Exam Code: 210-255 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Implementing Cisco Cybersecurity Operations
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 210-255 Exam.

2017 Mar 210-255 dumps

Q1. Which CVSSv3 Attack Vector metric value requires the attacker to physically touch or manipulate the vulnerable component?

A. local

B. physical

C. network

D. adjacent

Answer: D


Q2. Which statement about threat actors is true?

A. They are any company assets that are threatened.

B. They are any assets that are threatened.

C. They are perpetrators of attacks.

D. They are victims of attacks.

Answer: B


Q3. Which element is included in an incident response plan?

A. organization mission

B. junior analyst approval

C. day-to-day firefighting

D. siloed approach to communications

Answer: A


Q4. Which two components are included in a 5-tuple? (Choose two.)

A. port number

B. destination IP address

C. data packet

D. user name

E. host logs

Answer: B,C


Q5. Which identifies both the source and destination location?

A. IP address

B. URL

C. ports

D. MAC address

Answer: C


Down to date 210-255 test questions:

Q6. Which process is being utilized when IPS events are removed to improve data integrity?

A. data normalization

B. data availability

C. data protection

D. data signature

Answer: B


Q7. Which element is included in an incident response plan?

A. organization mission

B. junior analyst approval

C. day-to-day firefighting

D. siloed approach to communications

Answer: A


Q8. Which description of a retrospective maKvare detection is true?

A. You use Wireshark to identify the malware source.

B. You use historical information from one or more sources to identify the affected host or file.

C. You use information from a network analyzer to identify the malware source.

D. You use Wireshark to identify the affected host or file.

Answer: B


Q9. Which type of analysis assigns values to scenarios to see what the outcome might be in each scenario?

A. deterministic

B. exploratory

C. probabilistic

D. descriptive

Answer: D


Q10. What is accomplished in the identification phase of incident handling?

A. determining the responsible user

B. identifying source and destination IP addresses

C. defining the limits of your authority related to a security event

D. determining that a security event has occurred