Any VMware qualifications may be a specialized qualifications method. You can find 3 variety of VMware in many exercises. Any VMware firm provides the very best on line VMware training curriculum to get VMware Credentialed with which you possibly can make stronger your own The idea employment. A VMware 1V0-621 Credentialed illustrates a compelling understanding of the muse expertise of a granted job job, that is utilized during an apprentice or basic level.

2017 Mar 1V0-621 exam guide

Q11. Which vSphere feature automatically optimized resource utilization and responds to workload requirements?

A. Dynamic Resource Scheduler

B. Data Protection

C. Storage DRS

D. Storage 1/0 Control 

Answer: C


Q12. In what two ways can vSphere Replication minimize network bandwidth consumption while replicating and storing virtual machines?

A. it can use pre-shipped VMDK files as seeds

B. It limits CPU cycles used during data transfer.

C. it can use dedicated network resources for replication.

D. It stores the replicated data in compressed format 

Answer: CD


Q13. When virtualizing storage using Virtual Volumes, what is the primary unit of storage management?

A. An NFS Datastore

B. AVMFS Datastore

C. A virtual disk

D. A virtual machine 

Answer: C


Q14. Which two vSphere 6.x technologies simplify management in data centers with multiple vCenter instances? (Choose two)

A. Content Library

B. Long Distance vMotion

C. Distributed Resource Scheduler

D. vSphere Distributed Switch 

Answer: BC


Q15. What does Distributed Power Management (DPM) do when workloads increase during peak times?

A. Migrates virtual machines to hosts to balance power consumption

B. Brings powered-down hosts back online

C. Brings powered-down virtual machines back online

D. Adds additional resources to DPM-enabled clusters to handle workload 

Answer: D


Down to date 1V0-621 test question:

Q16. What are two capabilities of Network 1/0 Control? (Choose two.)

A. it sets network reservations for physical traffic entering vSphere Distributed Switches.

B. it enforces a network bandwidth limit on vSphere Distributed Switches

C. it maintains the network runtime state for virtual machines

D. it performs load-based teaming for workloads on teamed VMCs.

Answer: BD


Q17. Which two are challenges that could be resolved by implementing data center visualization? (Choose two.)

A. The IT department allocates 60% of its budget to maintain server infrastructure.

B. An organization's physical sewer infrastructure averages 30% utilization

C. The IT department is reporting increased security threats at the sewer level.

D. An organization's physical sewer infrastructure is approaching 90% utilization. 

Answer: AD


Q18. Which storage format can be used to deploy data stores on block storage devices?

A. Virtual Volumes

B. NFS

C. VMFS

D. iSCSI

Answer: C


Q19. Which two storage virtualization technologies can be used to mitigate the effects of latency during peak load periods? (Choose two.)

A. Storage 1/0 Control

B. Virtua|SAN

C. Virtual Volumes

D. Storage Distributed Resource Scheduler 

Answer: AD


Q20. What is the network technology used by VMware Software-Defined Data Centers to virtualize network resources?

A.NSX

B vC|oud Networking and Security

C. EVOSDDC

D. vSphere Network 1/0 Control 

Answer: A