Want to know Examcollection 1Z0-516 Exam practice test features? Want to lear more about Oracle Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials certification experience? Study Real Oracle 1Z0-516 answers to Up to the minute 1Z0-516 questions at Examcollection. Gat a success with an absolute guarantee to pass Oracle 1Z0-516 (Oracle EBS R12.1 General Ledger Essentials) test on your first attempt.

2016 Jun 1Z0-516 vce

Q381. To define the primary ledger, which account is always required? 

A. Suspense account 

B. Retained earnings account 

C. Realized profit/loss account 

D. Unrealized profit/loss account 

E. Reserve for encumbrance account 

F. Entered currency balancing account 

Answer: B


Q382. Identify two correct statements regarding a primary ledger. (Choose two.) 

A. Defining a primary ledger is not mandatory. 

B. A primary ledger is the main record-keeping ledger. 

C. Multiple legal entities can be linked to one primary ledger. 

D. Multiple primary ledgers can be linked to one secondary ledger. 

E. Multiple primary ledgers are required for one accounting setup always. 

Answer: BC


Q383. A manager at ABC.com wants to review the cash balance by company. He has asked you to create the summary account template. ABC.coms accounting flexfield has four segments: 

Company (5 values) 

Cost Centers (30 values) 

Region (4 values) Account (180 values) 

The total number of cash accounts is 5, which are associated with 2 parents: 

3 accounts are associated with the parent called Checking. 

2 accounts are identified with the parent called Savings. 

To combine the Cash parents, you created a rollup group named Cash. 

How many accounts would the summary account template generate? 

A. 2 

B. 40 

C. 10 

D. 1,200 

E. 240 

F. 60 

Answer: C


Q384. You have Purchase Order approval authority in Oracle E-Business Suite Release 12. You are planning to go on vacation for three weeks without access to email. Select four ways in which you can manage Workflow notifications using Advanced Worklist options in your absence. (Choose four.) 

A. Grant your Worklist Access for all Workflow Item Types to your assistant. 

B. Grant your Worklist Access for selected Workflow Item Types to your assistant. 

C. Create a Vacation Rule to automatically close all notifications from a specific FYI notification. 

D. Create a Vacation Rule to automatically close all FYI notifications for all Workflow Item Types. 

E. Create a Vacation Rule to reassign all notifications for all Workflow Item Types to your assistant using the "Action my notifications" option. 

F. Create a Vacation rule to reassign all notifications for all Workflow Item Types to your assistant using the "Delegate your response" option. 

Answer: ABCF


Q385. You are defining FSG reports to be used by different users for your customer. One of the customer requirements is that some users must be able to modify the report definition, some users must be able to only view the report definition, and other users can modify, view, and submit the report. 

Which solution must be implemented to meet the customer requirement? 

A. Define a separate data set for each FSG user and grant them privileges accordingly. 

B. Define a separate ledger set for each FSG user and grant them privileges accordingly. 

C. Define security rules and specify what actions can be performed by each user or a group of users. 

D. Define definition access sets and specify what actions can be performed for a user or group of users. 

E. Set up profile options for each user and specify what actions can be performed by each user or a group of users. 

Answer: D


certifyforall.com

Up to the minute 1Z0-516 free exam questions:

Q386. Which two statements are true about invoicing rules and accounting rules? (Choose two.) 

A. If a transaction has an invoicing rule, an accounting rule is optional. 

B. If a transaction has an invoicing rule, an accounting rule is not allowed. 

C. If a transaction has an invoicing rule, an accounting rule is also required. 

D. Invoicing rules and accounting rules have no effect until invoices are paid. 

E. Invoicing rules and accounting rules have no effect unless you choose the accrual method of accounting. 

F. Invoicing rules determine when invoices are due. Accounting rules affect how invoices are accounted for. 

Answer: CE


Q387. Which three activities would use summary accounts? (Choose three.) 

A. Formulate a budget for employee benefits in each company based on the total of all budgeted employee salaries. 

B. Estimate a sales commission accrual based on the total of all product sales for each division. 

C. Create a monthly recurring standard journal entry to amortize Goodwill. 

D. Allocate the total monthly costs of the Information Services department to other departments. 

Answer: ABD


Q388. Identify two types of data that can be purged by running the "Purge Obsolete Workflow Runtime Data" concurrent program. (Choose two.) 

A. Errored work items 

B. Inactive work items 

C. Deferred work items 

D. Completed work items 

E. Expired users and roles 

Answer: DE


Q389. The SLA: SRS Trace Mode profile option indicates where the debug information provided by the concurrent programs is printed. The values for this profile option are _____ and _____. (Choose two.) 

A. AF File 

B. LogFile 

C. OutFile 

D. User Defined file name 

Answer: AB


Q390. During the entry or update of expense reports in the Payables Expense Report window, holds can be applied on an expense report. These holds are carried forward to the invoice created from the expense report in Payables. Which statement is true? 

A. Only one user-defined hold and no system hold can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window. 

B. Any number of user-defined holds and only one system hold can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window. 

C. Only one user-defined hold and any number of system holds can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window. 

D. Any number of user-defined holds and any number of system holds can be applied on one expense report in the Payables Expense Report window. 

Answer: A