It is impossible to pass Cisco 300-210 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 300-210 practice questions. You will get a surprising result by our Replace Implementing Cisco Threat Control Solutions (SITCS) practice guides.

2021 Mar 300-210 practice exam

Q1. In a Cisco FirePOWER instrusion policy, which two event actions can be configured on a rule? (Choose two.)

A. drop packet

B. drop and generate

C. drop connection

D. capture trigger packet

E. generate events

Answer: B


Q2. What is a value that Cisco ESA can use for tracing mail flow?

A. the source IP address

B. the FQDN of the destination IP address

C. the destination IP address

D. the FQDN of the source IP address

Answer: D


Q3. A system administrator wants to know if the email traffic from a remote partner will active special treatment message filters that are created just for them. Which tool on the Cisco Email Security gateway can you use to debug and emulate the flow that a message takes through the work queue?

A. the trace tool

B. centralized or local message tracking

C. the CLI findevent command

D. the CLI grep command

E. the message tracker interface

Answer: A


Q4. Which three sender reputation ranges identify the default behavior of the Cisco Email Security Appliance? (Choose three.)

A. If it is between -1 and +10, the email is accepted

B. If it is between +1 and +10, the email is accepted

C. If it is between -3 and -1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

D. If it is between -3 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

E. If it is between -4 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

F. If it is between -10 and -3, the email is blocked

G. If it is between -10 and -3, the email is sent to the virus and spam engines for additional scanning

H. If it is between -10 and -4, the email is blocked

Answer: A C F


Q5. Which Cisco Web Security Appliance feature enables the appliance to block suspicious traffic on all of its ports and IP addresses?

A. explicit forward mode

B. Layer 4 Traffic Monitor

C. transparent mode

D. Secure Web Proxy

Answer: B


Most up-to-date 300-210 answers:

Q6. Which type of server is required to communicate with a third-party DLP solution?

A. an ICAP-capable proxy server

B. a PKI certificate server

C. an HTTP server

D. an HTTPS server

Answer: A


Q7. Which CLI command is used to generate firewall debug messages on a Cisco FirePOWER sensor?

A. system support ssl-debug

B. system support firewall-engine-debug

C. system support capture-traffic

D. system support platform

Answer: C


Q8.  What is the maximum message size that the Cisco Email Security Appliance will accept from the violet.public domain?

A. 1 KB

B. 100 KB

C. 1 MB

D. 10 MB

E. 100 MB

F. Unlimited

Answer: D


Q9.  

Refer to the exhibit. Which option is a result of this configuration?

A. All ingress traffic on the inside interface that matches the access list is redirected.

B. All egress traffic on the outside interface that matches the access list is redirected.

C. All TCP traffic that arrives on the inside interface is redirected.

D. All ingress and egress traffic is redirected to the Cisco FirePOWER module.

Answer: C


Q10. Which three sender reputation ranges identify the default behavior of the Cisco Email Security Appliance? (Choose three.)

A. If it is between -1 and +10, the email is accepted

B. If it is between +1 and +10, the email is accepted

C. If it is between -3 and -1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

D. If it is between -3 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

E. If it is between -4 and +1, the email is accepted and additional emails from the sender are throttled

F. If it is between -10 and -3, the email is blocked

G. If it is between -10 and -3, the email is sent to the virus and spam engines for additional scanning

H. If it is between -10 and -4, the email is blocked

Answer: A C F