The actual 1z0-241 software associated with Exambible can easily verify a testee whether or not to learn the PeopleSoft Application Develper I: PeopleTools&PeopleCode understanding firmly and genuine answers. The actual Exambible 1z0-241 goods are consist of several pick. Prospect can pick various package deal goods for that 1z0-241 pdf file or 1z0-241 vce software in accordance with their own understand from the 1z0-241 situation.

2016 Jul 1z0-241 test

Q71. View this PeopleCode snippet: If &MyVar = 0 then &MyVar = 1; End-if;

The &MyVar variable is not declared. What will be the result?

A. The program will fail at run time.

B. The program will not pass the syntax checker.

C. The program will run but will produce undefined results.

D. &MyVar will be automatically declared with a type of Any.

E. &MyVar will be automatically declared as Local Number.

F. &MyVar will be automatically declared with a scope of Global.

Answer: D


Q72. Signon PeopleCode is commonly used to _____.

A. validate page data

B. audit data changes

C. migrate user profiles between databases

D. apply personalizations to the user home pageapply personalizations to the user? home page

E. validate a user ID and password against a directory server

Answer: E


Q73. View the Exhibit.


The Integration Broker Quick Configuration page has a Ping Gateway button. Where would you expect to find the PeopleCode that is associated with the button?

A. On a field

B. On a page

C. On a menu

D. On a record field

E. On a component

F. On a component record

Answer: D


Q74. Select the two true statements about translate values. (Choose two.)

A. You must enter a translate short name.

B. You can use any four-character combination as a translate value.

C. You must maintain translate values through Application Designer.

D. You can inactivate any translate value by changing the value of the effective status field to "I".

E. The default displayed value that appears in a page field is the translate long name.

Answer: BD


Q75. Examine this PeopleCode snippet: Local Rowset &RSCUST, &RSSTUD;

&RSCUST = GetRowset(RECORD.CUST_TBL);

&RSSTUD = CreateRowset(RECORD.STUDENT_TBL);

&RSCUST.CopyTo(&RSSTUD, RECORD.CUST_TBL, RECORD.STUDENT_TBL); Select the two correct statements. (Choose two.)

A. &RSCUST is a stand-alone rowset object that references the rows in PS_CUST_TBL.

B. &RSSTUD is a stand-alone rowset object that references the rows in PS_STUDENT_TBL.

C. &RSCUST is a rowset object that references the component buffer data for the CUST_TBL record.

D. &RSCUST is a stand-alone rowset object based on the structure of the CUST_TBL record definition.

E. &RSSTUD is a rowset object that references the component buffer data for the STUDENT_TBL record.

F. &RSSTUD is a stand-alone rowset object based on the structure of the STUDENT_TBL record definition.

Answer: CF


certifyforall.com

Update 1z0-241 actual exam:

Q76. View the Exhibits.

Examine the two pages and select the correct statement.


A. You can group these pages in the same component.

B. You cannot group these pages in the same component.

Answer: A


Q77. View the Exhibit.

The Student Personal Details page writes to the PS_STUDENT table.If the "Same address as Customer" check box is selected on the Student Personal Details page,as shown on the Exhibit, the student address is copied from the PS_CUSTOMER table.As a result, the PS_STUDENT table must be updated whenever a change to the address value on the Customer page is written to the PS_CUSTOMER table. The recommended method to enforce this is to ________.


A. use a prompt table edit

B. write a Data Mover script

C. write a PeopleCode program

D. create an Integration Broker message

E. create an Application Engine daemon process

Answer: C


Q78. When a user change triggers an error, you want PeopleCode to position the cursor in the field that triggered the error. What is the correct syntax?

A. GetField().SetCursorPos(%Page); Error Msgget(1040,1,"Message not found");

B. Error Msgget(1040,1," Message not found"); GetField().SetCursorPos(%Page);

C. Error ("Message not found");  Field.SetCursorPos();

D. SetCursorPos.Getfield(); Error MsgGet(1040,1,"Message not found");

E. Error MsgGet(1040,1,"Message not found");  SetCursorPos.Getfield();

Answer: A


Q79. Select the two characteristics of summary pages that set them apart from non-summary pages. (Choose two.)

A. They are display-only.

B. They contain only level zero.

C. They typically contain no related fields.

D. They reference one record definition.

Answer: AC


Q80. You add the STREET2 field to the existing PS_ADDRESS_SBR subrecord. What do you do next?

A. Alter the PS_ADDRESS_SBR subrecord and test the alter.

B. Build the PS_ADDRESS_SBR subrecord and test the build.

C. Alter the record definitions that reference the PS_ADDRESS_SBR and test the alter.

D. Build the record definitions that reference the PS_ADDRESS_SBR and test the build.

Answer: C