And so, when youve got pondered adding a Cisco 300-210 abilities right after your business, take into account that it can do have got a thought of and very legitimate benefit. Maybe you are interested in finding ones Cisco 300-210 recognition ( Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) ) you may be upon close to course in the direction of taking your job to a different and higher place.

2021 Mar 300-210 free exam

Q11. Which two TCP ports can allow the Cisco Firepower Management Center to communication with FireAMP cloud for file disposition information? (Choose two.)

A. 8080

B. 22

C. 8305

D. 32137

E. 443

Answer: D E

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/sourcefire-fireamp-private-cloud-virtual-appliance/118336-

&pos=2&

page=http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/sourcefire-amp-appliances/118121-technote-sourcefir


Q12. Which option is a benefit of Cisco Email Security virtual appliance over the Cisco ESA appliance?

A. global threat intelligence updates from Talos

B. reduced space and power requirements

C. outbound message protection

D. automated administration

Answer: B


Q13. In WSA , which two pieces of information are required to implement transparent user identification using Context Directory Agent? (Choose two.)

A. the server name where Context Directory Agent is installed

B. the server name of the global catalog domain controller

C. the backup Context Directory Agent

D. the shared secret

E. the syslog server IP address

Answer: A E


Q14. When creating an SSL policy on Cisco FirePOWER, which three options do you have

A. do not decrypt

B. trust

C. allow

D. block with reset

E. block

F. encrypt

Answer: A D E

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/support/docs/security/firesight-management-center/200202-Configuration-of-an-S


Q15. A system administrator wants to know if the email traffic from a remote partner will active special treatment message filters that are created just for them. Which tool on the Cisco Email Security gateway can you use to debug and emulate the flow that a message takes through the work queue?

A. the trace tool

B. centralized or local message tracking

C. the CLI findevent command

D. the CLI grep command

E. the message tracker interface

Answer: A


Renew 300-210 exam price:

Q16. When you configure the Cisco ESA to perform blacklisting, what are two items you can disable to enhance performance? (Choose two.)

A. rootkit detection

B. spam scanning

C. APT detection

D. antivirus scanning

E. URL filtering

Answer: B D


Q17. Which Cisco Firepower rule action displays a HTTP warning page and resets the connection of HTTP traffic specified in the access control rule ?

A. Interactive Block with Reset

B. Block

C. Allow with Warning

D. Interactive Block

Answer: D

Explanation

http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/security/firesight/541/firepower-module-user-guide/asa-firepower-module


Q18. Which detection method is also known as machine learning on Network-based Cisco Advanced Malware Protection?

A. custom file detection

B. hashing

C. Spero engine

D. dynamic analysis

Answer: D


Q19. The Web Cache Communication Protocol (WCCP) is a content-routing protocol that can facilitate the redirection of traffic flows in real time. Your organization has deployed WCCP to redirect web traffic that traverses their Cisco Adaptive Security Appliances (ASAs) to their Cisco Web Security Appliances (WSAs).

The simulator will provide access to the graphical user interfaces of one Cisco ASA and one Cisco WSA that are participating in a WCCP service. Not all aspects of the GUIs are implemented in the simulator. The options that have been implemented are sufficient to determine the best answer to each of the questions that are presented.

Your task is to examine the details available in the simulated graphical user interfaces and select the best answer.

How many Cisco ASAs and how many Cisco WSAs are participating in the WCCP service?

A. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and one Cisco WSA.

B. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and one Cisco WSA.

C. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Standby failover pair, and two Cisco WSAs.

D. One Cisco ASA or two Cisco ASAs configured as an Active/Active failover pair, and two Cisco WSAs.

E. Two Cisco ASAs and one Cisco WSA.

F. Two Cisco ASAs and two Cisco WSAs.

Answer: A

Explanation

We can see from the output that the number of routers (ASA’s) is 1, so there is a single ASA or an active/ standby pair being used, and 1 Cache Engine. If the ASA’s were in a active/active role it would show up as 2 routers.


Q20. Which interface type allows packets to be dropped?

A. passive

B. inline

C. TAP

D. either passive or inline, provided that the intrusion policy has the Drop When Inline check box selected.

Answer: D