Want to know Pass4sure 210-255 Exam practice test features? Want to lear more about Cisco Implementing Cisco Cybersecurity Operations certification experience? Study High quality Cisco 210-255 answers to Rebirth 210-255 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass Cisco 210-255 (Implementing Cisco Cybersecurity Operations) test on your first attempt.

2017 Mar 210-255 test questions

Q21. Refer to the exhibit. You notice that the email volume history has been abnormally high. Which potential result is true?

 

A. Email sent from your domain might be filtered by the recipient.

B. Messages sent to your domain may be queued up until traffic dies down.

C. Several hosts in your network may be compromised.

D. Packets may be dropped due to network congestion.

Answer: C


Q22. Which regular expression matches "color" and "colour"?

A. col[0-9]+our

B. colo?ur

C. colou?r

D. ]a-z]{7}

Answer: C


Q23. Which element can be used by a threat actor to discover a possible opening into a target network and can also be used by an analyst to determine the protocol of the malicious traffic?

A. TTLs

B. ports

C. SMTP replies

D. IP addresses

Answer: A


Q24. Which feature is used to find possible vulnerable services running on a server?

A. CPU utilization

B. security policy

C. temporary internet files

D. listening ports

Answer: D


Q25. Which option is a misuse variety per VERIS enumerations?

A. snooping

B. hacking

C. theft

D. assault

Answer: B


Down to date 210-255 question:

Q26. Which option has a drastic impact on network traffic because it can cause legitimate traffic to be blocked?

A. true positive

B. true negative

C. false positive

D. false negative

Answer: A


Q27. You see 100 HTTP GET and POST requests for various pages on one of your webservers. The user agent in the requests contain php code that, if executed, creates and writes to a new php file on the webserver. Which category does this event fall under as defined in the Diamond Model of Intrusion?

A. delivery

B. reconnaissance

C. action on objectives

D. installation

E. exploitation

Answer: D


Q28. Which CVSSv3 Attack Vector metric value requires the attacker to physically touch or manipulate the vulnerable component?

A. local

B. physical

C. network

D. adjacent

Answer: D


Q29. Which CVSSv3 metric value increases when the attacker is able to modify all files protected by the vulnerable component?

A. confidentiality

B. integrity

C. availability

D. complexity

Answer: A


Q30. Refer to the Exhibit. A customer reports that they cannot access your organization's website. Which option is a possible reason that the customer cannot access the website?

 

A. The server at 10.33.1.5 is using up too much bandwidth causing a denial- of-service.

B. The server at 10.67.10.5 has a virus.

C. A vulnerability scanner has shown that 10.67.10.5 has been compromised.

D. Web traffic sent from 10.67.10.5 has been identified as malicious by Internet sensors.

Answer: C