Exam Code: C2010-570 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: IBM Maximo Asset Management V7.5 Implementation Exam
Certification Provider: IBM
Free Today! Guaranteed Training- Pass C2010-570 Exam.
2021 May C2010-570 Study Guide Questions:
Q51. To fully utilize a safety plan, what is the proper sequence to create the necessary records?
A. Create the lock outs, create the asset, create the work order, and then create the safety plan
B. Create the hazard, create the precaution, create the safety plan, and then create the work order
C. Create the hazardous material, create the safety plan, create the precautions, and then create the lock outs
D. Create the asset, create the hazards for the asset, create the safety plan, create the tag outs, and then create the work order
Answer: B
Q52. Which three statements are true regarding returning assets to a vendor? (Choose three.)
A. Rotating assets cannot be returned to a vendor.
B. A direct issue item can be returned if it is moved.
C. A direct issue item cannot be returned if it is moved.
D. Assets must be returned from the receiving storeroom.
E. An asset's inventory cost must equal the reversing line cost.
F. An asset's inventory cost must not equal the reversing line cost.
Answer: C,D,E
Q53. In the Work Order Tracking application, which two actions create a value in the related records table? (Choose two.)
A. Select Action > Create > Work Order
B. Select Action > Duplicate Work Order
C. Select Action > Create Work Package
D. Select Action > Create > Communication
E. Select Action > Create > Service Request
Answer: A,E

Leading C2010-570 free practice questions:
Q54. What is the main purpose of the Job Plan Sequence tab in the Preventive Maintenance (PM) application?
A. To assign a sequential list of PM job plans which allows for scheduling different levels of maintenance work
B. To schedule a sequence of PM records during specified times of the year including active PM days, weeks, or months
C. To schedule criteria for sequencing work order generation from PM records in which PMs can be scheduled time-based or meter-based
D. To generate a group sequence of PM work orders for an asset or location hierarchy which allows for organizing job plans for inspections and large projects
Answer: A
Q55. The topology viewers Business View is generated by which cron task?
A. TopologyCron
B. TopoCacheCron
C. AssetTopologyCron
D. AssetTopoCacheCron
Answer: D
Q56. Which statement describes the function of the Select Items for Return button?
A. to return excess inventory items to another storeroom bin
B. to return inventory items to a storeroom found in the workshop
C. to return issued but unused inventory items to another storeroom
D. to return issued but unused inventory items to the original storeroom
Answer: D

Realistic C2010-570 forum:
Q57. After fully receiving a shipment, it is discovered that the item or tool is damaged and must be sent back. How is it recorded that the good(s) have been returned in the Shipment Receiving application?
A. Find the shipment receipt, select New Row, enter the quantity, item, and then select SHIPRETURN for the Transaction Type
B. Find the shipment receipt, select New Row, enter the quantity, item, and then select SHIPDAMAGED for the Transaction Type
C. Find the shipment receipt, select the button Select Damaged Items, select each item and update the quantity to be returned, click OK
D. Find the shipment receipt, select the button Select Items for Return, select each item and update the quantity to be returned, click OK
Answer: D
Q58. In the Receiving application, what does the Quantity Accepted field indicate?
A. The quantity of items that passed inspection
B. The quantity of items accepted for inspection
C. The quantity of items that received inspection
D. The quantity of items that are awaiting inspection
Answer: A
Q59. Which statement is true to review the content of a scheduled report?
A. Use the Report Administration application to view and select from a list of report outputs
B. Use the Report Administration application to choose the correct report and then click the View button C. Use the URL from the link supplied in the e-mail to access a PDF file served up directly by the HTTP server
D. Access the URL from the link supplied in the e-mail and then log into Maximo and select the Download Content button
Answer: D
Q60. When utilizing a route, the Child Work Orders option is specified. What logic does IBM Maximo Asset Management V7.5 use to assign a description to the generated child work orders?
A. If the route record has a description, it becomes the child work order description.
B. If the route stop has no description and it refers to an asset, the work order description is the asset description.
C. If the route stop references a job plan, the work order description is a concatenation of the job plan identifier and the job plan description.
D. If the route stop has no description and it refers to a location, the work order description is a concatenation of the location identifier and location description
Answer: D