Printable of 1z0-238 testing engine materials and secret for Oracle certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 1z0-238 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Enterprise Linux: Fundamentals exam Today!

2016 Jun 1z0-238 Study Guide Questions:

Q71. Which two statements are true about the APPS schema? (Choose two.) 

A. The APPS schema owns all code objects. 

B. The APPS schema owns all the products' data objects. 

C. The APPS schema has synonyms for all base tables and sequences. 

D. The APPS schema owns the technology-layer (FND, AD, and so on) data. 

Answer: A,C 


Q72. You installed Oracle Applications Release 12 as a multi-node system where every node has a separate APPL_TOP. 

Consider the following configuration: Node 1 hosts Forms server and Web server. 

Node 2 hosts batch processing services and database server. 

As per the above configuration, which values will you find in the Applications Context file of Node 1? (Choose all that apply.) 

A. s_isAdWeb = Yes 

B. s_isAdConc = Yes 

C. s_isAdAdmin = No 

D. s_isAdForms = Yes 

E. s_isAdAdmin = Yes 

Answer: A,C,D 


Q73. The Applications DBA needs to clone the Production system. Examine the list of steps that the Applications DBA is considering. 

A.Verify the source and target nodes' software versions. 

B.Apply the Rapid Clone patch. 

C.Run AutoConfig on the application tier. 

D.Set up Rapid Clone on the database tier. 

E.Prepare the source system. 

F.Copy the source system to the target system. 

G.Configure the target system. 

H.Perform the finishing tasks. 

I.Test the target system. 

J.Back up the target system. 

Which step is NOT a part of the cloning process? 

A. step A 

B. step B 

C. step C 

D. step D 

E. step F 

F. step G 

G. step J 

Answer: G 


certifyforall.com

Regenerate 1z0-053 dumps free download:

Q74. Which patch establishes the compatibility of the current version of Oracle Applications with the newer version of the database or technology stack component? 

A. diagnostic 

B. translation 

C. new feature 

D. intraoperability 

E. interoperability 

Answer: E 


Q75. In an Oracle Applications Release 12 environment, where do you find the <CONTEXT_NAME>.xml file? (Choose two.) 

A. <APPL_TOP>/admin/ 

B. <COMMON_TOP>/admin/ 

C. <INST_TOP>/appl/admin/ 

D. <iAS ORACLE_HOME>/appsutil/ 

E. <RDBMS ORACLE_HOME>/apputil/ 

Answer: C,E 


Q76. You discover that you will be applying an application patch on your APPL_TOP by using AutoPatch, which contains a compatible feature, the prereq line. To ensure that the automatic, prerequisite patch-checking feature operates during the application of the patch, you must run AD Administration, Maintain Snapshot Information, then perform some key tasks, and then AutoPatch. Select four key Maintain Snapshot Information tasks or combination of tasks that will ensure that the prerequisite patch-checking feature operates during the application of the patch. (Choose four.) 

A. Update a current view snapshot, or create a named snapshot. 

B. Export a snapshot to a file, and then delete the named snapshot. 

C. Import an up-to-date snapshot from a file from a different APPL_TOP. 

D. List snapshots, delete the named snapshot, and create a named snapshot. 

E. Copy the existing snapshot, delete the named snapshot, and then create a named snapshot. 

Answer: A,C,D,E 


1z0-238  testing engine

Simulation 1z0-053 syllabus:

Q77. You just brought the middle tier back after a hardware problem has been fixed. Oracle Applications now experience problems with an entire product group of forms (fnd), which includes the sign-on form. 

You decide that you will generate the forms files in AD Administration to see whether this will fix the problem. 

You answered the prompts from the utility as follows: 

1. Do you want to generate Oracle Forms using your current character set? (Yes) 

2. Do you want to regenerate Oracle Forms PL/SQL library files? (Yes) 

3. Do you want to regenerate Oracle Forms executable files? (Yes) 

4. Do you want to regenerate Oracle Forms menu files? (Yes) 

5. Enter the list of products, or enter 'all' [all]: (fnd) 

6. Do you want to generate specific form objects for each selected product? (Yes) 

7. Enter libraries and menus to generate, or enter 'all' [all]: (APPCORE.pll, the main library) 

8. Enter forms to generate, or enter 'all' [all]: FNDSCSGN.fmx 

The utility finished with no errors in the log file. 

What is the outcome of running the adadmin utility? 

A. All forms in the product group fnd now render with errors. 

B. All forms in the product group fnd now render without errors. 

C. All forms but one in the product group fnd now render with errors. 

D. All forms but one in the product group fnd now render without errors. 

Answer: C 


Q78. The Oracle Applications Release 12 processes on the application tier are started successfully. The Applications database administrator (DBA) must apply a patch while the users are still using Oracle Applications. 

According to the instructions from readme.txt of the patch to be applied, only the concurrent manager process must be shut down before applying the patch. After the patch is applied successfully, one should start the concurrent manager processes. 

The Applications DBA performs these steps to apply the patch on the application tier: 

Step 1: Logs in to the application tier as "applmgr" 

Step 2: Changes to the $INST_TOP/admin/scripts directory 

Step 3: Executes the adstpall.sh script 

Step 4: Applies the patch 

Step 5: Checks the log file of the patch for any errors 

Step 6: Runs the $INST_TOP/admin/scripts/adstrtal.sh script 

What do you conclude? 

A. There are no mistakes in the steps. 

B. In the sixth step, the location of the script is wrong. 

C. In the third step, the adstpall.sh script should not be used. 

D. In the first step, the user should be oracle instead of applmgr. 

Answer: C 


Q79. In Oracle Applications R12 E-Business Suite, what is the best method to relink the Application DBA (AD) executable programs? 

A. Use AD Administration (adadmin). 

B. Use the AD Controller utility (adctrl). 

C. Use AutoConfig to relink (adautocfg.sh). 

D. Use the AD relink command-line utility (adrelink.sh). 

Answer: D 


Q80. Your Oracle Applications installation is configured on a Windows operating system. As the Applications DBA, you need to run the adadmin utility to carry out certain maintenance tasks on the system. 

Identify the steps you need to perform and their correct sequence to complete the task mentioned above. 

1. Log in to the application tier node as the owner of the database file system. 

2. Log in to the application tier node as the owner of the applications file system. 

3. Run %APPL_TOP%\APPS<CONTEXT_NAME>.cmd. 

4. Run %APPL_TOP%\envshell<CONTEXT_NAME>.cmd. 

5. Run the adadmin utility in the window in step 3. 

6. Run the adadmin utility from the window created in step 4. 

A. 1,3,5 

B. 2,3,5 

C. 2,4,6 

D. 1,4,6 

Answer: C