Exam Code: C2150-197 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: IBM Security Identity Manager V6.0 Implementation
Certification Provider: IBM
Free Today! Guaranteed Training- Pass C2150-197 Exam.

2021 May C2150-197 Study Guide Questions:

Q31. Which actions are best practice for securing IBM Security Identity Manager LDAP data? 

A. Disabling anonymous read access, enabling SSL communication only 

B. Allow only read access to IBM Security Identity Manager LDAP 

C. Run the IBM Security Identity Manager server as non-root user 

D. Enabled WebSphere global security 

Answer: A 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSRMWJ_6.0.0.2/com.ibm.isim.doc_6.0.0.2/securing/cpt/cp t_ic_security_ssl_recommend.htm?lang=en(expand security, and click secure environment practices, see table 1) 


Q32. Your customer has requested that you interface their existing management reporting system based on a commercially available business intelligence tool that features the ability to read any relational database. Which of the following considerations would be part of your design? 

A. You will need to set up external data synchronization to update the reporting tables before allowing the BI tool to generate reports. 

B. All that is needed is to define a connector to the database, the database tables are always current. 

C. Views will need to be defined to allow the BI tool to view the data. 

D. You must check to see if the BI tool can read an LDAP directory. 

Answer: A 

Explanation: 


Q33. Which is true for the relationship between provisioning policies, services, and roles? 

A. A provisioning policy governs only services that are associated the same business unit or sub tree of the business unit with which the policy is associated. A role referenced in the provisioning policy must be associated the same business unit or sub tree of the business unit with which the policy is associated. 

B. A provisioning policy governs only services that are associated the same business unit or sub tree of the business unit with which the policy is associated. A role referenced in the provisioning policy can be anywhere in the tree of the organization. 

C. A provisioning policy governs services that are anywhere in the tree of the organization. A role referenced in the provisioning policy must be associated the same business unit or sub tree of the business unit with which the policy is associated. 

D. A provisioning policy governs services that are anywhere in the tree of the organization. A role referenced in the provisioning policy can be anywhere in the tree of the organization. 

Answer: A 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSRMWJ_6.0.0.2/com.ibm.isim.doc_6.0.0.2/planning/cpt/cp t_ic_plan_orgtree_scope_polprov.htm 


C2150-197 exam cost

Abreast of the times C2150-197 dumps:

Q34. When you create a custom Person or BPPerson type entity, how is the actual LDAP class that stores the entity created? 

A. IBM Security Systems Identity Manager will recognize the new attributes from data feed and create the objectclass automatically. 

B. Custom LDAP classes and their attributes must be created directly within your LDAP data repository. 

C. Use the IdapConfig tool provided by IBM Security Systems Identity Manager to create the objectclass. 

D. Modify the person form and specify the attributes to include for the new entity. 

Answer: B 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSRMWJ_6.0.0.2/com.ibm.isim.doc_6.0.0.2/configuring/tsk/ tsk_ic_entity_add.htm?lang=pl(third para) 


Q35. What is the default location for the Tivoli Common Reporting Pack? 

A. <isim home>/reporting 

B. <isim home>/jdbc/lib/data 

C. <isim home>/opt/reporting 

D. <isim home>/extensions/6.0/tcr 

Answer: D 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/docview.wss?uid=swg21637885 


Q36. When designing a custom adapter, which of the following areas will have the largest impact on design scope and implementation complexity? 

A. The number of attributes included in the reconciliation operation. 

B. The number of group definitions used by the platform. 

C. The password strength policy. 

D. The service definition profile. 

Answer: D 

Explanation: 


C2150-197 brain dumps

Approved C2150-197 practice:

Q37. Which of the following is not a valid command line switch when installing TDI 7.1 on windows? 

A. install_tdiv711_win_x86.exe -i 

B. install_tdiv711_win_x86.exe-m 

C. install_tdiv711_win_x86.exe -f 

D. install tdiv711 win x86.exe -r 

Answer: B 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSCQGF_7.1.0/com.ibm.IBMDI.doc_7.1/adminguide12.htm %23instnew 


Q38. Which interface needs to be implemented to create a custom password generator? 

A. com.ibm.tivoli.itim.passwordrules.PasswordGenerator 

B. com.ibm.passwordrules.PasswordGenerator 

C. generator.ibm.tivoli.itim.CustomGenerator 

D. com.ibm.passwordrules.Rule 

Answer: C 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSRMWJ_6.0.0.2/com.ibm.isim.doc_6.0.0.2/admin/tsk/tsk_i c_admin_pwdrules_customgenerator.htm?lang=cs 


Q39. A static, constant value which can be assigned to an entitlement parameter for a single or multi-valued attribute is an example of: 

A. Provisioning policy steady state functions 

B. Provisioning policy JavaScript functions 

C. Provisioning policy Null types 

D. Provisioning policy constant 

Answer: D 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSRMWJ_6.0.0.2/com.ibm.isim.doc_6.0.0.2/reference/cpt/c pt_ic_admin_provisionpolicy_parameters.htm 


Q40. What is the Linux path and command to verify that ISIM v6.0 is currently running? 

A. WAS_PROFILE_HOME/bin/serverStatus.sh -all 

B. WAS_PROFILE_HOME/var/status.sh 

C. ISIM_HOME/var/serverStatus.sh -all 

D. ISIM_HOME/bin/serverStatus.sh-all 

Answer: A 

Reference:http://www-01.ibm.com/support/knowledgecenter/SSRMWJ_6.0.0.2/com.ibm.isim.doc_6.0.0.2/installing/tsk/ts k_ic_ins_ver_wasruns.htm?lang=en