan 

modules in lower fan cages, and 2x fan modules on each side (left and right next to the 

SP/SSB). 

D. All 36x fan modules are located on the front, 12x fan modules are In upper fan cages, 

12x fan modules are in middle fan cages, and 12x fan modules are in lower fan cages. 

Answer: A 


Q48. You have performed the initial installation of Solaris 11 on your SPARC M5-32 system. You notice thatsome packages, like SunVTS, are not currently installed. What is the reason? 

A. There was an error in the Oracle Solaris 11 installation process. You must re-install. 

B. SunVTS needs to be downloaded separately from http://downloads.oracle.com. 

C. After the system has been installed and rebooted, SunVTS and other packages can be added as described in the Solaris 11 EIS checklist. 

D. SunVTS is no longer supported on Oracle Solaris 11. 

Answer: B 

Reference: 

http://docs.oracle.com/cd/E24355_01/html/E41214/z40001331392991.html 


Q49. During a site visit to a customer who has three SPARC M5-32 platforms, which two actions would you take to confirm each platform serial number? 

A. Visually check for the chassis serial number label at the front lower left – hand side. 

B. Using the SP on each platform to access the ILOM, run show /system serial_ number. 

C. Visually check for the chassis serial number label at the front upper right-hand side. 

D. Using the SP on each platform to access the ILOM, run show /systemsystem_ identification. 

E. Visually check for the chassis serial number label at the rear, towards the top, in the middle. 

Answer: B,D 

Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E19203-01/820-1188-12/core_ilom_overview.html 


Q50. Which three statements are true about the SPARC M5-32 server power grid connection? 

A. The server is designed to be powered by two utility power grids. 

B. You must connect three power cords (ACO, AC1, and AC2) to one power grid, and connect the remaining three power cords to a second power grid (AC3, AC4, and AC5). 

C. Only 3x power cords need to be connected when operating the server at half load. 

D. All six power cords must be connected, even if you are using only a single power grid. 

E. With dual-power feed set up, the first set of three power cords connected to the server are usedto supply power, and the second set of three power cords are in standby mode. 

Answer: A,B,E 

Reference: 

https://docs.oracle.com/cd/E19658-01/820-6175-12/install_pwr_on.html