Exam Code: 1Z0-053 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Database 11g: Administration II
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-053 Exam.

2016 Jun 1Z0-053 Study Guide Questions:

Q191. What are the two different types of database duplication? (Choose two.)

A. Active

B. Passive

C. Online

D. Backup-based

E. Failure driven

Answer: AD


Q192. You are working on a 24X7 database. You want to design a backup strategy for your database that uses user managed backups. You want to be able to perform all backups while the database remains online.

Which statement about performing user-managed backups in a 24x7 environment is true?

A. You must have change tracking enabled in your database

B. Your database must be running in NOARCHIVELOG mode

C. To back up a tablespace, it must be in backup mode

D. To back up a tablespace, it must first be taken offline

Answer: C


Q193. What RMAN command is used to execute a tablespace point-in-time recovery?

A. recover

B. duplicate

C. restore

D. copy

E. None of the above

Answer: A


certifyforall.com

Abreast of the times dumps for 1z0-053:

Q194. You are managing an Oracle Database 11g database. You want to take a backup on tape drives of the USERS tablespace that has a single data file of 900 MB. You have tape drives of 300 MB each. To accomplish the backup, you issued the following RMAN command:

RMAN>BACKUP

SECTION SIZE 300M

TABLESPACE users;

What configuration should be effected to accomplish faster and optimized backups by using the above command?

A. The SBT channel must be configured, with the default parallelism setting for the SBT device set to 1.

B. The COMPATIBLE initialization parameter for the database instance must be set to at least 10.0.

C. The SBT channel must be configured, with the parallelism setting for the SBT device set to 3.

D. The SBT channel must be configured, with the MAXPIECESIZE set to 300 MB.

Answer: D


Q195. Multiple RMAN sessions are connected to the database instance.

Examine the following output when backup commands are running in server sessions:


What could have helped you to correlate server sessions with channels?

A. Implement RMAN multiplexing

B. Set the DEBUG ON in the RMAN script

C. Specify the command ID in the RMAN script

D. Use a tag with the RMAN BACKUP command

Answer: C


Q196. To set the history retention period for either window logging or job logging individually, which parameters of the SET_SCHEDULER_ATTRIBUTE procedure need to be used? (Choose all that apply.)

A. LOG_HISTORY

B. JOB_LOG_RETENTION

C. WINDOW_LOG_RETENTION

D. WHICH_LOG

E. LOG_NAME

Answer: AD


1Z0-053  torrent

High quality 1z0-053 pdf free download:

Q197. Which type of backup must be performed first with an incremental backup?

A. Level 1

B. Level 0

C. Level 2

D. Level 3

Answer: B


Q198. You are in the process of creating a virtual private catalog in your Oracle Database 11g database. The PROD1, PROD2, and PROD3 Oracle Database 10g databases are registered in the base recovery catalog. The database user who owns the base recovery catalog is CATOWNER. CATOWNER executes the following command to grant privileges to a new user VPC1 using Oracle Database 11g RMAN executables:

RMAN> GRANT CATALOG FOR DATABASE prod1, prod2 TO vpc1;

Then you issue the following commands:

RMAN> CONNECT CATALOG vpc1/oracle@catdb;

RMAN> SQL "EXEC catowner.dbms_rcvcat.create_virtual_catalog;"

What is the outcome of the above commands?

A. They execute and create a virtual catalog for pre-Oracle 11g clients.

B. They produce an error because PROD1 and PROD2 databases belong to the older version.

C. They produce an error because you need to connect as CATOWNER to execute this packaged procedure.

D. They produce an error because you need to connect to the target database to execute this packaged procedure.

Answer: A


Q199. Which of the following options describes Segment Shrink?

A. Reclaims space above and below the high-water mark without using additional space

B. Moves rows to a new physical location, resetting the high-water mark, but uses additional space during the operation

C. Deallocates space above the high-water mark that is currently not in use

D. None of the above

Answer: A


Q200. What is the correct order of steps to perform an online database backup?

a. alter database begin backup;

b. alter database end backup;

c. Back up the database datafiles.

d. Back up the archive log files.

e. alter system switch logfile;

A. a, b, c, d, e

B. e, d, a, b, c

C. a, c, b, d, e

D. d, b, c, a, e

E. a, c, b, e, d

Answer: E