Virtual of 1Z0-803 actual exam materials and courses for Oracle certification for consumer, Real Success Guaranteed with Updated 1Z0-803 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Java SE 7 Programmer I exam Today!

2016 Jun 1Z0-803 Study Guide Questions:

Q31. Given: 


What is the result? 

A. 11, 21, 31, 11, 21, 31 

B. 11, 21, 31, 12, 22, 32 

C. 12, 22, 32, 12, 22, 32 

D. 10, 20, 30, 10, 20, 30 

Answer: D 


Q32. What is the result? 


A. Initialized 

Started 

B. Initialized 

Started 

Initialized 

C. Compilation fails 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: B 


Q33. Given: 


How many objects have been created when the line / / do complex stuff is reached? 

A. Two 

B. Three 

C. Four 

D. Six 

Answer: C 


certifyforall.com

Leading oca 1z0-803:

Q34. Given: 


What is the result? 

A. x: 1 y: 2 

B. 3 y: 4 

C. x: 0 y: 0 

D. 3 y: 4 

E. x: 1 y: 2 

F. 0 y: 0 

G. x: 0 y: 0 

H. 0 y: 0 

Answer: C 


Q35. What is the result? 


A. They match They really match 

B. They really match 

C. They match 

D. Nothing Prints 

E. They really match They really match 

Answer: B 


Q36. Given the fragments: 


Which line causes a compilation error? 

A. Line n1 

B. Line n2 

C. Line n3 

D. Line n4 

Answer: A 


1Z0-803  actual exam

Refined oracle certified associate java se 7 programmer 1z0-803:

Q37. Given a code fragment: 

 

A. They match They real match 

B. They really match 

C. They match 

D. Nothing is printed to the screen 

Answer: B 


Q38. Given: 


Which code fragment, when inserted at line 14, enables the code to print Mike Found? 

A. int f = ps.indexOf {new patient (“Mike”)}; 

B. int f = ps.indexOf (patient(“Mike”)); 

C. patient p = new Patient (“Mike”); 

int f = pas.indexOf(P) 

D. int f = ps.indexOf(p2); 

Answer: C 


Q39. Given: 

What is the result? 


Oracle 1z0-803 : Practice Test 

A. 0 Done 

B. First Exception Done 

C. Second Exception 

D. Done Third Exception 

E. Third Exception 

Answer: B 


Q40. Int [] [] array = {{0}, {0, 1}, {0, 2, 4}, {0, 3, 6, 9}, {0, 4, 8, 12, 16}}; 

Systemout.printIn(array [4] [1]); 

System.out.printIn (array) [1] [4]); 

What is the result? 

A. 4 Null 

B. Null 4 

C. An IllegalArgumentException is thrown at run time 

D. 4 An ArrayIndexOutOfBoundException is thrown at run time 

Answer: D