You will acquire instant entry to the Oracle 1Z0-574 exam Pdf files and test serp from the date involving purchase. The updated Oracle 1Z0-574 practice materials will likely be also designed for downloading immediately. You can print the actual Oracle Oracle Pdf demos and preview and review these at anytime and anywhere. You can trust about our Oracle Oracle preparation materials because of the actual high passing ratio prior to you. Almost all of our clients have handed the 1Z0-574 genuine exam with assistance of the Oracle certification exam demos.

2016 Dec 1Z0-574 testing engine

Q41. Conceptually, the ORA model of a "modern UI" defines which three layers from the following list? 

A. Unified User Interface layer provides the control and visual elements that define the interaction that the user has with the system. 

B. Integration layer provides connectors to simplify and standardize Interaction with back-end - terns. 

C. Device Management layer provides transformation and transcoding to support a wide variety of devices. 

D. Browser Mediation layer adapts output to conform to the standards and capabilities of each browser type. 

E. User Interface Services layer provides reusable functions specialized to the needs of the end 

F. Access and Incorporation layer provides the capability to Incorporate data and functionality from any number of back-end systems into the user interface. 

Answer: A,E,F 

Explanation: Note: 

A: The Unified User Interface layer provides the control and visual elements that define the interaction the user has with the system. This layer separates the way the user interacts with the system from the underlying functionality provided by the system. This has many advantages including allowing different display devices to be supported via control and visual elements specialized for the device since, for example, mobile devices do not have nearly the screen real estate of a desktop computer. 

E: The User Interface Services layer provides a set of functionality that can be used and reused in a variety of ways to deliver various user interfaces specialized to the needs of the end user. This illustrates that the underlying functionality is separated from the visual and control elements built into the user interface. The services provided by this layer may come from a variety of sources located anywhere that is network accessible. 

F: The Access and Incorporation layer provides the capability to incorporate data and functionality from any number of backend systems into the user interface. Generally, there are two types of backend systems that need be incorporated into the user interface: systems that are designed for use with user interface (e.g. LDAP, dedicated database) and systems that are not (e.g. legacy applications). The former type systems can be access directly by the user interface architecture. Ideally the latter type should be accessed via a robust integration architecture rather than relying on point-to-point integrations. This distinction is the reason that the term “incorporation” is used in this Conceptual View instead of the term “integration.” A suitable integration architecture is described in the ORA Service-Oriented Integration document. 

Reference: Oracle Reference Architecture, User Interaction, Release 3.0 


Q42. In order to support rapid development, which one of the following principles must be applied? 

A. The architecture must provide a Rapid Application Development framework for user interface development. 

B. The architecture must provide guided development of the user interface without needlessly exposing the developer to implementation details. 

C. The architecture must provide access to the full implementation details of the interface in order permit maximum flexibility in the development process. 

D. Usability best practices are incorporated into proven user-interface techniques. 

Answer:

Explanation: The architecture must provide rapid, guided development of the user interface without needlessly exposing the developer to implementation details. 

Reducing the time and resources required to deliver business solutions is required for IT to better support and align with business needs. Low level development is both time consuming and error prone. 

Reference: Oracle Reference Architecture, User Interaction, Release 3.0 


Q43. Which of the following are capabilities provided by the Monitoring Engine within the Logical view of the Management and Monitoring architecture? 

A. Resource Monitor 

B. System Monitor 

C. Collection Monitor 

D. Service Monitor 

Answer: A,B,D 

Explanation: Logocal View, Monitoring Engine: 

Note: The Monitoring Engine contains a number of monitoring sub-systems which respond to scheduled events, and specific user actions within the management console in making various requests for data to be collected from various managed targets. In addition, these monitoring sub-systems integrate with each other to offer the administrator full discovery and drill down capabilities. 

Reference: Oracle Reference Architecture,Management and Monitoring, Release 3.0 


Q44. Which of the following is not a key function of an identity management system? 

A. user provisioning 

B. password maintenance and self-service 

C. approval workflow 

D. LDAP integration 

E. authentication 

Answer: B,E 

Explanation: 

Reference: Oracle Reference Architecture,Security, Release 3.1 


Q45. Which statement best describes how Service-Oriented Integration (SOI) differs from traditional Enterprise Application Integration (EAI)? 

A. SOI is Just like EAI except that a service bus is used Instead of a hub or message bus. 

B. SOI is different than hub-based EAI, but is the some as EAI using a message bus. 

C. SOI uses a point to-point integration approach based on the Web Services Industry standards. 

D. SOI uses SOA Services that are separate and distinct from the applications being integrated 

E. EAI integrates applications whereas SOA integrates SOA Services. 

Answer:

Explanation: Enterprise Application Integration (EAI) is an approach for integrating multiple applications. EAI products are built around messaging products and are deployed in either a hub-and-spoke architecture or in a bus architecture. Some argue that service-oriented integration is actually a form EAI. This is not correct. EAI is an application-oriented architecture. EAI provides the mechanism to have applications interact to share data and functionality. Service-oriented integration adds the concept (and concrete deployment) of SOA Services that are separate and distinct, with a lifecycle that is independent, from any application in the computing environment. 

Reference: Oracle Reference Architecture, Service-Oriented Integration, Release 3.0 


Latest 1Z0-574 exam question:

Q46. Service-Oriented Integration is based on creating a catalogue of SOA Services that expose existing capabilities from back-end systems. Which statement best describes how an SOA Service relates to the existing back-end systems? 

A. Each SOA Service exposes the functionality from only a single back-end system to ensure the decoupling of SOA Services. 

B. An SOA Service should expose the low-level interface of the back-end system to ensure that all back-end system capabilities are fully exposed. 

C. An SOA Service should expose higher-level business capabilities by encapsulating the lower level Interfaces of the back-end systems. 

D. Each SOA Service should expose only one isolated capability of the back-end systems to ensure isolation between SOA Service calls in composite applications. 

E. All access to a back end system should be through a single SOA Service to ensure the back- end system will net become overloaded by service requests. 

F. An SOA Service should connect to at least two back-end systems; otherwise the SOA Service is just duplicating the existing interface to the back-end system. 

Answer:

Explanation: The primary purpose of the Business layer in the architecture is to define and automate the business processes external to, and independent of, the specific backend systems used in the organization. This isolates the business process from backend system changes, 

and conversely, isolates the backend systems from business process changes. 

De-coupling the business processes from the backend systems simplifies changes and 

maintenance for business processes and backend systems. 

The Business layer generally provides the greatest and most measurable business value. 

Reference: Oracle Reference Architecture, Service-Oriented Integration, Release 3.0 


Q47. You are working with an IT department that has embraced Service-Oriented Integration (SOI). The development team has created a catalog of services that rigidly follow the layering of the SOI architecture as illustrated by the Logical View. Clients are allowed to call only Business Process Services, Business Process Services only call Business Services, Business Services only call Data Services, and so on, with each call going through the Mediation Layer. Unfortunately, the quality assurance team has discovered during user acceptance testing that the latency of applications the Business Process Services is unacceptable. 

What advice would you give the development team to help reduce the latency without sacrificing adherence to the SOI architecture? 

A. Change the SOA Services to bypass the Mediation Layer when calling other SOA Services. The Mediation Layer should be used only between the clients and the SOA Services. The Mediation Layer should not be used between SOA Services. 

B. The developers are accurately following the SOI architecture. Reducing the latency will require that some of the SOI architecture concepts be relaxed or violated. 

C. Remove all data transformation from the Mediation Layer because data transformations are too computationally expensive, where required, change the interface of the SOA Services to use a single data model so that data transformations are not needed. 

D. Allow clients and SOA Services to use large-granularity operations. Each operation on the Business Process Service should return an entire data entity or multiple data entities. This reduces the number of client calls required and, therefore, the overall latency. 

Answer:

Explanation: Reducing the number of calls could reduce latency. 

Note: The Mediation Layer provides loose coupling for the entire architecture. It decouples the layers of the architecture as well as decoupling external users of the layers from the specific layers in the architecture. 

The primary purpose of this layer in the architecture is to facilitate communication between layers in the architecture and between this architecture and the systems that connect to this architecture. This layer is infrastructure in the truest sense and therefore rarely maps directly to business requirements. However, this layer provides key capabilities that make the architecture service oriented and is the primary focus for meeting non-functional requirements such as scalability, reliability, availability, maintainability, etc. 

Reference: Oracle Reference Architecture, Service-Oriented Integration, Release 3.0 


Q48. Which of the following statements is true with respect to distributed computing? 

A. Distributed computing must be chosen regardless of the functional and nonfunctional requirements of the business. 

B. Distributed computing must be the architecture of choice when the scalability and availability requirements can be best met by further layering the system. 

C. Distributed computing is best suited for building and running monolithic applications. 

D. The objective of distributed computing is to reduce latency. 

Answer: B,C 

Explanation: Distributed computing provides a scalable runtime platform capable of handling many concurrent users by allowing related components to be spread out but at the same time enabling them to work in unison. It allows applications to be broken down into smaller, modular components and be deployed across a distributed infrastructure that leverages the power and flexibility of networked servers. Layered architecture enables separation of concern by defining individual logical layers that can be deployed independently, taking advantage of the distributed infrastructure. Distributed architectures allow selective scalability of the layers that require more capacity to handle the load. This allows efficient use of the hardware and software resources and optimization of performance by fine-tuning the appropriate layer or component. In contrast to some of the other models, distributed computing generally is a CAPEX model where the distributed infrastructure is built in-house for applications to be deployed. 

Note: In distributed computing a program is split up into parts that run simultaneously on multiple computers communicating over a network. Distributed computing is a form of parallel computing, but parallel computing is most commonly used to describe program parts running simultaneously on multiple processors in the same computer. Both types of processing require dividing a program into parts that can run simultaneously, but distributed programs often must deal with heterogeneous environments, network links of varying latencies, and unpredictable failures in the network or the computers. 

Note 2: Distributed computing allows multiple, autonomous computers to work in concert to solve a problem or provide a business solution. Distributed computing is used in the vast majority of modern enterprise business solutions. 

Reference: Oracle Reference Architecture, Application Infrastructure Foundation, Release 3.0 


Q49. Because each back-end system is running in a separate process, any integration architecture is required to cross multiple process boundaries. A Service-Oriented Integration (SOI) architecture also introduces SOA Services that run in their own process, thus adding more process boundaries to be crossed. What approaches can be employed to reduce the performance impact of crossing multiple process boundaries? 

A. There is nothing that can be done because process boundaries are just part of any integration architecture. 

B. The SOA Services should expose larger-granularity operations to reduce the number of s-calls, which reduces the number of times process boundaries are crossed. 

C. Service composition should be used to reduce the number of SOA Services that are exposed to the clients 

D. The SOA Services should use XML-based request-and-response messages because XML is a platform- (and hence process-) neutral format. 

E. The SOA Services can encapsulate multiple layers of theSOI architecture to reducenumber of service calls, which reduces the number of process boundaries being crossed. 

Answer: B,E 

Explanation: Each time a process boundary is crossed there are performance impacts from the network and message marshalling and de-marshalling. This is a primary reason why SOA Services should expose relatively course-grained interfaces (B). This is also a reason why a service implementation might span multiple layers in the architecture .(E) 

Reference: Oracle Reference Architecture, Service-Oriented Integration, Release 3.0, Process Boundaries 


Q50. Which of the following statements are true? 

A. When a DMZis used, all components of the architecture are deployed into the demilitarized zone. 

B. Secure Internet protocols, such as HTTPS, enable the deployment of the full UI stack without the use of a firewall. 

C. Traditional "fat client" applications may be deployed across the Internet along with browsers and mobile devices. 

D. The ORA UI architecture may be deployed in a cloud environment by using virtual servers. 

Answer: B,D