Exact of C2040-410 exam answers materials and practice for IBM certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated C2040-410 pdf dumps vce Materials. 100% PASS IBM Notes and Domino 9.0 Social Edition Application Development Exam B exam Today!

2021 May C2040-410 Study Guide Questions:

Q21. Davis is concerned that the Extension Library REST Service is not secure. Which is a true statement? 

A. The Extension Library REST service does not honor IBM Notes Domino Readers fields. 

B. Access to an Extension Library REST service cannot be accessed without authentication. 

C. An Extension Library REST service control honors all native IBM Notes and Domino security features. 

D. An Extension Library REST service can be accessed without authentication regardless of the database's access control list. 

Answer: C 


Q22. Charles would like to use JavaScript in his XPages application to access an IBM Domino database and view the access control list entries for the specified database. What order will the entries be retrieved in when he uses the GetFirstEntry and GetNextEntry methods? 

A. The order is unspecified. 

B. The order is alphabetical. 

C. The order corresponds to UI displays. 

D. The order is based on the way they were created. 

Answer: A 


Q23. There is a case where the XPage needs to check for certain conditions of the XPage prior to submission to the server for processing. All data entry controls are configured with server-side validators. Which XSP method could be used to prevent a page submission? 

A. XSP.validateAll(); 

B. XSP.allowSubmit = false; 

C. XSP.addPreSubmitListener(); 

D. XSP.addQuerySubmitListener(); 

Answer: D 


C2040-410 practice test

Update C2040-410 exam question:

Q24. Jen added an Application Layout control to the ccAppLayout custom control she is developing. To the titleBarTabs in the configuration she added three <xe:pageTreeNode> nodes to open an XPage with a Domino View data source in the Customers, Parts and Sales applications respectively. The label property for the three tabs she set to "Customers Application", "Parts application" and "Sales Application". What must Jen do to show the "Customers Application" tab as selected when any of the "Customers" XPages is rendered in a browser? 

A. For all the Customers XPages, set the showTabSelected property to "Customers Application". 

B. For all the Customers XPages prefix the XPage name of with "Cust_" and set the selectedPrefix property to "Cust_" for the <xe:pageTreeNode> node where label="Customers Application". 

C. For all the Customers XPages, prefix the XPage name of with "Cust_" and set the selected property to "Cust_*" for the <xe:pageTreeNode> node where label="Customers Application". 

D. For all the Customers XPages, pass a navigation path string to the navigationPath property in the configuration and code the selection property for the <xe:pageTreeNode> node where label="Customers Application" with a regular expression to match all the navigation path for all the Customers XPages. 

Answer: D 


Q25. When adding a custom control to his XPage, Dennis wants to display a custom message to the designer rather than the normal design representation of the custom control. How would he accomplish this? 

A. In the custom control Design view, select the Design Definition section and enter the custom XSP Markup. 

B. In the custom control Properties view, select the Design Definition section and enter the custom XSP Markup. 

C. In the custom control Properties view, select the Design Definition section, select the "Display custom XSP markup" option and enter the custom XSP Markup. 

D. In the custom control Properties view, select the Custom Control option, and within there select the "Display custom XSP markup" options. This will display a dialog where the custom XSP Markup can be entered. 

Answer: B 


Q26. Jenna is working on an XPage with multiple data sources which are document1, document2, view2, and view1. The XPage needs a new custom control that needs access to data source document2 from the XPage. After opening the custom control in IBM Domino Designer, how should Jenna pass the data source object handle "document2" from the XPage to the custom control? 

A. In the Resources tab section in the Properties tab, choose "Create a Data source" and select the form that document2 is using in the XPage. 

B. On the Property Definition tab, create a new property definition and for the Type, select "string". In the XPage, select the custom control, thengo to the Custom Properties section and type in "document2.View;". 

C. On the Property Definition tab, create a new property definition and for the Type, select "dataInterface" from the complex types. In the XPage,select the custom control, then go to the Custom Properties section, click the Computed Property Icon and type in "return document2;". 

D. On the Property Definition tab, create a new property definition and for the Type, select "Domino Document" from the complex types. In theXPage, select the custom control, then go to the Custom Properties section, click the the Computed Property Icon and type in"getComponent(document2').getValue();". 

Answer: C 


C2040-410 test engine

Pinpoint C2040-410 bible:

Q27. Slobo is working on a new XPages application. He has a requirement to use a Stylesheet (CSS). How would he use it on a XPage? 

A. Add the Style Sheet to the NSF. In the XPage, insert at the top of the XPage<scriptBlock><LINK href="special.css" rel="stylesheet" type="text/css"></scriptBlock> 

B. Add the Style Sheet to the NSF. In the XPage, insert at the top of the XPage:<HEAD><LINK href="special.css" rel="stylesheet" type="text/css"></HEAD> 

C. Add the CSS stylesheet in the Resources/Style Sheets section. Using the Resources tab in the Properties view of the XPage that needs to usethe CSS classes, use the Add Resource button and choose Style Sheet from the drop-down menu of choices. 

D. Add the CSS stylesheet in the Shared Elements/Style Sheets section. Using the Resources tab in the Properties view of the XPage that needsto use the CSS classes, use the Add Resource button and choose Style Sheet from the drop-down menu of choices. 

Answer: C 


Q28. Louise is designing a mobile workflow application. Next to a Label control displaying "Approved?" she added a Toggle Switch control with a leftLabel set to "Yes" and the default rightLabel set to "No". Which event should Louise now code to test for when the mobile application user swipes the Toggle Switch from "No" to "Yes"? 

A. onChange 

B. onToggleLeft 

C. onToggleRight 

D. onStateChanged 

Answer: D 


Q29. Jessica wants to resize a text field from its default size. What should she enter in the HTML attributes for the field? 

A. ROWS=10 COLS=20 

B. "ROWS=10 COLS=20" 

C. SIZE=75 MAXLENGTH=100 

D. "SIZE=75 MAXLENGTH=100" 

Answer: C 


Q30. James has created an IBM Domino application that users will access over the web. He needs to create a link to open the application's "Using This Application" page. What URL string will he use? 

A. http://Host/Database?OpenAbout 

B. http://Host/Database/$help?OpenHelp 

C. http://Host/Database/$about?OpenHelp 

D. http://Host/Database/$about?OpenAbout 

Answer: B