To be profitable around transferring any IBM C9560-656 exam, youll need the correct C9560-656 research assets and also the suitable way of thinking and look preparing. When you start having a system, after which it put regular on a daily basis energy to this system, well listen right onto your pathway will be a whole lot of a lot easier. While you may know, period is precious and also goes by with mild velocity, consequently work with yours wisely. First of all you should reserved specific times on a daily basis in your C9560-656 reports. If you have various other obligations such as fulltime career and also friends and family, of course your period is always that far more useful, in addition to to work with this as a result. Anytime preparing your current C9560-656 research program you should reserved two to three hour continuous types on a daily basis.

2021 Aug C9560-656 practice

Q61. In IBM SmartCloud Control Desk V7.5, which two fields can use substitution variables in the Communication Templates application? (Choose two.) 

A. To 

B. Subject 

C. Reply To 

D. Message 

E. Send From 

Answer: B,D 


Q62. When a Self Service Center user is searching for a particular offering, how can they tell the difference between an offering and a solution if they performed a general search using the Search field? 

A. Offerings have puzzle pieces as icons. 

B. Offerings usually have icons that represent their service. 

C. Offerings for the user will be found in Frequent Requests. 

D. Offerings can only be found in the Request New Service folder. 

Answer: B 


Q63. What type of event can be associated with an object launch point? 

A. New 

B. Create 

C. Update 

D. Activate 

Answer: C 


Q64. Service Desk analysts are trying to use communication templates through the Select Action menu in the Service Request application, but they are not visible in the list. What could be done to fix this issue? 

A. Change the status to Approved for each communication template. 

B. Enable the flag Comm log Entry for each communication template. 

C. Set the field Accessible From as ALL or APPS for each communication template. 

D. Associate each communication template to Service Request in the Use With section. 

Answer: C 


Q65. Which statement is true regarding organization and site on a job plan? 

A. both organization and site are optional 

B. both organization and site are mandatory 

C. organization is optional, site is mandatory 

D. organization is mandatory, site is optional 

Answer: A 


certifyforall.com

Refresh C9560-656 exam question:

Q66. Which feature remains disabled by activating the mxe.LDAPUserMgmt property when using the LDAP-based authentication configuration? 

A. Create users 

B. Self-registration 

C. Update user information 

D. Add and delete security groups 

Answer: B 


Q67. A user opens an existing problem and wants to be assigned as the owner but there is no Take Ownership button or action. What is the most likely cause? 

A. The problem is in an active workflow and cannot be changed. 

B. The user has recently changed his or her password and must first log out. 

C. The user is not in a security group with the option Take Ownership granted. 

D. The problem is already assigned to another user and cannot be reassigned. 

Answer: C 


Q68. What is a use case for a Ticket Template? 

A. applying a source to a ticket 

B. applying a known solution to a ticket 

C. applying a consistent summary to a ticket 

D. applying a Service Level Agreement to a ticket 

Answer: C 


Q69. Which statement is true regarding search functions? 

A. It is possible to select additional attributes to search in the Global Search application. 

B. It is possible to select additional objects/classes to search in the Global Search application. 

C. It is possible to select additional attributes to search in the Self Service Global Search application. 

D. It is possible to select additional objects/classes to search in the Self Service Global Search application. 

Answer: A 


Q70. What needs to be defined in order to create an Offering? 

A. at least one Catalog 

B. at least one Workflow 

C. at least one Classification 

D. at least one Ticket Template 

Answer: C