Best Quality of 210-250 torrent materials and ebook for Cisco certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 210-250 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Understanding Cisco Cybersecurity Fundamentals exam Today!

2017 Mar 210-250 testing engine

Q11. Which protocol maps IP network addresses to MAC hardware addresses so that IP packets can be sent across networks?

A. Internet Control Message Protocol

B. Address Resolution Protocol

C. Session Initiation Protocol

D. Transmission Control Protocol/Internet Protocol

Answer: A


Q12. Which definition of the virtual address space for a Windows process is true?

A. actual physical location of an object in memory

B. set of virtual memory addresses that it can use

C. set of pages that are currently resident in physical memory

D. system-level memory protection feature that is built into the operating system

Answer: A


Q13. Which type of exploit normally requires the culprit to have prior access to the target system?

A. local exploit

B. denial of service

C. system vulnerability

D. remote exploit

Answer: A


Q14. Which identifier is used to describe the application or process that submitted a log message?

A. action

B. selector

C. priority

D. facility

Answer: D


Q15. Which two protocols are used for email (Choose two )

A. NTP

B. DNS

C. HTTP

D. IMAP

E. SMTP

Answer: C,E


Updated 210-250 study guide:

Q16. Which term represents the practice of giving employees only those permissions necessary to perform their specific role within an organization?

A. integrity validation

B. due diligence

C. need to know

D. least privilege

Answer: D


Q17. Based on which statement does the discretionary access control security model grant or restrict access ?

A. discretion of the system administrator

B. security policy defined by the owner of an object

C. security policy defined by the system administrator

D. role of a user within an organization

Answer: A


Q18. A firewall requires deep packet inspection to evaluate which layer?

A. application

B. Internet

C. link

D. transport

Answer: A


Q19. If a web server accepts input from the user and passes it to a bash shell, to which attack method is it vulnerable?

A. input validation

B. hash collision

C. command injection

D. integer overflow

Answer: B


Q20. Which security monitoring data type is associated with application server logs?

A. alert data

B. statistical data

C. session data

D. transaction data

Answer: A