You will get the actual in depth explanation once you encounter issues in your 1z0-238 research. Ucertify give you the actual 1z0-238 Oracle Enterprise Linux: Fundamentals tips legibly within the 1z0-238 puts. These are tremendously preserving your costs to take part in the actual Oracle training courses.

2016 Jun 1z0-238 test preparation

Q11. Identify which three statements are true about restart files. (Choose three.) 

A. Each worker has a restart file called adworkxxx.rf9. 

B. All workers have one restart file called adwork.rf9. 

C. By default, AD utilities delete their restart files when processing completes, but leave no backup versions. 

D. The worker creates the restart file when the manager assigns it a job and deletes the restart file when it finishes the job. 

E. By default, AD utilities delete their restart files when processing completes, but leave backup versions with the .bak, .bk2, or .bk3 extensions. 

F. Restart files are stored in $APPL_TOP/admin/<CONTEXT_NAME>/restart or in %APPL_TOP%\admin\<CONTEXT_NAME> \restart on Windows. 

Answer: A,D,E 


Q12. What is the version of the Java Oracle home in Oracle Applications Release 12? 

A. 10.2 

B. 8.1.7 

C. 8.0.6 

D. 10.1.3 

E. 10.1.2 

Answer: D 


Q13. What does the <AU_TOP>/resource directory contain in Oracle Applications? 

A. product-specific GIF files 

B. .pll files used by Oracle Reports 

C. .pll and .plx files used by Oracle Forms 

D. SQL scripts used by Oracle Applications products at run time 

Answer: C 


Q14. You are applying a patch on the database tier. You run AutoConfig as a post installation task of the patch. But the AutoConfig script exits with nonzero status. What should be your first action to resolve the problem? 

A. Restart the patch. 

B. Restart AutoConfig. 

C. Check <INST_TOP>/admin/log/<MMDDhhmm>/adconfig.log for the reported error. 

D. Check <RDBMS ORACLE_HOME>/appsutil/log/<CONTEXT_NAME>/<MMDDhhmm>/adconfig.log for the reported error. 

Answer: D 


Q15. You have to perform a two-node installation of Oracle Applications Release 12. The configuration should be the following: Application Database and Concurrent Processing should be deployed on Server A, and Web and Forms services should be deployed on Server B. Which services should you install on the respective nodes? (Choose two.) 

A. Web Entry Point Services on Server B 

B. Batch Processing Services on Server A 

C. Batch Processing Services and Other Service Group on Server A 

D. Root Services, Batch Processing Services, and Other Service Group on Server A 

E. Root Services, Web Entry Point Services, and Web Application Services on Server B 

Answer: B,E 


certifyforall.com

Latest 1z0-238 free exam:

Q16. As an Applications DBA, you have been asked to apply a patch that updates the Applications Context file and runs AutoConfig. The application does not work properly with the new, updated application environment. What should you do to roll back an AutoConfig session? 

A. Use the restore.sh script which is located at <INST_TOP>/admin/out/<MMDDhhmm>. 

B. Use the restore.sh script which is located at <INST_TOP>/admin/log/<MMDDhhmm>. 

C. Use the rollback.sh script which is located at <APPL_TOP>/admin/log/<MMDDhhmm>. 

D. Use the rollback.sh script which is located at <INST_TOP>/admin/out/<MMDDhhmm>. 

Answer: A 


Q17. Which two values must be set for changing the temporary directory for log and output files from the PL/SQL concurrent program? (Choose two.) 

A. TMP_DIR variable 

B. APPLPTMP variable 

C. APPLTMP parameter 

D. Utl_file_dir parameter 

Answer: B,D 


Q18. What are the three benefits of having the APPS schema in the Oracle Applications R12 database? (Choose three.) 

A. By using the APPS schema, the effect of inefficient ad hoc queries is limited. 

B. By eliminating the need for cross-product grants and synonyms, the APPS schema improves reliability. 

C. The APPS schema helps to ensure that the highest-priority business activities always have sufficient resources. 

D. By using one APPS schema that can access all Oracle Applications objects, cross-product dependencies are eliminated. 

E. By eliminating the need for cross-product grants and synonyms, the APPS schema reduces the time needed for installation, upgrade, and patching. 

Answer: B,D,E 


Q19. In Oracle Applications Release 12, you want to set up your X Display. After changing the value of the DISPLAY variable in the Context files of the database and application tiers, which adautocfg.sh files do you execute for these changes to take effect? (Choose two.) 

A. <INST_TOP>/admin/scripts/adautocfg.sh 

B. <APPL_TOP>/admin/scripts/adautocfg.sh 

C. <COMMON_TOP>/admin/scripts/adautocfg.sh 

D. <RDBMS ORACLE_HOME>/admin/scripts/<CONTEXT_NAME>/adautocfg.sh 

E. <iAS ORACLE_HOME>/appsutil/scripts/<CONTEXT_NAME>/adautocfg.sh 

F. <RDBMS ORACLE_HOME>/appsutil/scripts/<CONTEXT_NAME>/adautocfg.sh 

Answer: A,F 


Q20. What is contained in the FND_APPLICATION_TL table found in the Oracle Applications R12 database? 

A. table list of all Oracle Application Object Library (AOL) objects 

B. transaction-load statistics of Application Object Library usage 

C. trigger logic for all Application Object Library (AOL)-related tables 

D. language-translated information about all applications registered with Application Object Library 

Answer: D