Exam Code: 2V0-621D (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: VMware Certified Professional 6 – Data Center Virtualization Delta Beta
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass 2V0-621D Exam.

2021 Mar vcp6 delta exam:

Q51. An administrator is troubleshooting a virtual machine that has unexpectedly powered off. Which two logs should be used to troubleshoot the issue? (Choose two.)

A. vmware.log

B. hostd.log

C. syslog.log

D. shell.log

Answer: A,B


Q52. Which three connection types are supported between a remote site and vCloud Air? (Choose three.)

A. Secure Internet Connectivity

B. Private Connect

C. Direct Connect

D. Internet Connectivity

E. Secure VPN

Answer: A,C,E


Q53. Which three parameters should be considered when calculating the bandwidth for vSphere Replication? (Choose three.)

A. Data change rate

B. Traffic rates

C. Link speed

D. Application type

E. Hardware type

Answer: A,B,C


Q54. Refer to the Exhibit.

What will be created upon completion of the steps in this wizard?

A. 100GB VMFS5 datastore with free space available for expansion

B. 100GB VMFS5 datastore with free space available for a second datastore

C. 100GB VMFS3 datastore

D. 200.01 GB VMFS5 datastore

Answer: A


Q55. Which two statements are correct regarding vSphere certificates? (Choose two.)

A. ESXi host upgrades do not preserve the SSL certificate and reissue one from the VMware Certificate Authority (VMCA).

B. ESXi host upgrades preserve the existing SSL certificate.

C. ESXi hosts have assigned SSL certificates from the VMware Certificate Authority (VMCA) during install.

D. ESXi hosts have self-signed SSL certificates by default.

Answer: B,C


Avant-garde 2v0 621d dumps:

Q56. Refer to the Exhibit.

An administrator is troubleshooting intermittent poor performance of virtual machines in a vSphere 6.x cluster. Investigating esxtop data shows that the only statistic that stands out is %CSTP as depicted in Exhibit 1:

The administrator proceeds to switch to the Power Management screen and observes the data depicted in Exhibit 2:

Based on the information in the exhibits, which two configurations are probable causes of the poor performance? (Choose two.)

A. The active power policy is set to Low Power.

B. The host has active Sleep States configured in the BIOS.

C. The active power policy is set to High Performance.

D. The host has active Power States configured in the BIOS.

Answer: A,B


Q57. Which log file would you examine to identify an issue which occurred during the pre- upgrade phase of a vCenter Server upgrade process?

A. vcdb_req.out

B. vcdb_export.out

C. vcdb_import.out

D. vcdb_inplace.out

Answer: A


Q58. Refer to the Exhibit.

The Exhibit shows the status of vmhba32 and vmhba33 as Unbound. What is a likely reason for this status?

A. The host bus adapter is not associated with a vmknic.

B. The Dynamic Target Discovery was not configured.

C. The Static Target Discovery was not configured.

D. The host bus adapter is not associated with a vmnic.

Answer: A


Q59. An administrator is upgrading vCenter Server and sees this error:

The DB User entered does not have the required permissions needed to install and configure vCenter Server with the selected DB. Please correct the following error(s): %s

Which two statements explain this error? (Choose two.)

A. The database is set to an unsupported compatibility mode.

B. The permissions for the database are incorrect.

C. The permissions for vCenter Server are incorrect.

D. The database server service has stopped.

Answer: A,B


Q60. Refer to the Exhibit.

An administrator has configured Distributed Resource Scheduler (DRS) groups and Affinity Rules as shown in the Exhibit.

Based on the exhibit, which two statements are true? (Choose two.)

A. If ESXi-A and ESXi-D failed, VM-A and VM-B would not failover.

B. A new conflicting affinity rule will be disabled by default.

C. VM-B and VM-D can run on the same hosts.

D. The administrator must disable Rule3 in order to enable Rule4.

Answer: B,D