Simulation of C2150-197 exam materials and torrent for IBM certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated C2150-197 pdf dumps vce Materials. 100% PASS IBM Security Identity Manager V6.0 Implementation exam Today!

2021 May C2150-197 Study Guide Questions:

Q11. When gathering requirements for a Provisioning Policy design, which type of owner is used for orphan accounts? 

A. An owner with a contractor email address 

B. An account manager 

C. An account owner 

D. A group owner 

Answer: B 

Explanation: 


Q12. Which entity always applies to all users in the organization tree? 

A. Dynamic role membership 

B. Static role membership 

C. Provisioning policy 

D. Work flow 

Answer: B 

Reference: 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSTFWV_5.1.0/com.ibm.itim.doc/cpt/cpt_ic_plan_orgtree_s cope_role.html?lang=en 


Q13. Which IBM Security Identity Manager properties file contains SSO settings? 

A. enroleStartup.properties 

B. enRole.properties 

C. sdo.properties 

D. ui.properties 

Answer: B 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSRMWJ_6.0.0.2/com.ibm.isim.doc_6.0.0.2/trouble/cpt/cpt_ ic_trouble_customization_problems.htm?lang=en 


certifyforall.com

Updated C2150-197 practice test:

Q14. Password synchronization provides change to accounts of which ownership type? 

A. Device 

B. System 

C. Individual 

D. All of the above 

Answer: C 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSRMWJ_6.0.0.2/com.ibm.isim.doc_6.0.0.2/configuring/cpt/ cpt_ic_ownershiptypes_oview.htm 


Q15. Which two of the following are relevant to password retrieval by a user using a URL? 

A. enrole.generic.randomizer should be set to true for generation of random URL for each password retrieval request. 

B. enrole.password.retrievalURL should be set to the value of the URL where the user can retrieve the password. 

C. The shared secret attribute of the Person object should be populated by the user beforehand. 

D. enrole.workflow.notifyPassword should be set to false. 

E. enrole.password.retrieval should be set to true. 

Answer: C 

Reference:http://publib.boulder.ibm.com/tividd/td/ITIM/SC32-1152-02/en_US/PDF/im451_enduser.pdf(page 15, retrieving new passwords) 


Q16. Which concerns should be addressed by a systems architecture document? 

A. Security policy, account standardization, overall business requirements 

B. Disaster recovery, performance, high availability, deployment topology 

C. Capacity requirements, uptime requirements, simplicity, and price 

D. Service priorities, identity feeds, approval cycles, and auditing 

Answer: A 

Explanation: 


C2150-197  exam

Certified C2150-197 practice exam:

Q17. A customer's availability requirements need to minimize the risk of an ISIM outage due to a hardware server failure. 

Which two are relevant architecture choices? (Choose two) 

A. Propose the WebSphere Application Server and Database Server be on the same physical server, but the Directory server be on a separate physical server. 

B. Propose the WebSphere Application Server and Directory Server be on the same physical server, but the Database server be on a separate physical server. 

C. Propose Directory Server replicas and DB2 Database Server log shipping from primary active server to secondary standby server. 

D. Propose a horizontal WebSphere Application Server cluster. 

E. Propose a vertical WebSphere Application Server cluster. 

Answer: A,E 


Q18. When upgrading IBM Security Identity Manager (ISIM) from a previous version to v6 which two middleware components might have to be upgraded? (Choose two) 

A. Websphere Application Server 

B. Database Server 

C. SMTP Server 

D. HTTP Server 

E. Mail Server 

Answer: A,B 

Explanation: 


Q19. Which of the following will disable the footer in the administrative user interface? 

A. enrole.ui.footer=disabled 

B. ui.adminlnterface.footer=false 

C. enrole.ui.footer.visibility=0 

D. ui.footer.isVisible=no 

Answer: D 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSRMWJ_6.0.0/com.ibm.isim.doc_6.0/reference/ref/ref_ic_ props_supp_ui.htm 


Q20. A functioning IBM Security Identity Manager (ISIM) test environment has been copied over to a production ISIM environment. Which of the following would validate the application is up and functioning correctly? 

A. Login to the application and perform a password change and verify the request is scheduled and completes successfully. 

B. Login to the WebSphere Administrative Console and validate the status of the ISIM application. 

C. Confirm the database instance for ISIM is running. 

D. Confirm the LDAP instance for ISIM is running. 

Answer: B 

Explanation: