Pass4sure 1z0-808 Java SE 8 Programmer I apply test will be the most suitable choice that you should get ready for the actual Oracle examination. If you want to be described as a prominent Pass4sure technicians, you cannot pass up the actual Pass4sure 1z0-808 Java SE 8 Programmer I materials supply. Learn not just the true 1z0-808 test questions but also the in depth explanation. Moving Oracle 1z0-808 accreditation is the first most important thing, in addition, you can learn many specialised information and experiences that can utilized in the future of apply perform.

2016 Jul 1z0-808 rapidshare

Q111. Given: 


What is the result? 

A. 3 4 5 6 

B. 3 4 3 6 

C. 5 4 5 6 

D. 3 6 4 6 

Answer: C 


Q112. Given the code fragment: 


What is the result? 

A. 20 

B. 25 

C. 29 

D. Compilation fails 

E. AnArrayIndexOutOfBoundsException is thrown at runtime 

Answer: A 


Q113. Given: 


And given the commands: 

javac Test.Java 

Java Test Hello 

What is the result? 

A. Success 

B. Failure 

C. Compilation fails. 

D. An exception is thrown at runtime 

Answer: B 


Q114. Given the code fragment: 


Which three code fragments can be independently inserted at line nl to enable the code to print one? 

A. Byte x = 1; 

B. short x = 1; 

C. String x = "1"; 

D. Long x = 1; 

E. Double x = 1; 

F. Integer x = new Integer ("1"); 

Answer: A,B,F 


Q115. Given: 


Which code fragment, when inserted at line 9, enables the code to print true? 

A. String str2 = str1; 

B. String str2 = new string (str1); 

C. String str2 = sb1.toString(); 

D. String str2 = “Duke”; 

Answer: B 


certifyforall.com

Up to the immediate present 1z0-808 exam:

Q116. Given: 

public class Marklist { 

int num; 

public static void graceMarks(Marklist obj4) { 

obj4.num += 10; 

public static void main(String[] args) { 

MarkList obj1 = new MarkList(); 

MarkList obj2 = obj1; 

MarkList obj1 = null; 

obj2.num = 60; 

graceMarks(obj2); 

How many objects are created in the memory runtime? 

A. 1 

B. 2 

C. 3 

D. 4 

Answer: B 

Explanation: obj1 and obj3. 

when you do e2 = e1 you're copying object references - you're not making a copy of the object - and so the variables e1 and e2 will both point to the same object. 


Q117. Given: 


What is the result? 

A. 200.0 : 100.0 

B. 400.0 : 200.0 

C. 400.0 : 100.0 

D. Compilation fails. 

Answer: C 


Q118. Given: 


What is the output? 

A. 1Z0 

B. 1Z0-808 

C. An exception will be thrown. 

D. Compilation fails due to error at line 3. 

E. Compilation tails due to error at line 4. 

Answer: E 

Explanation: 

Option E is the correct answer. Code fails to compile because there is no method called concert in StringBuilder class. The concert method is in String class. Hence option E is correct Here we should have used append method of StringBuilder class, in that case option B would be correct. https://docs.oracle.com/javase/tutorial/java/data/buffers.html 


Q119. Which of the following exception will be thrown due to the statement given here? 

int array[] = new int[-2]; 

A. NullPointerException 

B. NegativeArraySizeException 

C. ArrayIndexOutOfBoundsException 

D. IndexOutOfBoundsException 

E. This statement does not cause any exception. 

Answer: B 

Explanation: 

In given statement we can see that, we have passed negative value for creating int array, 

which results a NegativeArraySize Except ion. Hence option B is correct. 

Option A is incorrect as it is thrown when an application attempts to use null in a case 

where an object is required. 

Option D is incorrect as IndexOutOfBoundsException thrown to indicate that an index of 

some sort (such as to an array, to a string, or to a vector) is out of range. 

REFERENCE 

rhttpy/docs.oracle.com/iavase/S/docs/api/java/lang/NegativeArraySizeException.html 


Q120. Which two statements are true for a two-dimensional array of primitive data type? 

A. It cannot contain elements of different types. 

B. The length of each dimension must be the same. 

C. At the declaration time, the number of elements of the array in each dimension must be specified. 

D. All methods of the class object may be invoked on the two-dimensional array. 

Answer: C,D 

Explanation: http://stackoverflow.com/questions/12806739/is-an-array-a-primitive-type-or-an-object-or-something-else-entirely