Simulation of 210-250 download materials and training tools for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 210-250 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Understanding Cisco Cybersecurity Fundamentals exam Today!

2017 Mar 210-250 free practice test

Q1. Which encryption algorithm is the strongest?

A. AES

B. CES

C. DES

D. 3DES

Answer: A


Q2. DRAG DROP

Drag the technology on the left to the data type the technology provides on the right.

Answer:

Explanation: Tcpdump = transaction data netflow = session data

Traditional stateful firwall = connection event Web content filtering = full packet capture


Q3. Which definition of a process in Windows is true?

A. running program

B. unit of execution that must be manually scheduled by the application

C. database that stores low-level settings for the OS and for certain applications

D. basic unit to which the operating system allocates processor time

Answer: C


Q4. Which two tasks can be performed by analyzing the logs of a traditional stateful firewall? (Choose two.)

A. Confirm the timing of network connections differentiated by the TCP 5-tuple

B. Audit the applications used within a social networking web site.

C. Determine the user IDs involved in an instant messaging exchange.

D. Map internal private IP addresses to dynamically translated external public IP addresses

E. Identify the malware variant carried by ^n SMTP connection

Answer: B,E


Q5. Which option is a purpose of port scanning?

A. Identify the Internet Protocol of the target system.

B. Determine if the network is up or down

C. Identify which ports and services are open on the target host.

D. Identify legitimate users of a system.

Answer: A


Up to the immediate present 210-250 exam engine:

Q6. Which statement about digitally signing a document is true?

A. The document is hashed and then the document is encrypted with the private key.

B. The document is hashed and then the hash is encrypted with the private key.

C. The document is encrypted and then the document is hashed with the public key

D. The document is hashed and then the document is encrypted with the public key.

Answer: C


Q7. Which information security property is supported by encryption?

A. sustainability

B. integrity

C. confidentiality

D. availability

Answer: A


Q8. Which directory is commonly used on Linux systems to store log files, including syslog and

apache access logs?

A. /etc/log

B. /root/log

C. /lib/log

D. /var/log

Answer: A


Q9. Which definition of the IIS Log Parser tool is true?

A. a logging module for IIS that allows you to log to a database

B. a data source control to connect to your data source

C. a powerful, versatile tool that makes it possible to run SQL-like queries against log flies

D. a powerful versatile tool that verifies the integrity of the log files

Answer: A


Q10. Which situation indicates application-level white listing?

A. Allow everything and deny specific executable files.

B. Allow specific executable files and deny specific executable files.

C. Writing current application attacks on a whiteboard daily.

D. Allow specific files and deny everything else.

Answer: C